کد خبر 166748
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵

دبیر شورای عالی اطلاع رسانی گفت: قابلیت های جدید و قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی به خدمات پست الکترونیک «چاپار» اضافه شده است.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، حمید شهریاری در نشست خبری به مناسبت یک سالگی چاپار افزود: در ابتدای فعالیت، روزانه20تا50 کاربر از چاپار استفاده می کردند اما در دو ماه گذشته روزانه1200کاربر به کاربران پست الکترونیک چاپار اضافه شده اند.

وی اضافه کرد: رمزنگاری همه پیام ها با استفاده از پروتکل https برای اطمینان از امنیت پست های الکترونیک ارسالی و دریافتی از جمله قابلیت هایی است که به این سرویس اضافه شده است.
دبیر شورای عالی اطلاع رسانی گفت: «چاپار» تا پیش از این فقط از طریق وب قابل دسترس بود اما از این پس با امکانات imap استفاده آف لاین از این خدمات نیز میسر است.

شهریاری به خدمات جدید چاپار اشاره کرد و افزود: chmobile خدمات چاپار از طریق موبایل، رضایت کاربران را فراهم می کند.

وی اضافه کرد: ارتباط دو سویه پیامک به پست الکترونیک و پست الکترونیک به پیامک نیز میسر شده است و در مرحله بعدی ارسال پیامک های انبوه نیز روی اپراتورها عملی خواهد شد.
رییس شورای عالی اطلاع رسانی با اشاره به300هزار کاربر چاپار گفت: تامین امنیت اولویت نخست در راه اندازی این پست الکترونیک بوده است.

وی افزود:95درصد مشکلات امنیتی پست الکترونیک مربوط به کاربر و انتخاب چینش setting و محافظت از گذرواژه و 5 درصد باقی مربوط به هکرهایی است که به شرکت های ارائه کننده خدمات پست الکترونیک حمله می کنند.

شهریاری گفت: طبق قانون دسترسی غیرمجاز91روز تا یک سال، جاسوسی1تا3 سال و تخریب داده ها و خدمات6 ماه تا 2 سال حبس و جزای نقدی دارد.

وی با اشاره به همکاری برخی دانشگاه ها در برقراری امنیت خدمات چاپار افزود: «هکرهای سفید»، افرادی که در پیدا کردن حفره های امنیتی داوطلبانه همکاری می کنند؛ همکار «چاپار» هستند.

مدیر پروژه پست الکترونیک چاپار نیز در این نشست خبری با اشاره به استفاده از نسل جدید پست الکترونیک در خدمات چاپار گفت: استفاده از خدمات اندروید2.2 ، مدیریت پست الکترونیک را روی نرم افزار موبایل و استفاده از تقویم هجری، ‌زبان و محیط فارسی و یکپارچگی روی imap را میسر کرده است.

سلمان افشار افزود: در آینده نزدیک نیز قابلیت اشتراک ویدیو امکان پذیر می شود.
وی اضافه کرد:‌ برخی از سازمان ها ابراز تمایل کرده اند که به جای استفاده از نرم افزارهای قفل شکسته و کرک شده خارجی، بتوانند از بسته نرم افزاری «چاپار» استفاده کنند.