به گزارش مشرق، پس از اعلام طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور، برخی اعتراضات به آن شکل گرفت و سپس عناصر اغتشاشگر و آشوبطلب با موجسواری بر مطالبات مردمی، اقدام به ایجاد آشوب، هرجومرج و اخلال در امنیت ملی مبادرت ورزیدند.
نکته قابل تأمل در خصوص حوادث و اغتشاشاتی که طی روزهای اخیر اتفاق افتاد، حمایتهای ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی از عناصر آشوبگر و اغتشاشگر بود. به عنوان نمونه می توان به مواضع وقیحانه ایالات متحده آمریکا، آلمان و فرانسه اشاره کرد که جملگی در کمال وقاحت به حمایت از آشوبطلبی در ایران پرداختند و به صورت علنی از وقوع هرجومرج در کشور استقبال کردند.
بیشتر بخوانید:
درهمین ارتباط، مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شد: «ایالات متحده در کنار مردم ایران که مدتهاست در حال زجر کشیدن هستند، قرار دارد؛ مردمی که به تازهترین بیعدالتی رژیم فاسد در قدرت اعتراض میکنند. ما تلاش (دولت ایران) برای قطعی اینترنت را محکوم میکنیم»! این اظهارات مداخلهجویانه ساعتی بعد از توئیت «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا درباره برخی اغتشاشات و ناآرامیها در ایران مطرح شد. پمپئو پیشتر مدعی شده بود: آمریکا صدای مردم ایران را شنیده و از آنها حمایت میکند!
از سوی دیگر، آلمان در واکنش به تحولات اخیر در ایران در اظهاراتی مداخله جویانه، خواستار توجه به درخواستهای معترضان شده است. این واکنش عجیب و مداخله جویانه در حالی است که طی چند روز گذشته در نتیجه تحرکات اغتشاشگران در برخی نقاط ایران، آسیبهای قابل توجهی به اموال عمومی وارد شده است.
درهمین حال، وزارت خارجه فرانسه نیز در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی «لزوم احترام به آزادی بیان و حق اعتراضات مسالمتآمیز» در ایران شده است! درخواست برای آن چه وزارت خارجه فرانسه «اعتراض مسالمتآمیز» در ایران عنوان کرده، در حالی است که تنها چند روز پیش از این، تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد. مقامات آمریکایی و غربی درحالی به اغتشاشات در ایران واکنش نشان داده و خود را حامی مردم ایران جلوه داده اند که خود در هدف قرار دادن مردم از طریق «تروریسم اقتصادی» سهیم بوده و هستند.
واقعیت این است که ایالات متحده آمریکا از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون سیاست اعمال فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران از رهگذر «تروریسم اقتصادی» را در پیش گرفته است؛ سیاستی که در وهله اول مردم و شهروندان عادی را هدف قرار داده و موجب تضعیف آن ها در عرصه های مختلف می شود. این سیاست شوم و خصمانه برخلاف ادعاهای مقامات آمریکایی و غربی، در واقع مردم ایران را هدف قرار داده است.
مقامات آمریکایی و اروپایی نیز خود به خوبی می دانند که هفت تیر «تروریسم اقتصادی» را از آن جهت بر روی شقیقه ملت ایران نگاه داشته اند که این ملت در طول ۴۰ سال گذشته همواره و در مناسبت های مختلف حمایت قاطع و تمام قد خود از نظام اسلامی را اعلام کرده است. لذا اعمال شدیدترین تحریم های غذایی و دارویی علیه ایران در واقع به مثابه جام غضبی است که آمریکایی ها و غربی ها در انتقام از حمایت های مردم ایران از نظام اسلامی بر سَر آنها خالی کرده و می کنند.
درحال حاضر بسیاری از بیماران اعم از زن و کودک و افراد کهنسال با بیماری های مختلف در کشور وجود دارند که در سایه تحریم های خفه کننده آمریکایی ها و غربی ها در حوزه درمانی و دارویی، مشکلاتشان بیش از پیش تشدید شده به گونه ای که جان برخی از آن ها نیز با خطر جدی مواجه شده است. علت این مسأله هم آن است که آمریکایی ها و متحدان غربی آن ها اعتقاد دارند که میبایست با اعمال فشار حداکثری علیه شهروندان معمولی آن ها را در برابر نظام اسلامی در ایران قرار دارد.
درهمین ارتباط، وزیر امور خارجه کشورمان اعلام حمایت مقامات آمریکایی از «مردم ایران» را دروغی شرم آور خوانده و تأکید می کند: «رژیمی که با اعمال تروریسم اقتصادی مانع رسیدن غذا و دارو به مردم عادی اعم از سالخوردگان و بیماران می شود هیچگاه نمی تواند ادعای وقیحانه حمایت از مردم ایران داشته باشد. آقای پمپئو نخست باید پاسخگوی اقدامات اعلام شده تروریستی و جنایت علیه بشریت ضد مردم ایران باشد».
علاوه بر آنچه که گفته شد، کشورهای غربی و در رأس آن ها آلمان و فرانسه در حالی مدعی حمایت از حق و حقوق ملت ایران هستند که گویی نقش خود در «تروریسم اقتصادی» علیه مردم ایران را به کلی فراموش کرده اند. سران این کشورها طی سال های گذشته علیرغم تعهدات خود در توافق هسته ای (برجام) کوچکترین تلاشی برای مقابله با کارشکنیهای واشنگتن صورت ندادند و در تحریم های ضد انسانی و ضد حقوق بشری آن علیه مردم ایران سهیم شدند.
بر اساس آنچه که گفته شد، ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی نظیر آلمان و فرانسه درحالی خود را حامی مردم ایران و حقوق بشر جلوه می دهند که در طول سالیان متمادی گذشته کارنامه سیاهی از خود در زمینه فعالیت های ضد حقوق بشری علیه مردم ایران برجای گذاشته اند. حمایت از گروهک تروریستی منافقین نیز بخشی از کارنامه سیاه آمریکاییها و غربی ها در عرصه فعالیت های ضد حقوق بشری علیه ایران به شمار می رود.
در هر صورت، افکار عمومی امروز بیش از هر زمان دیگری به این تناقض در سیاست آمریکایی ها و غربی ها در قبال جمهوری اسلامی ایران و مردم آن پی برده اند و به خوبی می دانند که آمریکایی ها و همپیمانان غربیشان با سخنان پر رنگ و لعاب در حمایت از حقوق ملت ها تلاش می کنند خود را حامی آن ها جلوه دهند؛ حال آنکه حقیقت این است که آنها ملتها را عامل اصلی بقای نظامهای حکومتیِ مخالف خود قلمداد میکنند و از همین روی، آتش انتقامشان را نیز بر سَر ملت ها می ریزند و در کمال ریاکاری و دروغگویی در حمایت از آن ها لب می گشایند.