کد خبر 180930
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۴

پزشکان آمریکایی و کانادایی در یک مطالعه جدید تاکید کردند که تغذیه ناسالم و هله هوله خوری از عوامل موثر در بروز پوکی استخوان است.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، این پزشکان هشدار دادند غذاهای پرچرب و شیرین که عامل چاقی و بروز بیماری‌های قلبی هستند روی سلامت و استحکام استخوانها نیز تاثیر سوئی دارند و مصرف زیاد آنها خطر پوکی استخوان را بویژه در سنین پایین‌تر تشدید می‌کند.

این متخصصان در دانشگاه میشیگان آمریکا و انستیتو سلامت استخوانها و مفاصل در کانادا تاکید کردند که قند و چربی از عوامل مهم تضعیف کننده و کاهش استحکام بافت‌های استخوانی هستند.

آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود 12 میلیون آمریکایی 50 ساله و مسن‌تر به عارضه پوکی استخوان مبتلا هستند.