وي در ادامه افزود: چندين بار مقدمات عروسيمان مانند هماهنگ كردن سالن عروسي، سالن آرايش و فيلمبرداري را فراهم كردهايم ولي هر بار مشكل بدي برايمان به وجود آمده است، يك بار يكي از بستگان من از دنيا رفت، يك بار يكي از اعضاي خانواده همسرم تصادف بدي داشتهاند و هر بار مشكل بدي در راه ازدواجمان سبز شده است و موفق به ازدواج و رفتن به خانه بخت نشدهايم.
اين جوان كه با نگاهي مهربانانه به همسرش مينگريست به قاضي گفت: من آنقدر همسرم را دوست دارم كه حتي نميخواهم يك لحظه از وي جدا شوم ولي كساني كه ما را ميشناسند ادعا ميكنند صلاح نيست كه ما با هم ازدواج كنيم، به همين خاطر براي حل اين مشكل به نزد رمال رفتم و وي ادعا كرد روزي كه ما عقد كردهايم روز قمر در عقرب بوده است، وي توضيح داد كه از نظر نجوم گاهي اوقات ستارهها كه شكل عقرب ميگيرند در گردش ماه از مقابل يكديگر ميگذرند و امواج منفي به سوي زمين ميفرستند و اين امواج باعث ناكامي در كارها ميشود و سپس به من پيشنهاد داد تا از همسرم براي چند روز جدا شوم و دوباره در يك روز مناسب كه به من گفته است با همسرم ازدواج كنم تا اين مشكلات از ما برطرف شود. قاضي كه با شنيدن ادعاهاي اين مرد خندهاش گرفته بود گفت كه فالگيري، رمالي و وردنويسي حقيقت ندارد و شيوه و شگردي است كه اين گونه افراد از طعمههايشان كلاهبرداري ميكنند.
وي در ادامه افزود: زندگي خود را به خاطر ادعاهاي دروغ يك فالگير و رمال نابود نكنيد ولي هنگامي كه با اصرارهاي زوج جوان مواجه شد خواست تا زن جوان نيز اظهاراتش را بيان كند كه وي نيز به قاضي گفت: من نيز مانند همسرم وي را دوست دارم ولي اين اتفاقات ما را بسيار آزار داده است و ميخواهيم به صورت توافقي از يكديگر جدا شويم و پس از چند روز دوباره با هم ازدواج كنيم.
قاضي دادگاه با اعلام رضايت زوج جوان بر طلاق توافقي و راضي بودن هر دو به اين طلاق حكم را صادر كرد.
معصومه مهرنامي حقوقدان درباره اين پرونده به شوك گفت: چنانچه زوجي بخواهند بدون هيچ علتي از يكديگر جدا شوند و طلاق آنان توافقي باشد هيچ گونه محدوديتي وجود ندارد و حكم طلاق بر آنان صادر ميشود البته به اين نكته اشاره ميكنم كه شرايط و خواستهها از پيش بين مرد و زن تعيين شده است و آنان بدون هيچ درخواستي از دادگاه از يكديگر جدا ميشوند.
دكتر امانالله قرايي مقدم جامعهشناس و مدرس دانشگاه نيز به خبرنگار شوك گفت: متأسفانه خرافهگرايي و خرافهپرستي چه از طريق رسانهها بويژه رسانههاي غربي و چه از طريق افراد عوام در جامعه رخنه پيدا كرده است. رمالي، طالعبيني، پرستيدن اشيا، وردنويسي و... آنچنان در بين بعضي از مردم رواج پيدا كرده است كه هماكنون تبديل به يك معضل اساسي شده است.
اين افكار و عقايد كه در بين بعضي از خانوادهها و از كودكي همراه آنان رشد يافته است ميتواند آسيبهاي اجتماعي بيشماري را در روابط اجتماعي و روابط خانوادگي و حتي روابط كاري ايجاد كند. اگر يك رمال يا فالگير از طالع و سرنوشت كسي باخبر باشد چرا خود در بدبختي و گرفتاري در جا ميزند، براي همگان مشخص است كه رمالان و فالگيران دروغگويان و كلاهبرداراني بيش نيستند و جاي تعجب دارد چرا بعضي از مردم براي حل مشكلات خود به اين گونه شيادان مراجعه ميكنند.
وي در ادامه افزود: معضل رمالي و فالگيري بيشتر در جوامع عقبمانده ظهور پيدا ميكند و اين عقبماندگي نشان ميدهد افرادي كه بر نيروهاي برتر و ماوراءطبيعي وابستهاند نيروي خودباوري و خوداتكايي را از دست دادهاند و به سوي گمراهي و تقديرگرايي كشانده ميشوند، هنگامي كه خرافهگويي گسترش يابد جامعه از حركت باز ميايستد و باعث بروز صدمات سياسي، مذهبي،
فرهنگي، روحي و رواني در جامعه ميشود.
دكتر قرايي مقدم در پايان گفت: آموزش همگاني از سوي مدارس و آموزش علمي و تربيتي بهترين راهكار براي حل اين معضل است زيرا اين افكار از كودكي در انسان رشد مييابد و در بزرگسالي به عنوان يك عقيده درميآيد كه براي جامعه بسيار خطرناك است.