به گزارش مشرق به نقل از فارس، مسعود امینی اظهار داشت: قانون تسهیل ازدواج جوانان در آذر ماه سال 84 در مجلس هفتم تصویب شد. پس از ابلاغ، دولت اجرای قانون را به سازمان ملی جوانان به عنوان متولی امور جوانان کشور که ریاست آن را معاون رئیس جمهور برعهده داشت واگذار کرد، قانونی که برای اجرایش به تدوین آیین نامه اجرایی توسط دولت نیاز بود.
وی ادامه داد: پیگیریهای کمیسیون فرهنگی مجلس در سال 89 حکایت از تدوین پیشنویس آییننامه توسط سازمان ملی جوانان داشت که متأسفانه آیین نامه مذکور از سطح پیشنویس فراتر نرفت و به سرانجامی نرسید.
مدیر کل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و چوانان توضیح داد: مسکن جوانان متأهل، اجاره تالارهای عروسی، پرداخت کمک هزینه تا 2 سال، برگزاری دورههای آموزش مهارتهای زندگی به جوانان و زوجین، واگذاری خوابگاههای متأهلی، ارائه تسهیلات به سربازان متأهل و غیره راهکارهایی ارائه شده بود و دستگاههای مختلف ازجمله وزارت مسکن و شهرسازی، علوم، اقتصاد، دفاع، کشور، صدا و سیما موظف به همکاری برای اجرای این قانون بودند.
امینی با اشاره به لزوم تدوین این قانون گفت: از زمان تشکیل وزارت ورزش و جوانان قوانین گذشته را بررسی کرده و برنامههای بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدتی را مدنظر قرار دادیم.
وی ادامه داد: در این عرصه دولت و مجلس باید جدیتر وارد شوند. ما پیشنهاد کم کردن دوران خدمت سربازی برای آقایان متاهل را هم به منظور تشویق ازدواج مطرح کردیم و پیگیر این موضوع هستیم.
مدير كل دفتر ازدواج وزارت ورزش و جوانان گفت: وزارت ورزش و جوانان پيشنهاد كاهش دوران خدمت سربازي متاهلين را به منظور تشويق ازدواج در جوانان به دولت مطرح كرده است.