کد خبر 124225
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۵

جلسه 684 شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع بررسی سند مهندسی فرهنگی در موضوع زنان؛ "راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات ملی" برگزار شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، جلسه 684 شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع بررسی سند مهندسی فرهنگی در موضوع زنان؛ "راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات ملی" برگزار شد.

در ابتدای جلسه، خزعلی رئیس شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده با عرض تسلیت شهادت حضرت امام هادی(ع) و محکومیت اهانت به ساحت مقدس این امام همام گفت: این مسائل نشات گرفته از ضعف و زبونی دشمن است که به این اقدامات سخیف و سبوعانه متوسل می‌شود و امام دهم ما را نشانه گرفته‌اند چراکه زیارت جامعه کبیره منصوب به ایشان می‌باشد و در این زیارت به صراحت مباحث امامت و ولایت مطرح شده است و دشمن خوب می‌دانند که عامل بقای انقلاب ولایت است.

در همین رابطه فلسفه حکم ارتداد برای افرادی که حرام شرعی را مرتکب می‌شوند مطرح شد و اعضا با آسیب‌شناسی مسیر آموزشی، معرفتی در انتقال معارف دینی بر آموزش احکام به‌عنوان مقتضای عمل به تکلیف و احکام الهی و دینی تأکید کردند و حکم امام خمینی (ره) در رابطه با سلمان رشدی را از این نمونه اعلام کردند.

اعضای شورای فرهنگی- اجتماعی زنان و خانواده همچنین بر وظایف خانواده و آموزش و پرورش، ائمه جمعه و جماعات و رسانه‌ها درآموزش و اطلاع‌رسانی احکام دینی تأکید کردند.

* اعلام آمادگی برای همکاری در برگزاری اجلاس «زنان بیداری اسلامی»

همچنین با توجه به برگزاری اجلاس «زنان بیداری اسلامی» در تیرماه اعضای شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری بر ضرورت هماهنگی بحث مسائل خانواده به همراه مسائل زنان که ۲ جزء تفکیک‌ناپذیر و شاخصه دیدگاه فرهنگ دینی و اسلامی نسبت به مسائل زنان می‌باشد، تأکید کردند و همچنین آمادگی خود را برای همکاری در این اجلاس اعلام کردند.

* بررسی موضوع زنان و خانواده در سند مهندسی فرهنگی

سپس موضوع زنان و خانواده در سند مهندسی فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضا نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون بندهایی از این سند به شرح زیر بیان داشتند:

1- احیای کرامت ذاتی، هویت‌بخشی و زمینه‌سازی رشد و تعالی زن در تمامی ابعاد و مبارزه با رویکرد ابزاری به زن،

2- تکریم و نهادینه‌سازی ترویج نقش همسری، مادری و تربیتی زن در خانواده همراه با حضور اجتماعی متناسب با شأن ایشان،

3- متناسب‌سازی سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات دستگاه‌ها با وظایف و نقش‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی زنان،

4- نقد فعال جایگاه و وضعیت زنان و جریان‌های فمینیستی در غرب و پاسخگویی مؤثر به شبهات در سطوح ملی و فراملی و ارائه راهکار بر مبنای آموزه‌های اسلامی،

5- استیفای حقوق شرعی و قانونی زنان در ابعاد فردی، اجتماعی، خانوادگی.