وی افزود: جامعه پذیرش چنین اقدامی را ندارد. آقای رئیس جمهور نظرش این است که قیمت بنزین دو دلار یعنی معادل 5 هزار تومان شود یا قیمت باقی حامل های انرژی به همین میزان افزایش یابد اما آیا چنین چیزی از طرف مردم پذیرفته می شود؟ همه می دانیم که چنین نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: آقای رئیس جمهور معتقد به شوک درمانی است و می خواهد یک مرتبه قیمت همه حامل های انرژی را افزایش دهد و پولی هم به مردم داده شود. اما اینکه این اقدام چه عوارض و تبعاتی در تولید و اقتصاد دارد برای وی اهمیتی ندارد.
ثروتی ادامه داد: آقای رئیس جمهور می گوید همه کشورها هدفمندی یارانه ها را در یک مرحله اجرا کرده اند. این گفته رئیس جمهور درست نیست ما اصلا نداریم کشوری که در یک مرتبه هدفمندی را اجرا کرده باشد. هر کشوری که هدفمندی را داشته بین 3 تا 5 سال آن را اجرایی کرده است.
وی ادامه داد: رئیس جمهور قبلا اعتقاد داشت که 3 ساله اجرا کند اما مجلس با همین فرصت 3 ساله نیز مخالف بود و یک فرصت 5 ساله را در نظر گرفته بود و اکنون رئیس جمهور می خواهد یک ساله این طرح را اجرا کند که شدنی نیست.
نماینده بجنورد گفت: رئیس جمهور بداند که جامعه در اختیار او نیست بلکه در اختیار قانون است و این مجلس است که باید سیاستگذاری کند، آقای رئیس جمهور به دنبال سیاست متمرکز اقتصادی است در هیچ جای قانون اساسی چنین اختیاری به دولت داده نشده است.
وی افزود: دولت می تواند برای طرح ها و ایده هایش لایحه به مجلس بدهد. سیاست های کلی هم در اختیار رهبری است. رئیس جمهور نمی تواند سیاست های کلی نظام را پیشنهاد دهد چرا که ایشان رای مستقیم از مردم گرفته نمی تواند سیاستگذار اصلی کشور باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: رئیس جمهور فقط شان اجرایی دارد، آنچه که درباره اختیارات می گوید دیدگاه خودش است و از این نظر اشکالی ندارد، او که در جایگاه رهبری یا قانونگذاری نیست، فقط باید اجرا کند.
وی درباره اصلاحیه های قانون هدفمندی یارانه ها از سوی مجلس که مورد انتقاد رئیس جمهور است نیز گفت: آنچه که در مجلس درباره قانون هدفمندی اصلاحی صورت گرفت خواست مردم بود، مجلس تشخیص داده و عمل کرده است آقای رئیس جمهور نمی تواند نسبت به آن گلایه داشته باشد، فعلا رئیس جمهور آمال و آرزوهایش را بیان می کند.