کد خبر 167204
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۰

با خوردن یک همبرگر یا استیک، قلب در معرض خطر قرار می‌گیرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، کارشناسان هشدار دادند خوردن همبرگر و یا استیک خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

این مطالعه نشان داد ارتباط محکمی بین بیماری‌های قلبی و چربی اشباع شده در غذا وجود دارد.

محققان اعلام کردند: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.

این مطالعه در مجله بین المللی Food Sciences and Nutrition منتشر شده است.