کد خبر 1067975
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۰

شیوع ویروس کرونا و تبدیل شدن آن به اپیدمی جهانی باعث شده تا بسیاری از شرکت‌ها در سراسر جهان نیروهای خود را برای انجام دورکاری ساماندهی کنند.

به گزارش مشرق، شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و مبتلا شدن بیش از ۳ میلیون نفر و همچنین شدن تعطیل شدن بسیاری از مشاغل در راستای جلوگیری از گسترش این ویروس، باعث شد روال عادی کسب و کار و مشاغل با تغییرات چشمگیری رو به رو شوند.

دربسیاری از کشورها که با بحران کرونا دست به گریبان هستند، بسیاری از افراد به ویژه کارمندان شرکت‌ها و ادارات مجبور شدند، فعالیت‌های خود را از طریق دور کاری ادامه دهند.

بیشتر بخوانید:

راهکارهایی برای کاهش اضطراب در روزهای کرونایی

کسب و کارهای پرریسک همچنان تعطیل

بحران جهانی به وجود آمده باعث شد تا شرکت‌های بزرگ فناوری بیش از پیش از کارمندان خود بخواهند تا فعالیت شغلی خود را در خانه انجام داده و از انجام هر گونه فعالیت حضوری اجتناب کنند.

«سی ان ان»، در گزارشی می‎گوید که شرکت‌های بزرگ فناوری مانند «فیس بوک، گوگل، توییتر و آمازون»، دوری کاری یا همان کار از راه دور را برای بسیاری از کارمندان خود در جهان برگزیدند.

شرکت «توییتر» در بحران کرونا، دورکاری را برای تمامی کارمندان خود در سراسر جهان اجباری کرده است.

سخنگوی شرکت «فیس بوک» نیز در حال گسترش روند دورکاری برای تمامی کارمندانی است که امکان آن وجود دارد.

شرکت فناوری «گوگل» در میان نخستین شرکت‌ها در قاره آمریکا بود که کارمندان خود را برای انجام دورکاری به خانه فرستاده است.

شیوع و گسترش این بیماری افسار گریخته حتی نظام آموزشی را دست خوش تغیییر کرد.

هزاران مدرسه، دانشگاه و مراکز آموزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعطیلی کشانده شد و اساتید و معلمان مجبور شدند از کلاس های آنلاین برای آموزش به دانش آموزان متوسل شوند.

«گاردین»، می‎گوید در حالی که تمهیدات دولت‌ها مانند رعایت فاصله گذاری اجتماعی باعث شده تا بسیاری از شرکت‌ها از کارمندان بخواهند که در خانه مانده و کار خود را به صورت دورکاری انجام دهند، اما در آمریکا بر اساس نظرسنجی‌ها از هر ۴ کارگر آمریکایی تنها یک نفر قادر است کار خود را به صورت دورکاری انجام دهد.

منبع: میزان