به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، شاهین شیرانی در دوازدهمین کنگره تغذیه که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کنگره رسیدن به یک شیوه صحیح زندگی و هم چنین ایجاد علاقه به تحرک و فعالیت بدنی در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه محیط نقش مهمی در داشتن یک زندگی ایده آل دارد، افزود: باید در زندگی تحرک داشت و از بیتحرکی که موجب بروز بیماریهای قلبی و عروقی میشود پرهیز کنیم.
وی با بیان اینکه 85 درصد از مردم استان اصفهان شهرنشین هستند، خاطرنشان کرد: متاسفانه شهروندان اصفهانی سبک زندگی خود را تغییر نداده و در نتیجه به بیماریهای گوناگون از جمله بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا شدهاند.
شیرانی با بیان اینکه آمار مرگ ومیرهای مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی بسیار بالا است، افزود: باید به دنبال راهکار و راه حلی برای درمان بیماریهای قلبی و عروقی باشیم.
وی با بیان اینکه غذا به عنوان یک کلید در درمان بیماریها نادیده گرفته میشود، افزود: پخت غذا به روشهای امروزی سلامت را از جامعه دور میکند و باید روش پخت محصولات غذایی را تغییر دهیم.
شیرانی با بیان اینکه بومی سازی سبد غذایی در ایران در حال اجرا است، افزود: بر اساس این طرح در تمام کشور از یک برنامه غذایی واحد برخوردار هستیم که دارای تنوع فراوانی است.
وی با بیان اینکه اجرا شدن این طرح برای تمام افراد جامعه به یک شکل نیست، اذعان کرد: افرادی که از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند به شیوه دیگری از مزایای سبد غذایی برخوردار میشوند.
وی با بیان اینکه مادران نقش مهمی در سلامت خانواده بر عهده دارند، اضافه کرد: الگوی صحیح مصرف مواد غذایی ابتدا توسط مادران به جامعه ارایه میشود و باید مادران در این زمینه آموزشهای لازم را ببینند.
رییس دوازدهمین کنگره تغذیه گفت: کشور به دلیل داشتن طب سنتی و اسلامی به اهمیت تغذیه پی برده است و این طب در تحقق ایجاد سلامت در جامعه نقش مهمی را بر عهده دارد.
رییس دوازدهمین کنگره تغذیه گفت: بر اساس طرح بومی سازی مواد غذایی از یک برنامه غذایی واحدی برخوردار هستیم که دارای تنوع فراوانی است.