کد خبر 1131600
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۷

رئیس پلیس فتای استان زنجان گفت: مجرمان سایبری با هدف کلاهبرداری از شهروندان اقدام به راه‌اندازی کانال‌ها و صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی مختلف کرده مبنی بر اینکه می‌توانند به متقاضیان، وام‌های کم‌بهره و

به گزارش مشرق، محمدعلی آدینه‌لو رئیس پلیس فتای استان زنجان با اشاره به نوین شدن کلاهبرداری از سودجویان با گسترش فضای مجازی اظهار کرد: یکی از راهکارهای کلاهبرداران در حوزه تسهیلات است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان افزود: به همین خاطر مجرمان سایبری با هدف کلاهبرداری از شهروندان اقدام به راه اندازی کانال‌ها و صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی مختلف کرده مبنی بر اینکه می‌توانند به متقاضیان وام‌های کم بهره و حتی بدون ضامن اعطا کنند.

وی گفت: در این فرآیند با جعل عناوین برخی از شرکت‌ها و موسسات مبالغی را از شهروندان تحت عنوان هزینه استعلام و یا ثبت نام اولیه اخذ و پس از آن دیگر پاسخگوی آنها نخواهند بود.

آدینه‌لو افزود: از این رو با توجه به اینکه هویت افراد در فضای مجازی کاملا ناشناخته است، لذا شهروندان گرامی به هیچ عنوان به اینگونه تبلیغات اعتماد نکرده و برای دریافت هرگونه تسهیلات بهتر است از مسیر قانونی و با مراجعه به موسسات مالی معتبر اقدام کنند.

وی از هموطنان خواست: برای پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری از افشای اطلاعات حساب‌های بانکی و عضویت در سایت‌های غیرقانونی و مجرمانه پرهیز نمایند و به توصیه‌های پلیس فتا در انجام تراکنش‌های مالی و اینترنتی توجه کنند.

رئیس پلیس فتای استان زنجان با بیان اینکه شهروندان باید مراقب باشند تا در دام مجرمان سایبری نیافتند، گفت: حفظ و نگهداری کارت بانکی و اطلاعات آن یک ضرورت است، کاربران به هیچ‌ وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و در هنگام خریدهای اینترنتی و پرداخت وجه از طریق درگاه‌های بانکی به اصالت و جعلی نبودن این درگاه‌ها دقت کامل را داشته باشند.

منبع: فارس