کد خبر 144721
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۴

داده های اقتصادی در چین که اخیرا منتشر شده حاکی از ادامه ضعف اقتصادی این کشور است و احتمال روی آوردن دولت چین به سیاستهای محرک را افزایش داده. در همین حال وزیر دارایی فرانسه اتهام وارده به این کشور را در خصوص اجبار ایتالیا و اسپانیا به درخواست کمک مالی رد کرده است. اما کره جنوبی در حال مذاکره برای واردات نفت از ایران است و در آن سوی ژاپن قرار است واردات از ایران را افزایش دهد.

به گزارش مشرق به نقل از تابناک، آماری که دیشب از وضعیت اقتصادی چین منتشر شد بیش از آنچه تصور میشد ضعیف بود و همین امر منجر به آن شده که احتمال حرکت دومین اقتصاد برتر دنیا به سمت اتخاذ سیاستهای انبساطی و محرک اقتصادی بیشتر شود. معاون مرکز اطلاعات دولتی چین، در همین خصوص عنوان کرده است که این آمار شکننده ضعیف درها ر ا برای اتخاذ سیاستهای محرک باز میگذارد.
 
این در حالی است که تصور میشد بانک مرکزی چین، از شب گذشته آمادگی ایجاد مقدمات اینگونه سیاستها را اعلام کند که البته اینگونه نشده است.
 
در اروپا وزیر دارایی فرانسه اتهام وارده مبنی بر اجبار اسپانیا و ایتالیا از سوی فرانسه برای درخواست کمک مالی را تکذیب کرده است. رسانه های اروپایی دیروز و امروز طی گزارشاتی گفته اند که مقامات فرانسوی این دو کشور را برای درخواست کمک مالی تحت فشار گذاشته است.
 
در همین حال مقامات اتحادیه اروپا امروز عنوان کرده اند که ماه سپتامبر را به شکل کامل در اختیار بررسی جوانب امر، برای دراختیار گذاشتن کمک مالی جدید به یونان خواهند کرد. بر این اساس قرار شده است که در جلسه ماه اکتبر سران اتحادیه اروپا، طرح نجات اقتصادی یونان را مورد بازبینی قرار دهند.
 
مقامات اتحادیه اضافه کرده اند که تا قبل از نشست ماه اکتبر هیچ تصمیم مجددی در خصوص یونان اتخاذ نخواهد شد. پیش از این انتظار میرفت که موضوع بدهی ها و کمک مالی جدید برای یونان در نشست غیر رسمی که وزیران دارایی اتحادیه اروپا در اواسط سپتامبر برگزار میکنند در دستور کار قرار گیرد.
 
در نهایت، بانک مرکزی اروپا امروز اعلام کرده است که تحقیقات موسسات معتبر در خصوص رشد اقتصادی آینده اروپا حاکی از آن است که این موسسات رشد اقتصادی برای سال 2012 را معادل منفی 0.3 درصد اعلام کردهاند. این در حالی است که پیش از این همین موسسات رشد اقتصادی برای سال جاری را معادل منفی 0.2 درصد اعلام کرده بودند. همچنین برای سالهای 2013 و 2014 نیز یک چنین رشدی پیش بینی شده است.
 
در بازار انرژی، امروز مقامات ارشد پالایشگاههای کره اعلام کرده اند که در حال مذاکره با ایران برای ادامه واردات نفت از این کشور هستند. بر اساس اظهار نظرات و پیش بینی ها گفته میشود که اولین محموله با نفت کش ها و بیمه ایرانی احتمالا در اواخر سپتامبر یا اوایل اکتبر به سمت سئول حرکت خواهد کرد.
 
همچنین دو تن از مقامات ژاپنی اعلام کرده اند که این کشور قرار است در ماه آگوست به میزان مجموع 7 میلیون بشکه نفت در روز از ایران وارد کند که حدود 3 میلیون بشکه بیش از واردات از ایران در ماه جولای است.
 
در همین حال امروز یکی از مقامات صنعتی عربستان سعودی اعلام کرده است که این کشور میزان نفت تولیدی خود را از 10.1 میلیون بشکه در روز در ماه ژوئن به 9.8 میلیون بشکه در ماه جولای کاهش داده است.