به گزارش مشرق، متخصصان تغذیه به دلیل عوارض جانبی و احساس ناراحتی در مورد خوردن غذاها و تنقلات شور قبل از پرواز هشدار میدهند.
غذاهای فرآوری شده و شور
غذاهای شور و فستفودها میتوانند برای دستگاه گوارش بسیار تحریک کننده باشند، به خصوص آنهایی که چربی بالایی دارند و در حالت نشسته به کندی هضم میشوند و در نتیجه میتوانند باعث سوزش سر دل شوند. این غذاها احساس خستگی را هم تشدید میکنند.
لوبیا و سایر حبوبات
لوبیا و سایر حبوبات نیز میتوانند باعث ایجاد مزاحمت برای مسافر شوند، بهخصوص که باعث ایجاد گاز بعد از هر وعده غذایی میشوند. به دلیل نحوه عملکرد کابینهای تحت فشار در هواپیما، اثرات آن بر سیستم گوارشی شما میتواند پس از بلند شدن واقعی بدتر شود.
ممکن است برخی فکر کنند که خوردن سالاد بهترین گزینه در فرودگاه است اما سبزیجات خام، بهویژه سبزیجاتی مانند کلم پیچ و کلم بروکلی، میتوانند گاز بیشتری ایجاد کنند. از آنجا که ارتفاع در واقع باعث افزایش تولید گاز میشود، مصرف سبزیجات خام احتمال احساس نفخ در آسمان را بیشتر میکند.
همچنین غذاهای تند میتوانند معده را بیشتر تحریک کنند و باعث ایجاد گاز اضافی و نفخ شوند. غذاهای تند میتواند احتمال احساس ناراحتی معده را در هواپیما افزایش دهد و توصیه کرد قبل از پرواز سس تند نخورید.
آدامس یا آب نبات بدون قند
در حالی که بسیاری خوردن آدامس مورد علاقه خود را مد روز و مطلوب میدانند تا به گوش شما کمک کند تا با تغییرات فشار کابین در طول پرواز سازگار شود، کارشناسان نظر متفاوتی دارند. آنها بر این باورند که جویدن آدامس در حین پرواز باعث بلعیدن هوا نیز میشود که میتواند منجر به نفخ شود.
این امر به ویژه در مورد محصولاتی که با قندهای مصنوعی ساخته شدهاند و هضم آن برای بدن دشوار است، صادق است، زیرا ممکن است اثر ملین داشته باشند.