کد خبر 1580182
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۸

نان تازه جزء ثابت سفره ما ایرانی‌هاست. ترجیح می‌دهیم روزمان را با نان داغ و صبحانه‌ای دلچسب آغاز کنیم و در کنار ناهار و شام‌مان هم رد پای پررنگ نان تازه دیده می‌شود. نان یکی از مهم‌ترین غلات کامل است که ارزش غذایی بالایی دارد و خوردن آن حتی به‌تنهایی می‌تواند ساعت‌ها سیر نگه‌مان دارد. در این مقاله درباره انواع نان ایرانی و اهمیت سفارش نان تازه می‌گوییم. با ما همراه باشید.

انواع نان‌های ایرانی که می‌توانیم آنلاین سفارش دهیم

۱. نان سنگک

معرفی انواع نان را با خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین نان سنتی آغاز می‌کنیم. اختراع نان سنگک به زمان شاه عباس صفوی برمی‌گردد. بر اساس روایات و شواهد موجود، شیخ بهایی که یکی از عالمان معروف قرن دهم هجری محسوب می‌شود، نان سنگک و نحوه پخت آن را اختراع کرده است. این اختراع به‌قدری هوشمندانه بود که هنوز هم بعد از قرن‌ها نان سنگک به همان شکل سنتی روی سنگ‌ریزه‌های داغ تنور پخته می‌شود. نان سنگک را با آرد سبوس‌دار می‌پزند. این آرد خواص بیشتری دارد و به سلامت بدن کمک می‌کند.

شما هم از طرف‌داران پروپاقرص این نان سنتی خوشمزه‌اید؟ اگر به نانوایی سنگک دسترسی ندارید، نگران نباشید! خبر خوب اینکه امکان سفارش نان سنگک برایتان مهیاست!

۲. نان بربری

نان بربری یکی دیگر از نان‌های محبوب ایرانی‌هاست. این نان سنتی خوشمزه به شکل‌های گرد و بیضی پخته می‌شود و نسبت به نان‌های دیگر ضخیم‌تر است. البته دلیل محبوب‌بودن این نان سنتی همین ضخامت زیادی است که طعمی دلچسب به آن می‌بخشد. برای ضخیم‌شدن نان بربری، مخمر و خمیر ترش به خمیر اضافه می‌کنند و آن را با حرارت ملایم می‌پزند. حرارت ملایم باعث می‌شود مخمر بهتر عمل کرده و نان بربری بیشتر پف کند.

اگر هوس چشیدن طعم دلچسب این نان به سرتان زده، می‌توانید تلفن همراهتان را بردارید و برای سفارش نان اقدام کنید. به همین راحتی!

۳. نان لواش

نان‌های ایرانی بسیار متنوع‌اند. بعد از بربری ضخیم و خوشمزه، نوبت معرفی نان لواش نازک است. همین نازک‌بودن مهم‌ترین ویژگی این نوع نان است که باعث هضم بسیار سریع آن می‌شود. بیشتر افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند، نان لواش مصرف می‌کنند، چون این نوع نان کالری زیادی ندارد. یکی دیگر از مزیت‌های نازک‌بودن نان لواش این است که می‌توانید به‌راحتی آن را بپیچید و ساندویچ درست کنید.

۴. نان تافتون

نان تافتون یکی از قدیمی‌ترین انواع نان است و از همان قدیم تا به امروز طرف‌داران پروپاقرص بسیاری داشته است. ضخامت نان تافتون از لواش بیشتر و از بربری کمتر است. معمولا برای درست‌کردن این نان سنتی آرد سفید و آرد گندم کامل را با هم مخلوط می‌کنند، بعد از اضافه‌کردن آب و نمک و مایه خمیر، خوب آن را ورز می‌دهند، اصطلاحا چانه می‌گیرند (به قطعات گرد تبدیل می‌کنند)، هر چانه را روی تخته پهن می‌کنند و به دیواره تنور می‌چسبانند.

۵. نان جو

نان جو سالم‌ترین نوع نان است، در این حد که مصرف آن حتی در روایات اسلامی هم بسیار توصیه شده است. البته نان جو امروزی با نان جویی که در قدیم پخته می‌شد متفاوت است. در قدیم این نان را به‌طور کامل با جو می‌پختند اما امروزه برای هضم راحت‌تر آن را با ترکیب گندم و جو پخت می‌کنند.

۶. نان شیرمال

نان شیرمال یکی دیگر از نان‌های پرطرف‌دار ایرانی است. گرچه شکل و اندازه آن شبیه نان بربری است، طعمی منحصربه‌فرد دارد. طعم شیرین مشخصه بارز این نان سنتی خوشمزه است. نان شیرمال با ترکیب شکر و شیر پخته می‌شود و گزینه‌ای دلچسب برای صبحانه یا عصرانه است. وجود شیر و شکر در این نان دلیل کالری بالای آن است.

۷. نان‌های محلی

هر بخش از این خطه پهناور فرهنگ و آداب‌ورسوم خاصی دارد و بدیهی است که این تفاوت فرهنگ و آداب باعث منحصربه‌فردشدن ذائقه مردم هر منطقه شود. سبزی‌های خاص، روغن و انواع کره افزودنی‌هایی هستند که باعث تفاوت طعم نان‌های محلی می‌شوند. به‌لطف این افزودنی‌های مفید، نان‌های محلی نسبت به انواع دیگر نان ارزش غذایی بیشتری دارند.

۸. نان‌های فانتزی

انواع نان‌های باگت، نان همبرگر، نان ساندویچی، نان تست، نان سوخاری و ... در دسته نان‌های فانتزی قرار می‌گیرند. گرچه این نان‌ها اصالتا ایرانی نیستند ولی به‌دلیل استفاده بسیار زیاد و روزمره در وعده‌های مختلف غذایی و میان‌وعده‌ها، در دسته نان‌های پرطرف‌دار ایرانی‌ها قرار می‌گیرند و یکی از گزینه‌های همیشگی هنگام سفارش آنلاین انواع نان تازه هستند.

کلام پایانی

نان یکی از مهم‌ترین و مفیدترین غلات کامل است که جایگاهی ویژه در وعده‌های غذایی‌مان دارد. تازگی نان اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل، آن را بسته به نیازمان روزانه تهیه می‌کنیم. اگر نانوایی‌رفتن برایتان سخت است یا وقت آن را ندارید، می‌توانید با سفارش نان تازه به‌صورت آنلاین، از طعم دلچسب نان موردعلاقه‌تان لذت ببرید.
شما هم از طرف‌داران پروپاقرص نون تازه هستید؟ بیشتر چه نانی مصرف می‌کنید؟ تابه‌حال نان را آنلاین سفارش داده‌اید؟

این محتوا تبلیغاتی است