نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما نگران روند کاهشی و سقوط بورس هستیم ولی اجازه نمی‌دهیم بیش از این بازار بورس دچار تلاطم شده و سقوط کند.

به گزارش سرویس بورس مشرق، علی نیکزاد اظهار کرد: آنهایی که مردم را ترغیب و تشویق به مشارکت در بورس و سهام‌بازی می‌کردند، باید امروز در برابر سقوط بورس اوراق بهادار پاسخگو باشند چرا که بسیاری از افراد جامعه تمام ثروت و سرمایه خود را در این راه به تاراج‌دیده می‌بینند.

وی تصریح کرد: آنهایی که در اوایل سال مردم را به خرید سهام تشویق و ترغیب می‌کردند، امروز پاسخگوی میلیاردها تومان ضرر و زیان مردم نیستند و قطعا مجلس با برنامه‌ریزی که انجام داده، اجازه نخواهد داد بیش از این بازار بورس سقوط کند.

بیشتر بخوانید:

عامل اصلی سقوط بورس چیست؟

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که حقوقی‌ها سرمایه خود را از بورس کشیدند به شدت فعالیت و مشارکت در این بخش رو به سقوط گذاشت و ضرورت دارد با تدبیری درست جلوی فعالیت‌های غیرقانونی در بورس اوراق بهادار گرفته شده و زمینه شفافیت فعالیت‌ها در این بخش بیش از گذشته فراهم آید.

نیکزاد افزود: دیگر اجازه نخواهیم داد تعداد قلیلی با سرنوشت مردم و اقتصاد کشور بازی کنند و جلوی دلال‌بازی‌ها و رانت‌ها را در این زمینه خواهیم گرفت.

وی در مورد آخرین وضعیت مسکن در کشور و اجرای طرح اقدام ملی مسکن خاطر نشان کرد: با ۴۰ تا ۵۰ هزار واحد ساخت مسکن در استان‌ها نمی‌توان کاری را از پیش برد جرا که ما در کشور نیازمند به یک همت جمعی در ساخت یک میلیون واحد مسکن در طول سال هستیم تا از این شرایط بحرانی عبور کنیم.

نیکزاد در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: مجلس به دنبال فراهم کردن زمینه‌ای است تا با واگذاری زمین و پرداخت تسهیلات به خود متقاضیان امکان ساخت مسکن با قیمت پایین را بدهد که قطعا مشارکت مردم در این زمینه می‌تواند زمینه هرگونه سوءاستفاده را در این بخش بگیرد.

وی بیان کرد: ما باید زمین را ۹۰ ساله و بدون هرگونه مالیات و عوارض به مردم واگذار کنیم و در کنار آن با پرداخت تسهیلات به متقاضیان واقعی مسکن کمک کنیم تا واحد مسکونی خود را دریافت کنند.

مدیریت دولتی در کشت و صنعت مغان درست و اصولی نیست

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به ابطال فروش کشت و صنعت مغان در سال‌های گذشته اشاره کرد و ادامه داد: با معرفی هیئت مدیره جدید کشت و صنعت امیدواریم تحولی را در این مجموعه شاهد باشیم اما به نظر می‌رسد بهترین مدیریت در این بنگاه اقتصادی باید بر این مبنا باشد تا سهام آن به خود مردم واگذار شود.

نیکزاد اظهار کرد: مدیریت دولتی کشت و صنعت به هیچ وجه درست و منطقی به نظر نمی‌رسد و ضروری است به ازای ۲۵۰ هزار سهم کشت و صنعت مغان، واگذاری‌ها به خود مردم انجام شود تا دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شده زمینه تحول را در این مجموعه فراهم کند.

وی تصریح کرد: اگر در طول شش ماه هیئت مدیره جدید نتواند دارایی‌های کشت و صنعت را ۲۰ درصد افزایش داده و سودآوری برای آن به دست آورد، بهتر است مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره استعفا داده و کنار بکشند.

نیکزاد گفت:‌ باید با نگاه درست و منطقی این بنگاه اقتصادی مدیریت شود که قطعا انتظار نمی‌رود کشت و صنعت را به باشگاه سیاسی تبدیل کرد.

وی در ادامه سخنان خود به اشتغال دو هزار نفر در این بنگاه اقتصادی و گردش مالی بیش از ۸۰۰ میلیارد تومانی در این مجموعه اشاره کرد و افزود: بهتر است از ظرفیت این مجموعه در جهت توسعه کشاورزی منطقه بهترین استفاده را بکنیم.

نیکزاد در مورد راه آهن اردبیل و تکمیل ۱۰۰ کیلومتر عملیات زیرسازی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود در موعد مقرر این خط ریلی به بهره‌برداری رسیده و زمینه اتصال اردبیل به راه آهن ملی فراهم اید.

وی در مورد حل مشکل فرودگاه اردبیل برای دایر شدن پروازها حتی در هوای سرد و یخ‌زده زمستان اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تا با خرید تجهیزات مدرن در فرودگاه اردبیل، پروازهای بیشتری را دایر کنیم که جا دارد از سرمایه‌گذاران دعوت کنیم تا نسبت به راه‌اندازی ارلاین‌های بومی اقدام و برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی به مشارکت شستا برای سرمایه‌گذاری در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا طرح‌های متعددی را در استان اجرا می‌کند که بخشی از این طرح‌ها در عمران شهری سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

نیکزاد همچنین به تجهیز و بهسازی استادیوم علی دایی اشاره کرد و افزود: در سفر وزیر ورزش و جوانان که تا پایان امسال انجام خواهد شد، تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه ورزشی را پیگیر هستیم.

منبع:بازار