کد خبر 16057
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۸

رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور در جلسه غيرعلني صبح امروز مجلس با بيان اينکه در برنامه پنجم براي بسيج سهم چنداني در نظر گرفته نشده است، گفت: اميدوارم که بسيج بتواند نقش بيشتري را در برنامه پنج ساله پنجم ايفا کند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور صبح امروز (سه‌شنبه) به مناسبت هفته بسيج در جلسه غيرعلني و غيررسمي مجلس حضور يافت و در خصوص اين نهاد ارزشمند و مردمي براي نمايندگان سخنراني کرد.
وي با اشاره به مقام بسيجي و ولايت گفت: ولايت بزرگداشت انسان است يعني خداي متعال انسان را آنقدر عظيم مي‌شمارد که راضي نيست انسان زير بار حاکميت هيچ کسي جز خودش برود.
نقدي ادامه داد:‌ خدا خواست که انسان از همه قيد و بندها آزاد باشد و زير حاکميت هيچ کس نباشد و اين را با نعمت ولايت تبيين کرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعين با بيان اينکه بشريت قدر اين نعمت را ندانست،‌ اظهار داشت: لذا قرن‌هاست که گرفتار ظالمان و ستمگران شده‌اند و از آزادي، امنيت و حيات طيبه محروم شده‌اند.
وي با بيان اينکه ملت ما قدر اين نعمت را دانست و با ولايت قيام کرد و برکات آن را هم ديد، خاطرنشان کرد: بساط 2هزار و پانصد ساله شاهنشاهي را همين بسيج مردمي حول ولايت برچيدند.
وي ادامه داد: توطئه‌ها يکي پس از ديگري و با توسل بر نيروي بسيج برچيده شد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور با بيان اينکه ملت با توسل به نيروي ولايت در جنگ تحميلي در مقابل ابرقدرت‌ها سربلند بيرون آمد، گفت: امروز ملت با توسل بر ولايت توانست کشور ويران شده از تجاوز دشمن و ظلم استکبار را روي پاي خود بسازد و تحريم‌ها را خنثي کند.
وي افزود: امروز ايران از همه موانع عبور و به عنوان نقطه اميد آزادي کشورهاي جهان مطرح است.
نقدي خاطرنشان کرد: از اين به بعد نيز همه پيروزي‌هاي ملت ما در گرو چنگ زدن و تمسک به ولايت و بسيج خواهد بود و کساني که اين نعمت را خوب شناخته‌اند و به آن اميد بسته‌اند، حاضر نيستند زير بار هيچ حاکميتي جز حاکميت خدا بروند.
رئيس سازمان بسيج مستضعين کشور تصريح کرد:‌ اين همان مهمي است که از بسيج يک تفکر ارزشمند و پايدار براي حيات طيبه مي‌سازد.
وي ادامه داد: در مقابل تفکرات ديگري که براي زندگي وجود دارد و بر اساس کام‌جويي از ماديات است، تفکر بسيجي انسان را آزاد و انسان را براي خدا مي‌خواهد.
نقدي يادآور شد: به زعم تفکر دشمنان که قصد دارند اين تشکل الهي را که امام راحل آن را با ويژگي تفکر متمايز کرد، به نظامي‌گري نسبت دهند در حالي که بسيج يک الگوي همه جانبه براي همه جوانب حيات مادي و معنوي است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور يادآور شد: بسيج حضور مردم در همه عرصه‌ها است؛ مردمي آگاه که خود ولايت را شناخته و به آن گرايش پيدا کرده‌اند.
نقدي درباره ظرفيت‌هاي بسيج خاطرنشان کرد: هر جامعه وقتي مي‌تواند به پيروزي برسد که ظرفيت‌هاي خود را بشناسد و از آن بهره‌گيري کند و در اين ميان اين بسيجيان بودند که براي تعالي جامعه گام برمي‌دارند.
وي به سابقه تاريخي ظرفيت بسيج اشاره کرد و گفت: ‌امام خميني(ره) اين ظرفيت اصيل را شناخت و در توطئه‌هاي اول انقلاب و هنگام جنگ نظريه ارتش 20 ميليوني را ارائه داد.
سردار نقدي در ادامه سخنراني خود در صحن مجلس تصريح کرد:‌ اين موضوع به معني استفاده از ظرفيت همه ولايتي‌ها براي کشور و پيشروي آن است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور ادامه داد: در توطئه‌هاي اول انقلاب و دفاع مقدس به ياد داريد بسيج چه کرد و همچنين در سال گذشته همه ديديد که رهبر انقلاب فرمودند اگر بسيج نبود سرنوشت جنگ چيزي ديگري مي‌شد.
نقدي خاطرنشان کرد: امام خميني در دوم آذرماه همان سالي که جنگ تمام شد، پيام دادند و تفکر و زندگي بسيجي را يادآور شدند و راه‌اندازي بسيج طلبه و دانشجو را جنبه‌اي از همين ظرفيت غيرنظامي بسيج دانستند و اين موضوع حاکي از آن بود که بسيج مي‌تواند جنبه نظامي داشته باشد.
وي ادامه داد: ما نتوانستيم از ظرفيت بسيج پس از جنگ بهره گيريم و هر چه از بسيج بهره گرفتيم به همان اندازه به موفقيت رسيده‌ايم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور در ادامه توضيحات خود تاکيد کرد: در عرصه علم و فناوري بسيجي‌ها همه تحريم‌ها را شکستند و با جهاد علمي خود فناوري‌هايي را که دريغ مي‌شد به دست خود کسب کردند لذا پيشرفت‌هاي امروز کشور مديون اقدامات همين بسيجيان است.
نقدي يادآور شد: در جنگ نرم که امروز دشمن با ياس از تهاجم نظامي به آن روي آورده است، خيال دارد که بر ملت غلبه کند؛ ام غافل از اينکه بسيج پيش‌قراول جهاد نرم عليه دشمنان است.
وي بسيج را يک ايده و الگو دانست و گفت: در الگوهاي دنيا برخي با انگيزه ثروت به دنبال توسعه و پيشرفت هستند و برخي با انگيزه قدرت، دولت‌ها را در مرکز قرار داده‌اند ولي بسيج با اعتقاد بر اينکه مردم بايد در مرکز قرار بگيرند، پيش رفته‌اند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور يادآور شد: اگر مي‌خواستيم در عرصه دفاعي در مقابل ارتش آمريکا با فرمول‌هاي نظامي، توازن قوا و بازدارندگي ايجاد کنيم، هزينه‌هاي بسيار بايد صرف مي‌شد ولي امروز به برکت وجود بسيج اين بازدارندگي ايجاد شده‌اند.
سردار نقدي با اشاره به حضور جانباز، سيه‌پوش در صحن مجلس ادامه داد: امثال اين جانبازان در بسيج فراوانند که به دنبال زندگي مادي نيستند و تنها حيات طيبه را مي‌خواهند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور با اشاره به رشادت‌هاي برخي از شهدا گفت: اساس تفکر بسيجي ايثار در راه حقيقت و دفاع از ارزش‌هاي متعالي انسان است و اينها ظرفيت‌هايي براي مملکت به حساب مي‌آيند.
وي ادامه داد: بيشتر از 12 ميليون نفر از نمايشگاه‌ها و عرصه‌هايي که بسيجيان به مناسبت دفاع مقدس آماده کرده بودند، ديدن کردند.
نقدي يادآور شد: لازم نيست هر کاري که در کشور نياز است يک سازمان جديد درست کنيم و بهتر است که کار را مستقيم به خود مردم بدهيم.
وي سنددار کردن املاک روستائيان را يک تحول بزرگ در ايران دانست و گفت: اگر اين کار بخواهد با روند معمولي طي شود، به زمان و صرف هزينه بسيار نياز دارد ولي اگر از طريق بسيج اقدام شود ظرف دو سال و با هزينه تنها دو درصد از هزينه‌هاي کل اين کار توسط مردم و بسيج انجام مي‌شود.
سردار نقدي خاطرنشان کرد: بسيج منحصر به عرصه‌هاي رزمي نيست و اميدواريم اين موضوع به عنوان يک الگوي پيشرفت و توسعه در دستور کار قرار گيرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور خطاب به نمايندگان، هفته بسيج را به آنها تبريک گفت و اظهار داشت: اميدواريم خدا توفيق دهد و بتوانيم از ظرفيت ارزشمند و الهي بسيج که زمينه‌ساز ظهور امام عصر(عج) است حداکثر بهره را ببريم.
وي با تشکر از مجلس براي تخصيص يک درصد از بودجه عمراني استاني براي احداث پايگاه‌هاي بسيج گفت: بسيج از جمله سرمايه‌هايي است که نتايج آن ارزشمند‌تر از هزينه‌هايي است که براي آن صرف مي‌شود.
نقدي با بيان اينکه در برنامه پنجم براي بسيج سهم چنداني در نظر گرفته نشده است، گفت: ولي از توجه مجلس به رزمندگان تشکر مي‌کنم و اميدوارم که قانون بسيج بتواند نقش بيشتري را در برنامه پنج ساله پنجم ايفا کند.
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان سخنان سردار نقدي با تشکر از وي از حضور همه همکاران وي و جانباز سيه‌پوش در مجلس قدرداني کرد.