نتايج بازيها در مورد رئيس سازمان بيشتر از 10 يا 15 درصد تاثير ندارد. فدراسيونها و مربيان و خود ورزشکاران هستند که بايد خوب مسابقه بدهند. خيلي نميشود بگوييم نتايج خوبمان به خاطر فلان کسي است که رئيس سازمان تربيت بدني بوده يا هست. اگر هم بد نتيجه ميگرفتيم باز نميشد بگوييم تقصير رئيس سابق يا فعلي سازمان تربيت بدني است.
وظايف افراد در جايگاه هاي مختلف مشخص است و هر کسي را بايد با وظيفه خودش سنجيد. مثلا نتيجهاي که يک بازيکن در زمين به دست ميآورد را نميشود به اين ربط داد که رئيس سازمان خوب بوده يا نه و در کل نتايج خوب يا بد، نشاندهنده نقش رئيس سازمان يا رئيس کميته ملي المپيک نيست، چون معيارسنجش اين افراد چيز ديگري است که بايد آنها را در نظر گرفت.
بزرگترين وظيفهاي که رئيس سازمان دارد اين است که ورزش را در سراسر کشور سازماندهي کند و گرفتن مدال ملاک ارزيابي خوبي نيست. مثلا در شکستي که تيم ملي جوانان خورد، همه گفتند آقاي اکبر محمدي به درد نميخورد، فدراسيون به درد نميخورد، خب اگر گلر ما اشتباه نميکرد که تيممان نميباخت.
با بررسي علمي و دقيق و فارغ از برد و باخت مي توان ارزيابي مناسبي از عملکرد افراد پيدا کرد، يک تيم ممکن است خيلي خوب بازي کند و ببازد و ممکن است خيلي خوب بازي نکند و ببرد، بنابراين خيلي نبايد اينها را ملاک قرار دهيم. هر چيزي سر جاي خودش و هر کسي هم سر جاي خودش بايد ارزيابي شود.
افراد را بايد در جاي خودشان ديد، بازيکن، مربي، روساي فدراسيون ها، سازمان و کميته ملي المپيک، هر کدام بايد نقش خودشان را خوب بازي کنند، در اين شرايط است که اگر ما بدانيم نقش هر کدامشان چيست، ميدانيم چه کسي مقصر است.
رئيس سازمان يا کميته نقش خيلي کمي در نتايج دارند، يعني اگر نتايج هم بد ميشد نبايد ميانداختيم گردن اين افراد چون ارزيابي کار هر کسي بر اساس وظايفي است که دارد.
به هر حال اميدواريم بچهها نتايج خوبي بگيرند و به حساب هر کسي که ميخواهد گذاشته شود، مهم اين است که اسم ايران مطرح شود.
* رئيس اسبق سازمان تربيت بدني و کميته ملي المپيک
با بررسي علمي و دقيق و فارغ از برد و باخت مي توان ارزيابي مناسبي از عملکرد افراد پيدا کرد، هر چيزي سر جاي خودش و هر کسي سر جاي خودش بايد ارزيابي شود.