کد خبر 10370
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۵

قائم مقام جمعيت ايثارگران با اشاره به مباني اقتصادي حزب کارگزاران گفت: تفکرات اقتصادي اين حزب بر اساس مباني ليبراليستي و اشرافي گري بوده که همين موضوع فساد، تبعيض و فقر در کشور را گسترش داد.

به گزارش مشرق، لطف الله فروزنده در گفت‌وگو با فارس با اشاره به مباني فکري دو حزب منحل شده مشارکت و مجاهدين گفت: اين دو حزب به دنبال ترويج سکولاريسم در جامعه بودند و با عملکرد و گفتار خود نشان دادند نوع نگاه امام راحل در اداره حکومت اسلامي را قبول ندارند و در مقاطع گوناگون چه آن هنگامي که در درون حکومت بودند و چه زماني که از ابزار رسانه اي بهره مند بودند اين حقيقت را به چالش کشيده و در دوران فتنه نيز به عنوان عوامل استکبار جهاني عمل کردند.
وي مباني عملکردي دو حزب کارگزاران و اعتماد ملي را متفاوت از دو حزب منحل شده مجاهدين و مشارکت دانست و افزود: دو حزب کارگزارن و اعتماد ملي يک نگاه التقاطي به مسائل دارند و بويژه کارگزاران که بيشتر به دنبال ترويج تکنوکراسي در کشور بوده و مي‌کوشد مدل‌هاي غربي را در جامعه توسعه دهد و در هنگامي که در قدرت هم بودند بر همين اساس عمل مي کردند.
قائم مقام جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي نحوه فعاليت حزب اعتماد ملي را برشمرد و خاطر نشان کرد: حزب اعتماد ملي تا قبل وقوع جريان فتنه نسبت به ارزش‌ها و مباني که توسط امام(ره) ترسيم شده بود تعرضي نداشت ولي عملکرد آنها بويژه شخص کروبي در مساله انتخابات مانند دو حزب منحل شده مجاهدين و مشارکت بود که بايد جداگانه در مورد آن بررسي لازم صورت گرفته و تصميم گيري شود.
وي در همين رابطه ادامه داد: جنس دو حزب اعتماد ملي و کارگزاران از دو حزب منحل شده مجاهدين و مشارکت متفاوت است ولي عملکردشان در دوران انتخابات قابل دفاع نبوده و قوه قضائيه بايد طبق قانون با آنها برخورد کند.
فروزنده با اشاره به مباني اقتصادي حزب کارگزاران گفت: مباني اقتصادي اين حزب بر اساس مباني ليبراليستي و اشرافي گري بوده و محور آن نيز تامين منابع اعضا است که همين موضوع باعث رواج فساد، تبعيض و گسترش فقر در کشور شد و اين‌ها نوکيسه‌هايي هستند که ثروت‌هاي بادآورده را بدست آورده و به دنبال سرمايه گذاري در خارج از کشور هستند.