کد خبر 119559
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۷

شما نیز ممکن است بر سر این تصمیم‌گیری که بهتر است سبزی تازه یا منجمد شده بخرید ،‌دچار شک و تردید شده باشید؟

به گزارش مشرق به نقل از همشهری، تصور عموم بر این است که سبزی تازه نسبت به سبزی منجمد شده دارای خاصیت بیشتری است. ولی اینطور نیست،‌ چرا که تحقیقات اخیر نشان داده سبزی‌جات منجمد شده دارای همان مواد مغذی است که در سبزی‌جات تازه موجود است !

حتی در پاره‌ای از مطالعات نشان داده شده که برخی سبزی‌جات منجمد دارای مواد مغذی بیشتری نسبت به نوع تازه آن هستند. اما در مقابل، برخی میوه‌های تازه سرشار از ویتامین ب و ث هستند که بهتر است تازه تهیه شوند چرا در فرآیند انجماد مقداری از مواد مغذی خود را از دست می‌دهند.

اما اگر سبزی‌جات منجمد شده را انتخاب کرده و قصد خرید آن‌ها را دارید دقت کنید که طی بهترین فرآیند انجماد تهیه شده تا مواد مغذی خود را به بهترین وجه حفظ کرده باشند.

همچنین بهتر است برخی مواد غذایی مانند فلفل قرمز، مرکبات و انواع توت را تازه، و کلم بروکلی، لوبیاسبز، نخود سبز و سبزی‌جات برگ‌دار را منجمد شده تهیه کنید.