به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، براساس اعلام روز سه شنبه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شصد و نود و یکمین جلسه خود به بررسی و آسیب شناسی اسباب بازی و لوازم التحریر کودکان و نوجوانان پرداختند.
این اعضا با توجه به طرح مساله آسیب شناسی اسباب بازی و لوازم التحریر در شورای عالی انقلاب فرهنگی و اهمیت موضوع خواستار نظارت و برنامه ریزی همه جانبه در این راستا توسط دستگاه های مختلف فرهنگی از جمله وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت ارائه الگو مناسب ویژه کودکان و نوجوانان شدند.
ارائه گزارش وضعیت مدارس غیرانتفاعی و تیزهوشان
در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت مدارس غیر انتفاعی و تیزهوشان ارائه شد.
براساس این گزارش، رشد مدارس غیرانتفاعی و تیزهوشان با هدف کمیت بخشی و کیفیت بخشی در سطح کشور در دوران دولت های نهم و دهم در دستور کار قرار گرفته و تعداد این مدارس به 450 مرکز آموزشی و شمار دانش آموزان آنها به 121 هزار نفر رسیده است.
اعضای شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده پس از این گزارش با ارائه نظرات و پیشنهاداتی بر لزوم گسترش عدالت در ارائه امکانات آموزشی در تمام مناطق کشور، لزوم افزلیش خلاقیت پروری در بین دانش آموزان، استفاده از روش های نوین در شناسایی استعدادهای درخشان، ضرورت پرورش مذهبی ـ سیاسی دانش آموزان، برنامه ریزی بلندمدت برای رساندن دانش آموزان مدارس غیرانتفاعی و تیزهوشان به مقاطع بالای علمی و لزوم ارتباط با بنیاد ملی نخبگان تاکید کردند.
شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی دو موضوع آسیب شناسی اسباب بازی و لوازم التحریر کودکان و نوجوانان و وضعیت مدارس غیرانتفاعی و تیزهوشان را بررسی کرد.