به گزارش سرویس سیاسی مشرق ، برگزاری اجلاس سران غیرمتعهد در تهران و بازتاب های آن در رسانه ها ، جزئیاتی از دیدار رهبر انقلاب با سران اجلاس و ناگفته هایی در خصوص این دیدارها از زبان ولایتی ، مشروح نشست خبري سخنگوي قوه قضاييه ، صحبت های رئیس جمهور در گفت و گوی ویژه خبری و سوژهها و حاشیههای سخنان رئیس جمهور ، واکنش تند محمد دهقان به اظهارات احمدی نژاد در گفت و گوی ویژه خبری ، گلایه پورمحمدی از صدا و سیما در دانشگاه شریف ، گفت و گوی سیدحسین نقوی حسینی در جلسه هفتگی انصار حزبالله ، ماجرای گیر هاشمی به سعیدحجاریان ، حمایت فراکسیون رهروان و اصلاح طلبان از کاندیداتوری قالیباف از مهمترین اخبار سیاسی روزهای اخیر بود.
****
* جزئیاتی از دیدار رهبر انقلاب با سران اجلاس تهران
رزرو دیدار با رهبرانقلاب از روزهای قبل از اجلاس// پیشنهادهای مکرر برای دخالت ایران در اوضاع سوریه
دامنهی اثرات برگزاری شانزدهمین اجلاس عدم تعهد در تهران تنها به عالم سیاست خارجی و رقابت دیپلماتیک بین جنبش عدم تعهد و قدرتهای غربی محدود نماند؛ «سپهر رسانه» و بازار داغ اخبار و تحلیلهای مختلف، عرصهی دیگری از منازعه بین این دو جبهه بود. سخنرانی رهبر معظم انقلاب در مراسم افتتاحیه و دیدارهای فشردهی ایشان با 18 مقام و هیئت عالیرتبه از کشورهای شرکتکننده نیز بخشی از خبرسازترین رویدادهای رسانهای اجلاس بود که با حاشیههایی همراه شد.
علی اکبر ولایتی، مشاور عالی رهبر انقلاب در امور بینالملل که در تمامی این ملاقاتها حضور داشته است به نکاتی جالب از این دیدارها پرداخت که ولایتی در بخشی از به رفتار رئیسجمهور پاكستان اشاره می کند و می گوید: رئیسجمهور پاكستان كه با لباس خاص مناسب حضور در اماكن و محافل معنوی به دیدار رهبر انقلاب آمده بود، گفت كه ما آمدهایم اینجا از شما كه مركز حكمت هستید، بیاموزیم و بخواهیم كه برای ما دعا كنید و دولت و ملت پاكستان را یاری نمایید.
* مشروح نشست خبري سخنگوي قوه قضاييه
حجت الاسلام محسنی اژه ای روز دوشنبه در سی و چهارمین نشست خود با خبرنگاران اظهارداشت: از زمان شروع پرونده فساد مالی بزرگ 13 ماه می گذرد. از نیمه مرداد سال 90 رسیدگی به این پرونده آغاز شد و تاکنون کار بسیار فشرده ای در این خصوص صورت گرفته است. پس از قطعی شدن احکام متهمان در نشست اختصاصی جزئیات اتهامات، حکم مجازات و نام متهمان را اعلام خواهم کرد.
محسنی در پاسخ به خبرنگاری در مورد دستگیری افرادی در جریان زلزله آذربایجان شرقی که در آن تعدادی منافق و بهایی قصد خرابکاری داشتند، گفت: صرف بهایی بودن جرم نیست ولی بیش از 20 نفر دستگیر شدند که اقدام آنها در حال بررسی است.
وی در مورد پرونده جواد لاریجانی نیز گفت: این پرونده در حال بررسی است همچنین در مورد پرونده آقای خاوری که به تازگی می گویند مصاحبه ای در یک نشریه داشته باید بگویم اگر ایشان از خود دفاع می کرد ثابت می شد که وضعیتش چگونه است هر چند که با کمال تاسف نه آن کشور ایشان را تحویل می دهد و نه پلیس بین الملل مدعی مبارزه با فساد است، همکاری داشتند، ولی کیفرخواست برای ایشان صادر شده و در حال رسیدگی است.
حجت الاسلام محسنی اژه ای در این نشست خبری به دستگیری 20 نفر در جریان زلزله ، محاكمه مديرعامل سابق بانك صادرات ، اجرای حکم «عقرب سياه» ، شرایط عفو زندانیان امنیتی ، وضعیت جسمانی موسوی و ... اشاره کرد که مشروح آن را در ایـنـجـــا مشاهده می کنید.
* تکبیر شبانه در تجریش هم داده نشد!
مطلبی را که شبكه بالاترين كه خود يكي از اعضاي شبكه رسانه اي عنكبوت در افتضاح حاشيه سازي براي اجلاس غيرمتعهدها بوده، منتشر كرد. شبكه ضدانقلابي مي نويسد: دعوت كنندگان در روزهاي منتهي به آغاز اجلاس، چندين بيانيه و نامه و فراخوان منتشر كردند اما اكنون كه روزها از پايان اجلاس گذشته، هيچ توضيحي از سوي آنها منتشر نمي شود. اين در حالي است كه فراخوان الله اكبر ساده ترين فراخوان بود و با كم محلي و بي توجهي مشابه فراخوان هاي قبلي روبرو شد.
رسانه هاي زنجيره اي عضو شبكه عنكبوت به هنگام تبليغ سناريوهاي ديكته شده از سوي محافل ضد انقلاب و سرويس هاي جاسوسي بيگانه بسيار پرهياهو ظاهر مي شوند اما پس از سپري شدن موعد و رخ ندادن كمترين اتفاقي، سكوت مطلق پيشه مي كنند، انگار نه انگار كه چند روز يا چند هفته كري خواني مي كردند.
رسانه هاي زنجيره اي عضو شبكه عنكبوت به هنگام تبليغ سناريوهاي ديكته شده از سوي محافل ضد انقلاب و سرويس هاي جاسوسي بيگانه بسيار پرهياهو ظاهر مي شوند اما پس از سپري شدن موعد و رخ ندادن كمترين اتفاقي، سكوت مطلق پيشه مي كنند، انگار نه انگار كه چند روز يا چند هفته كري خواني مي كردند.
* سوژهها و حاشیههای گفت و گوی دیشب رئیس جمهور
رئیس جمهور محمود احمدی نژاد، سه شنبه شب در شبکه یک سیمای تلویزیون حاضر شد و درباره مسائل مختلفی به صورت زنده گفتگو کرد که نکات مهم و قابل تاملی را بیان کرد که گزیده صحبت های رئیس جمهور را مشاهده می کنید .
رئیس جمهور کشورمان در گفتگوی دیشب در برنامه تلویزیونی شبکه اول سیما در پاسخ به سوالی در خصوص پایان یافتن دوره سکوت گفت: شاید در آینده خاطراتی از این دوران بگویم. وی با طرح این سوال که چرا برخی به ملت توهین می کنند، گفت: برخی می خواهند به زور به ملت بگویند که اشتباه کردید احمدی نژاد را انتخاب کردید. احمدی نژاد افزود: حتی یک لحظه هم احساس نکردم که بالاتر از یک نوکر و جاروکش برای مردم ایران هستم.
رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال مجری که یکی از حرفهای این دوره سکوت را بگوئید، اظهار داشت: به خدا قسم این دولت پاکترین دولت تاریخ کشور است. نه اینکه ماموری در پائین دست تخلف نمیکند، اما دولت خیلی پاک است و دنبال کاسبی نیست.
رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود درباره اینکه چه زمانی اسامی مفسدان اقتصادی را با توجه به زمان یکساله باقیمانده از دولت اعلام خواهید کرد اظهار داشت: شما از کجا میدانید که یک سال از عمر دولت باقی مانده است. ملت همیشه هست و دولت نیز از آن ملت است بنابراین آرمانهای دولت همیشه باقی میماند.
* واکنش تند محمد دهقان به اظهارات احمدی نژاد: مردم مدودف احمدینژاد را پس میزنند
محمد دهقان به مصاحبه تلویزیونی سه شنبه شب رئیس جمهور واکنش تندی نشان داد.
این عضو هیات رئیسه مجلس درباره این سخن رئیس جمهور که "چه کسی گفته امسال سال پایانی دولت است؟" گفت: دلیل اصلی رئیس جمهور برای حضور در صدا و سیما استفاده از رسانه ملی برای طرح انتخاباتی پوتین - مدودف است.اما رئیس جمهور باید بداند ایران روسیه و ایشان هم پوتین نیست و مدودف مورد نظر آقای احمدی نژاد نیز چنین جایگاهی در میان افکار عمومی ندارد و نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه این ناعادلانه است که رئیس جمهور از رسانه ملی استفاده کند تا پروژه انتخاباتی خود را پیش ببرد، اضافه کرد: اگر مشخص شود رئیس جمهور می خواهد کسی را تعیین کند و یا برای فرد خاصی تبلیغ کند، حتی برای اجرای انتخابات نیز با مشکل مواجه خواهیم شد.
انتظار داشتیم رئیس جمهور از وحدتی چشمگیری که پس از اجلاس جنبش عدم تعهد بین مردم و مجموعه نظام ایجاد شده بود استفاده کرده و برای تداوم آن تلاش کند، اما متاسفانه ایشان این اجلاس را که برآمد همت همه قوا و مسئولان و در راس آن رهبری بود به نام دولت زد و بعد در سخنان تفرقه افکن کام شیرین ملت از این اجلاس را تلخ کرد.
* واکنش مطهری به سخنان احمدی نژاد : دولت بی انضباطی مالی دارد
مطهری با بیان اینکه دیگران باید راجع به عملکرد دولت ، اظهار نظر کنند و بگویند که این دولت «پاکترین» هست یا نه؟، ادامه داد: دولت باید در مواردی مثل اختلاس سههزار میلیاردی پاسخگو باشد. بدون شک این اختلاس با توصیههای مقامات دولتی همراه بوده اگرچه ممکن است مدرکی بر جای نمانده باشد.
نماینده تهران، تاکید کرد: من نمیگویم که این دولت اهل اختلاس است، اما می توانم بگویم که این دولت یکی از بی انضباط ترین دولت ها در امور مالی بوده است.
* کواکبیان هم موضع گیری انتخاباتی کرد / احتمال کاندیداتوری کواکبیان در انتخابات
مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری درباره اینکه آیا شما بنای شرکت در انتخابات را دارید یانه؟ گفت: فعلا باید منتظر طرح مناسک بود، البته برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در عید غدیر موضعگیری میکنم.
وی با بیان اینکه حزب متبوعش این طرح را بصورت جدی نبال می کند اظهار داشت: همانطور که پیش از این اعلام کرده ایم این طرح فقط در صورت حضور محمد خاتمی اجرا نخواهد شد در غیر این صورت برای اجرای آن مصممم هستیم.
لازم به ذکر است که چندی پیش نیز کواکبیان با بیان اینکه به احترام خاتمی طرح خود را اجرا نمی کنیم اگفته بود : این طور نیست که اگر آقای خاتمی نیاید و آقایان هم بخواهند با فرصت سوزی و دفع الوقت و بی عملی زمان بگذرانند ، در طرح مناسک نهایتاً تا عید سعید غدیر فرصت داده شده است.
حجت الاسلام مجيد انصاري این هفته با تاکيد بر اینکه اصلاحات يک جريان زنده و پوياست درخصوص رفتار مردم با اصلاح طلبان اظهار می کند که: قطعا اکثريت قاطع مردم خواهان تقويت جريان اصلاح طلب در همه شئون و امور هستند!
انصاري در ادامه گرايش اصلاح طلبان را به کانديداي اصولگرايان از جمله قاليباف و ناطق نوري را منتفي دانست و گفت: بر اساس اطلاعاتي که شخصا در ارتباطم با اصلاح طلبان کسب کرده ام حمايت از کانديداي اصولگرا از سوي اين اصلاح طلبان را غيرممکن مي دانم.
* گلایه پورمحمدی از صدا و سیما/ برخی در مقابله با فتنه فقط شعار دادند
مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور این هفته با حضور در دانشگاه شریف در سیزدهمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی حضور یافت و پس از ارائه مطالبی به عنوان مقدمه به پرسشهای دانشجویان پاسخ گفت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان کرد: بارها به مسئولان دولتی گفتهایم که ما حاضریم شما گزارشهای ما را نقد کنید و بگویید کدام بخش از آن ایراد دارد اما جالب است آنها به جای نقد گزارشهای ما و اینکه اشتباه بودن آن را گوشزد کنند اصل موضوع نظارت را زیر سؤال میبرند و میخواهند چاقوی برنده نظارت را که لازمه هر سیستم پایدار و موفقی در جهان است، کند کنند.
مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: من اولین کسی بودم که پیش از نماز جمعه مقام معظم رهبری به میرحسین موسوی نامه نوشتم و در آن نامه خطاب به او گفتم که کاری که در پیش گرفته است درست نیست و اگر گلایهای دارد باید آن را در مسیر قانونی به جریان بیندازد.
نکتهای که در میان سخنان پورمحمدی جلب توجه میکرد اعتماد به نفس بالای آقای رئیس بود به گونه ای که وی بارها خود را مقام مسئول در نظام خواند و در مورد مسائل مختلف گفت و گو کرد.
* تقاضای انتخاباتی ناطق نوری از هاشمی رفسنجانی
علی اکبر ناطق نوری در دیدار با هاشمی رفسنجانی از وی خواسته است در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به صورت شفاف و تاثیر گذار ورود پیدا کند. آقای هاشمی هم گفته است مواضع خود را در موعد مقتضی بیان خواهم کرد.
* فتنهای مثل فتنه ۸۸ در راه است / مرسی نه حزباللهی است نه مهره آمریکا
سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: فتنهای مثل فتنه ۸۸ در راه است و برای آن در حال برنامهریزی هستند؛ این مسئله اصولگرایان را موظف به حرکت منسجم و اتحاد در برابر فتنهگران میکند.
سیدحسین نقوی حسینی در جلسه هفتگی انصار حزبالله با بیان اهداف اصلی دشمن از ایجاد آشفتگی در جامعه اظهار داشت : یکی از اهداف ایجاد فتنه 88 در ایران از میان بردن الگوی حکومتی مردمسالاری دینی بود تا در دیگر کشورها پس از تغییر مورد بهرهبرداری قرار نگیرد و در این رابطه 2 هزار صفحه سند موجود است؛ در واقع باید گفت فتنه 88 یک برنامه سازمان یافته نه فقط برای برهم زدن نتیجه انتخابات و ایجاد آشوب بلکه بیشتر برای مهار انقلاب در شرف وقوع در کشورهای در شرف تحول نظیر مصر بود که آمریکاییها نشانههای آن را رصد و به حتمی بودن وقوعش یقین داشتند؛ آمریکا پس از شکست در پروژه فتنه 88 و تحقق پیشبینی و آغاز بیداری اسلامی به سرعت تلاش برای انحراف آن را آغاز کرد تا متحمل حداقل آسیب شده و در ضمن مدیریت امور را در دست بگیرد.
* خاتمی : هنوز دارم تاوان حمایت از موسوی را پرداخت می کنم
محمد خاتمی با انتقاد از فشارهایی که این روزها برای ورود وی به عرصه ریاست جمهوری وارد می شود گفته است: من تحت فشار همین آقایان در سال 88 وارد میدان شدم و بعد مجبورم کردند از میرحسین موسوی دفاع کنم. من هنوز دارم تاوان حمایت از موسوی را پرداخت می کنم و آقایان کاری نکنند به میدان بیایم و بگویم غلط کردم. من حاضرم تاوان آن را بپردازم.
* مشایی: مرد در جامعه زیاد است!
یک روزنامه جدیدالولاده در گزارشی از حاشیههای حضور هیئت دولت در حرم حضرت امام(ره)، پیرامون حضور مشایی در این برنامه نوشت: اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر احمدی نژاد اما، نه کنار احمدی نژاد با مردم بود و نه نزدیک سیدحسن؛ در گوشهای دیگر با همکارانش سخن میگفت. وقتی با این پرسش مواجه شد که چرا مدتی است سکوت کرده؟ با خندهای معنادار و از گوشه چشم گفت: "آدم باید حرفی برای گفتن داشته باشد که بزند؛ وقتی حرفی نداریم چه بگوییم؟"
مشایی همچنین هنگام خروج از پاویون به دنبال کفش خود بود که محمدزاده رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در این لحظه گفت: "کدام مرد پیدا میشود که پا در کفش آقای مشایی کند؟" مشایی هم با صدای بلند پاسخ داد:" فعلا که پا در کفش ما میکنند. ظاهر در جامعه مرد زیاد است."
* حداد عادل :به نتیجه برسم،کاندیدا میشوم
غلامعلی حداد عادل در گردهمایی بزرگ اصولگرایان استان قزوین که همزمان با هفته دولت، یکشنبه شب پنجم شهریور در محل حسینیه آیتالله شالی برگزار شد، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و انتخابات پیش رو، نیاز امروز کشور همدلی است و اگر به نتیجه برسم کاندیدا میشوم، حتی اگر یک رأی داشته باشم.
رئیس مجلس هفتم با اشاره به شعارهایی که در چند سال اخیر توسط رهبر معظم انقلاب انتخاب میشود، عنوان کرد: مضمون همه این شعارها اقتصادی است و این نشان میدهد که رهبری از چندین سال پیش مثل یک دیدبان بیدار و هوشیار میخواستهاند ملت را برای چنین شرایطی بسیج و آماده کنند.
* دفاع محکم زیباکلام از دستاوردهای اجلاس غیر متعهدها در شبکه الجزیره / واکنش زیباکلام به مصاحبهاش با الجزیره
صادق زیباکلام ، استاد دانشگاه و از چهرههای اصلاحطلب کشور اخیراً در یکی از برنامههای تلویزیونی شبکه الجزیره با موضوع اجلاس سران کشورهای غیر متعهد حضور یافت و دفاعی جانانه از سیاستهای جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.
در این برنامه تلویزیونی علاوه بر صادق زیباکلام، مصطفی علانی، مدیر امنیت و دفاع مرکز تحقیقات خلیج فارس در دوبی و شخصی به نام مهدی خلجی که الجزیره عنوان کرد از پژوهشگران! موسسه واشنگتن است نیز به عنوان میهمان حضور داشتند.
میهمانانی که البته دائما تاکید داشتند بر اینکه اجلاس نم برای تهران هیچ دستاوردی نداشته است و جمهوری اسلامی ایران موفق نشده است با برگزاری این اجلاس مشکلاتش را حل کند.!
این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در این برنامه تلویزیونی اظهار داشت : اما دشمنان ایران در ایزوله کردن کشور ما موفق نبودهاند و نشانه این عدم توفیق هم حضور کشورهای دنیا در مقیاس وسیع در اجلاس سران کشورهای غیر متعهد در تهران و نیز حضور بانکیمون، دبیر کل سازمان ملل در این اجلاس است.
با گذشت چند روز از این مصاحبه، صادق زیباکلام در توضیح این اقدام خود اظهار داشت که " من وقتی پای نظام و تمامیت انقلاب پیش بیاید، از صدتا حزبالهی و انصار حزباللهی، انصارتر و حزبالهیتر هستم."
* تلهگذاري اصلاحطلبان براي ناطق و قاليباف
محمدجواد حق شناس (مدير مسئول روزنامه توقيف شده اعتماد ملي) این هفته در مصاحبه ای عنوان کرد که : آقاي قاليباف در 7 سال گذشته عملا با حمايت چهره هاي اصلاح طلب شوراي شهر توانست به عنوان شهردار تهران انتخاب شود.
وي همچنين گفته است: حمايت اصلاح طلبان از يك كانديداي اصولگرا غيرمنطقي است. البته اگر چنانچه در انتخابات آينده يك چهره شاخص اصلاح طلب نتواند وارد عرصه رقابت شود و از سوي ديگر از آنجا كه جريان اصلاح طلبي به دنبال تحريم انتخابات نيست علي القاعده اعلام تحريم نمي كند بنابراين طبيعي است آن بخشي از بدنه اصلاح طلب كه مي خواهد در انتخابات شركت كند از بهترين گزينه كه مدافع حقوق و منافع ملي باشد در آن مقطع تاريخي حمايت كند.
محمدجواد حق شناس (مدير مسئول روزنامه توقيف شده اعتماد ملي) این هفته در مصاحبه ای عنوان کرد که : آقاي قاليباف در 7 سال گذشته عملا با حمايت چهره هاي اصلاح طلب شوراي شهر توانست به عنوان شهردار تهران انتخاب شود.
وي همچنين گفته است: حمايت اصلاح طلبان از يك كانديداي اصولگرا غيرمنطقي است. البته اگر چنانچه در انتخابات آينده يك چهره شاخص اصلاح طلب نتواند وارد عرصه رقابت شود و از سوي ديگر از آنجا كه جريان اصلاح طلبي به دنبال تحريم انتخابات نيست علي القاعده اعلام تحريم نمي كند بنابراين طبيعي است آن بخشي از بدنه اصلاح طلب كه مي خواهد در انتخابات شركت كند از بهترين گزينه كه مدافع حقوق و منافع ملي باشد در آن مقطع تاريخي حمايت كند.
* ضدانقلاب دست به دامن پارتیهای شبانه!
چندی پیش خبری مبنی بر اعلام حمایت از حزب تازه تاسیس" مهدی خزعلی" و "محمد نوری زاد " دو تن از حامیان فتنه 88 که سابقه اقدامات ضد امنیتی در پرونده قضایی شان وجود دارد. " مهدی خزعلی " به همراه " محمد نوری زاد " که مدت مدیدی است از نجابت و سعه صدر مردم انقلابی کشورمان سوء استفاده کرده و به فحاشی علیه اعتقادات مردم و تخریب دستاورد های انقلاب اسلامی مشغول هستند، جلساتی را در تهران تحت پوشش طرح مسائل به ظاهر اخلاقی و مذهبی کرده و در این جلسات به جمع آوری پول برای این حزب اقدام کرده بودند که با واکنش دستگاههای امنیتی کشور مواجه شد.
اما با توجه به طرد این جریان مردود شده در انتخابات 88 از طرف مردم، رویکرد جذب نیرو از پارتی ها ، کافی شاپ ها و دانشگاهها با استفاده از مهره های مبتذل و روشهایی غیر اخلاقی در دستور کار این تشکل قرار گرفته است .
* صفار هرندی :خاتمی گزینه ادامه راه هاشمی بود
صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت در دوازدهمین روز از اردوی طرح ولایت استان قزوین گفت : در همان دوران عنوان و نام خاتمی با منش مردم مداری و مردم گرایی که از خود نشان می داد، مثلا با اتوبوس شهری به استان های مختلف سفر و تبلیغات می کرد، به کام مردم نشست و مردم احساس کردند مدیریت جدید قرار است اتفاقات خوبی را برایشان رقم بزند.
صفار هرندی ادامه داد: در سال 76 مردم با شعارهای خاتمی ارتباط خوبی برقرار کردند، چون فکر می کردند این شخص احیا کننده آرمان های
صفار هرندی تصریح کرد: خاتمی گزینه اصلی ادامه راه هاشمی بود و اکثر وزرای هاشمی در دوره خاتمی به کار گرفته شدند و این چنین دولت سازندگی به دوره اصلاحات وصل شد و این در حالی بود که دولت اصلاحات مردم را به تغییر و وقوع اتفاقات جدید نوید می داد.
* توکلی : وضع دولت خوب نیست / افراد مسئلهدار و متهم در ان زیاد شدهاند / صداوسیما رفوگر دولت شده است
احمد توکلی در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور که در دانشگاه شریف برگزار شد، با بیان اینکه وضع دولت در حال حاضر خوب نیست و افراد مسئلهدار و متهم در ان زیاد شدهاند، گفت: وقتی که صداقت وجود ندارد من باید چکار کنم؟ لذا بنده طبق وظیفه شرعی و نمایندگی خود ناظر بر دولت هستم و مقابل هر خلافی میایستم.
توکلی ادامه داد: بنده به روشهای مختلف مقابل موضوعات و امور خلاف میایستم و این مسئله گاهی به شکل نامه و گاهی به صورت علنی و خصوصی است؛ از این رو شاید برخی افراد من را منصف ندانند.
نماینده مردم تهران با بیان اینکه فضای انتقادی در جامعه ضعیف است، گفت: صدا و سیما در حال حاضر به رفوگر خلافهای دولت تبدیل شده و سعی دارد پارگی مشکلات را بدوزد که البته باید دوخت ولی وقتی این مسئله به سرنوشت مردم و انقلاب گره میخورد دیگر قابل چشم پوشی نیست.
* ماجرای گیر هاشمی به سعیدحجاریان
سعید حجاریان در گفتوگو با دوماهنامه "اندیشه پویا" در خصوص ادامه فعالیت خود در دولت هاشمی مطالبی را مطرح می کند که در بخشی از آن آمده است که : ما بخش توسعه سیاسی را در مرکز تحقیقات استراتژیک راهاندازی کردیم تا این پروژه را پیش ببریم. معاونت ما پنج گروه داشت. گروه انقلاب اسلامی، گروه دولت که میخواست بپردازد به اینکه ماهیت دولت در ایران چیست، گروه رفتار سیاسی، گروه فرهنگ سیاسی و گروه نوسازی سیاسی. ما میخواستیم از دل این بحثها یک «پالیسی پیپر» در بیاید برای آقای هاشمی. منتها آقای هاشمی علاقهای به این مباحث نداشت. آقای هاشمی یک گیر داشت و میگفت که انگار اینجا تحریریه روزنامه سلام است و اینجا را برای پشتوانه فکری روزنامه سلام درست کردهاید. ما معتقد بودیم که آقای هاشمی هر نظری را میخواهد داشته باشد اما ما باید کار خودمان را بکنیم و ایشان هم بالاخره خواهد فهمید که پروژهاش به بنبست میرسد و توسعه اقتصادی عوارضی دارد که ناچار پیش نیاز رفع آنها توسعه سیاسی خواهد بود.
* حمایت فراکسیون رهروان از کاندیداتوری قالیباف
لاهوتي عضو فراکسيون "رهروان" گفت : آقاي قاليباف مشخص است که در انتخابات کانديدا خواهند شد و حتي مذاکراتي که بنده با ايشان داشتم اعلام آمادگي کردند که در انتخابات کانديدا خواهند شد. بعد از لاريجاني ، قاليباف در جمع فراکسيون رهروان اقبال بيشتري دارد تا در انتخابات رياست جمهوري يازدهم مورد حمايت قرار گيرد.
* حمایت رهبري از دولت BBC را عزادار كرد
بيانات حكيمانه رهبر انقلاب در ديدار با اعضاي دولت كام رسانه دولتي انگليس را تلخ كرد. تحليلگر بي بي سي نوشت: آن طرح- هر چه كه بود- دود شد و به هوا رفت. آيت الله خامنه اي در همين ديدار خشنودي خود را از پايبندي دولت نهم و دهم به گفتمان و ارزش هاي انقلاب ابراز داشته و مي گويد كه ساده زيستي، استكبارستيزي و افتخار به انقلابيگري در دولت «كاملاً برجسته» شده است.
* قاليباف محتملترين كانديدای انتخابات آینده
سيدمرتضي حسيني با اشاره به طرح اسامي كانديداهاي احتمالي انتخابات رياستجمهوري از سوي برخي جريانات، اظهار كرد: در حال حاضر نميتوان پيشبيني لازم را در اين باره داشت اما در بين كساني كه مطرح و ميداندار هستند احتمال حضور قاليباف و رضايي بيش از همه وجود دارد و مابقي هنوز اظهارنظر روشني نكردند كه آمادگي آنها براي حضور در عرصه انتخابات مشخص شود.
این عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان مجلس، محمدباقر قاليباف و محسن رضايي را محتملترين كانديداهاي اصولگرايان در انتخابات رياستجمهوري آينده عنوان كرد.
* زاکانی: اهانت به آیتالله مصباح را نمیپذیریم
باید اذعان کرد که پیام اصلی نوشته تیمورعلی عسگری، تطهیر اصحاب فتنهای بود که پس از گذشت بیش از 2 سال از وقوع آن، معلوم شده است که چه دستهایی در کار بود تا تلاشهای مردم و سرمایههای ملی را به آتش بکشاند و بر اساس نفسانیات بر باد بدهد.