در انتخابان 88 کلید رمز آشوب کلمه «تقلب» بود و این بار کلید رمز آشوب شاید «انتخابات آزاد» باشد در حالی که هنوز انتخاباتی برگزار نشده است.

گروه سیاسی مشرق ــ حبیب‌الله عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط و امام و رهبری که مواضع اخیر وی پیرامون سران فتنه سر و صداهای فراوانی را به پا کرده؛ اخیراً نیز در همین زمینه با خبرگزاری فارس گفتگو کرده است.

عسگراولادی که چندی قبل در لابه‌لای سخنان خود تصریح کرد که موسوی و کروبی باید روابط خود با مقامات ارشد نظام نیز بهبود ببخشند؛ در این گفتگو تأکید می‌کند که اولین دستاورد دولت پیشبرد گفتمان اصولگرایی در جامعه است.

در ادامه گزیده‌ای از سخنان عسگراولادی را به انتخاب مشرق می خوانید:

- ما بیمی از فتنه جدید نداریم چراکه مردم ما چون فولاد آبدیده شده‌اند و تجربیات خوبی بدست آوردند در انتخابان 88 کلید رمز آشوب آنها کلمه «تقلب» بود و این بار کلید رمز آشوب آنها شاید «انتخابات آزاد» باشد در حالی که هنوز انتخاباتی برگزار نشده است آنها روی آزاد بودن یا نبودن آن علامت سئوال گذاشته‌اند.

- دشمن از انتخابات برای ایجاد شکاف بین مردم و نخبگان می‌خواهد سود ببرد از این رو ما باید این راه را ببندیم و تلاش کنیم که انتخابات به صحنه تنازع افراد، احزاب و جناح‌ها تبدیل نشود.


- انتخابات باید صرفاً یک رقابت باشد و ویژگی‌های این رقابت اخلاقی، قانونمندی، سلامت و جدی بودن است؛ هوشیاری ملی باید روی این نقطه متمرکز شود که این رقابت متضمن وحدت و اقتدار ملی باشد.

- معمولاً نبرد نرم دشمن برای براندازی نظام روی انتخابات متمرکز است از این رو آنها مشروعیت نظام را نیز هدف قرار داده‌اند؛ مشارکت در انتخابات برای آنها مهم است تا آنجا که بتوانند می‌خواهند مردم در انتخابات شرکت نکنند یا هرچه کمتر شرکت کنند تا بگویند نظام مشروعیت مردمی ندارد، وقتی هم شرکت کردند به یک آدم ضعیف وابسته به خود رأی دهند که این نیز از اهداف دشمن است.

- نیروهای انقلابی باید با هوشمندی دست دشمن را بخوانند و نگذارند آنها به اهداف خود برسند؛ اولین وظیفه توجه به رهنمودها و راهبردهای مقام معظم رهبری است چراکه رهبری معظم انقلاب در کانون هدایت امت قرار دارند همه توجهات باید به این کانون باشد.

- همه باید تلاش کنند یک رئیس جمهور طراز دهه چهارم انقلاب انتخاب کنند تا او بتواند گفتمان پیشرفت ، خدمت و بسط عدالت در جامعه را جلو ببرد.


- توصیه بنده به آنها این است که در نقد رقیب جان انصاف و عدالت را رعایت کنند؛ کسانی که اهلیت برای این منصب مهم و کلیدی را ندارند واقعا نباید جلو بیایند و برای مردم و نظام هزینه‌های زائد و مسئله درست کنند.

- مردم به گفتمان پیشرفت، خدمت و عدالت اعتقاد دارند و خواهان پیشرفت کشور هستند؛ آنها می‌خواهند کسانی روی کار بیایند که فقط به فکر خدمت به جامعه باشند. مردم می‌خواهند بی‌عدالتی و فساد از کشور ریشه کن شود. لذا رویکرد گفتمان دولت آینده برای برون رفت از مشکلات اقتصادی باید برنامه مشخص داشته باشد. ما باید یک برنامه معیشتی برای مردم مهیا کنیم که شایسته کرامت آنها و قابل عمل و زودبازده باشد.

- دولت دهم همانند دولت‌های پیشین خدمات مهمی به کشور کرده است. ضعف‌های دولت نباید چشم ما را به قوت‌های آن ببندد. یک مجموعه مومن و کارآمد طی سالهای اخیر واقعاً کار کرده‌اند و رکوردهای عظیمی از خدمت را بجای گذاشته‌اند باید قدردان آنها باشیم و در توفیق بیشترشان کوشش کرده و برای توفیقشان دعا کنیم.

-  اولین دستاورد دولت پیشبرد گفتمان اصولگرایی در جامعه است. در عرصه سیاست داخلی از سپهر سیاست ایران سکولارزدایی، فاصله طبقات کمتر، شکاف بین دولت و ملت کمتر، مشارکت سیاسی افزایش و مردم در نبرد نرم غرب علیه انقلاب غلبه داشتند.