سيد جلال يحيي زاده همچنان اصرار دارد تيم ملي ايران بزودي با تيم ملي آلمان بازي مي کند.<BR>

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق به نقل از خبر انلاين، نماينده مردم يزد که مسئول کميته تربيت بدني مجلس هم هست مي گويد با رايزني هاي انجام گرفته در کميسيون فرهنگي و پس از ديدار هياتي از مجلس آلمان با اعضاي کميسيون فرهنگي مجلس ايران ، رايزني اوليه انجام گرفته و بزودي يک بازي دوستانه ميان دو تيم ملي کشورهاي ايران و آلمان برگزار مي شود.

ماجرا از اين قرار است که در ديدار هيات فرهنگي مجلس آلمان در تهران که به دعوت غلامعلي حداد عادل به تهران آمده بودند، رئيس کميسيون فرهنگي مجلس آلمان در خلال مذاکرات از روابط ورزشي دو کشور سخن مي گويد . از اردوهاي تيم ملي بانوان ايران که در سال هاي اخير بارها اتفاق افتاده است و اينکه هم تيم آلمان به تهران آمده و هم بازيکنان تيم بانوان ما به آلمان سفر کرده بودند.

در دل اين نکات بود که يحيي زاده وارد ماجرا شد و گفت:« بهتر نيست يک بازي با تيم بزرگسالان تان در تهران با تيم ما داشته باشيد.» نکته اي که با پاسخ رد نماينده مجلس آلمان هم روبرو نشد و آنها اعلام کردند بحث را با فدراسيون ملي شان مطرح مي کنند. نمايندگان آلماني مي گويند اگر طبق روال قانوني فدراسيون شما درخواست رسمي براي بازي با فدراسيون ما داشته باشد ، آنها هم اين کار را پيگيري مي کنند. بر همين اساس با رايزني هاي يحيي زاده ، فدراسيون فوتبال راضي مي شود تا نامه اي را خطاب به فدراسيون فوتبال آلمان بنويسد و درخواست انجام بازي دوستانه را طرح کند. نامه اي که از سوي مهدي محمد نبي نوشته مي شود و در اختيار يحيي زاده گذاشته مي شود تا شايد دو کشور بتوانند با رايزني مجالس دو کشور بازي دوستانه اي را برگزار کنند.

يحيي زاده اصرار دارد اين بازي انجام خواهد شد اما سئوال هايي بسيار در اين بين وجود دارد . اول از همه اينکه آيا با چنين شکلي براي انتقال يک نامه رسمي مي توان اميد به انجام يک بازي مهم دوستانه داشت؟ اين پرسشي است که مهدي محمد نبي دبير فدراسيون فوتبال در پاسخ به آن مي گويد:« به هر حال همواره يکي از اشکال برگزاري بازي هاي دوسانه ، رايزني هاي سياسي است و ما هم به پاسخ اين نامه اميدواريم.»

اما وقتي اين پرسش را از يک مقام مسئول سابق در فدراسيون فوتبال مي پرسيم که خود زماني مسئوليت هماهنگي بازي هاي دوستانه تيم ملي را بر عهده داشته است ، مي گويد:« مي دانيد مثل اين است که يک دانشجو را مي خواهيد از از شهرستان به تهران انتقال بدهيد و نامه اي در دست داريد که يک نماينده زيرش را امضا کرده. چقدر به موفقيت کارتان اميدوار مي شويد؟»

اين جمله را کنار دو روايت از علي کفاشيان بگذاريد تا اين گفته روشن تر باشد:« ما با فدراسيون ترکيه در حال رايزني هستيم . روابط سياسي دو کشور عالي است. ما خواستيم که براي کمک به سيل زده هاي پاکستان با هم بازي کنيم. آنها به رغم ايکه فدراسيون ترکيه هستند کاملا مستقل از دولت فعاليت مي کنند. رايزني هاي مان اما اميد داريم که جواب دهد.» ترکيه اما در نهايت در تاريخ مورد نظر ايران براي انجام بازي ، تصميم به انجام ديداري با تيم ملي هلند گرفت.

روايت دوم اما درباره کشور آلمان است؛« ما مي خواستيم بازي ايران با برزيل را در يکي از کشورهاي هلند يا آلمان برگزار کنيم اما هر دو تيم به دليل روابط سياسي مانع از انجام بازي مان شدند تا ابوظبي را براي اين کار انتخاب کنيم.»

حال با اين شرايط چقدر مي توان به اين نامه که به صورت دستي قرار اس منتقل شود ، اميد داشت ؟ نبي در اين باره مي گويد:« ما که ماجرا را مثبت ارزيابي مي کنيم ، شما هم همين نگاه را به ماجرا داشته باشيد. انشاالله که اتفاق مي افتد.»