به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'فروزان صالحی' افزود: احساس خستگی، كاهش قوای كار، تمركز و كاهش قوای مغز از علایم فقر آهن به شمار می رود و این مساله برای دانش آموزان كه به تمركز و قدرت یادگیری بالا نیاز دارند، بسیار بااهمیت است.
وی ادامه داد: با ادامه روند كاهش آهن، فرد دچار كم خونی می شود كه با رنگ پریدگی، ضعف، تند شدن ضربان قلب، كم شدن دامنه تنفس و بی حالی همراه است.
این متخصص اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطر نشان كرد هرچند فیبر موجود در مواد غذایی برای سلامت و كاهش وزن مفید است اما رژیم پرفیبر موجب بروز فقر آهن در بدن می شود.
صالحی گفت: برخی تركیبات گیاهی مانند آنتی اكسیدان های موجود در سیب، گلابی، كشمش، آلبالو و چای، جذب آهن در بدن را كاهش می دهند.
وی یادآور شد گوشت قرمز و حبوبات به ویژه عدس و سویا غنی از آهن است.