کد خبر 1070532
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۵

کاربران یک سایت دولتی می‌گویند جریان اصلاحات با قحط‌الرجال مواجه است و اعضای آن را باید بیش از رقبا پایید تا گل به خودشان نزنند!

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

در حالی که اصلاح‌طلبان روحانی را نامزد اجاره‌ای و دولت او را رحم اجاره‌ می‌خوانند خبر آنلاین (وابسته به دو تن از مدیران ارشد دولتی) نوشت: اختلافات در جریان اصلاحات هر روز وارد فاز جدیدی می‌شود، اختلافاتی که بخشی از آن به عملکرد شورای عالی سیاستگذاری باز می‌گردد  که طی چند ماه اخیر گسترده‌تر هم شده است و برخی اصلاح‌طلبان از ضرورت بازسازی این جریان از یک سو و طراحی سازوکار راهبری جدید در این جریان سخن می‌گویند.

بیشتر بخوانید:

شترگاوپلنگ اصلاح‌طلبی یعنی همین که آقای سیاست‌گذار می‌گوید

زنگ هشدار برای این جریان آنجا به صدا درآمده که براساس تحلیل‌ها و ادعاهای تئوریسین‌ها و چهره‌های شاخص این جریان، بدنه رأی جریان اصلاحات نیز با ریزش قابل توجهی روبرو شده است. آنچنان که صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در لایو اینستاگرامی با خبرآنلاین به پایان اصلاحات اشاره کرد و گفت: اصلاحات تمام شده است، در دوم اسفند ۱۳۹۸، همه چیز تمام شد، اصلاحات تمام شد، چون کرونا بود نمی‌شد ختم و شب هفت گرفت، مسجد الجواد را نمی‌شد کرایه کنیم که بعدازظهر برای فاتحه بیایند. مردم در این تاریخ نشان دادند که از اصلاح‌طلبان عبور کردند.

در همین راستا خبرگزاری خبرآنلاین از کاربران خود پرسید بود؛ «از نگاه شما ریشه اختلافات بین اصلاح‌طلبان کجاست و چقدر ضرورت بازسازی جریان اصلاحات وجود دارد؟» پاسخ‌هایی که کاربران به این سوال دادند قابل توجه بود.
تعدی از کاربران خبرآنلاین، مشکلات اصلاح‌طلبان را، ساختاری دانسته و از عدم اعتماد مردم به آنان سخن گفتند.

- «مشکل اصلاح‌طلبان ساختاری است. آنان تجربه کار جمعی را به‌خوبی فرا نگرفتند و از طرف دیگر هر کدامشان برای خود رویایی در سر دارند که نمی توانند در جای کوچک جمع شوند.»

- «اصلاح‌طلبی یک حزب و یا ایدئولوژی خاصی نیست. تنها یک حرکت سیاسی با وعده اصلاح قوانین و وضعیت کلی کشور است. به همین دلیل تاریخ مصرف دارد. نمی‌توان تصور کرد که مردم ۵۰ سال رای بدهند به گروهی با وعده اصلاح کردن اوضاع!»

- «مشکل اصلی که برای احزاب اصلاح طلب وجود داره اعتماد عمومی نسبت به احزاب اصلاح‌طلب خیلی کم هست. یعنی یه جورایی عدم اعتماد در اکثر زمینه‌ها چه سیاست داخلی و چه سیاست خارجی. در سیاست خارجی یه نوع خودفروختگی نسبت به بیگانگان وجود داره. در بحث سیاست داخلی در کل کارایی مثبتی انجام نشده که مردم ببینند و باور کنند.»

- «آقا شما اگه تو رشته برق موفقی دلیل نمیشه تو سیاست هم موفق باشی. البته بعد ۸۸ قحط الرجال شد، که عارف اومد بالا.»

- «اصلاح‌طلبی مرده است، دیگه بازسازی معنا نداره.»

- «کی می‌خواهید بفهمید مردم حتی از شنیدن نام این دسته‌بندی‌های سیاسی و یارکشی‌ها حالشون بد میشه.»

- مشکل از مارادونا نیست ]...[ ها آمدند وسط و نابود کردند این جریان را.