کد خبر 188459
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۴

پهلوی در ادامه با پرده برداشتن از خیانت برخی از اصلاح طلبان داخل کشور در هم‌سویی و همکاری با اپوزیسیون خارج نشین برای تشکیل شورای ملی آن هم با هدف عبور از جمهوری اسلامی گفت: «امروز بخشی از اصلاح طلبان دیروز که دیگر اعتقادی به اصلاح نظام ندارند به نوعی می‌خواهند به این حرکت وصل شوند.

به گزارش مشرق به نقل از جام، در ادامه دوره گردی‌های رضا پهلوی، فرزند شاه مخلوع ایران، در رسانه های ضد انقلاب شبکه بی بی سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، برای دومین بار در هفته جاری با دعوت از وی از او خواست تا نظرات خود را برای اجرایی شدن انتخابات آزاد در ایران بازگو نماید.

مجری بی بی سی در توضیح ابتدایی برنامه خود گفت: «میهمان امشب ما کسی است که مدتی است تلاش می‌کند جبهه ای از نیروهای مخالف ایران را به دور هم جمع کند. می‌گوید هدف او از این کار دست یابی به شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و آزادانه در ایران است....»

در ادامه برنامه رضا پهلوی در پاسخ به این سوال که "شما مدتی است که تلاش می‌کنید شورای ملی ایران متشکل از نیروهای مخالف جمهوری اسلامی ایران را تشکیل دهید چرا فکر می‌کنید وجود چنین تشکیلاتی آن هم در خارج از کشور لازم است؟" با سیاه نمایی از اوضاع ایران گفت: «بسیاری از آزادی خواهان مملکت به هر حال به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه خروج از بن بست بوجود آمده در داخل کشور که به خاطر ماهیت نظام حاکم بر ایران است، تشکیل یک نظام سکولار پارلمانی است که دموکراسی واقعی را در مملکت بتواند برقرار کند.»

وی که در فتنه 88 بارها حمایت علنی خود را از اغتشاش گران اعلام کرده بود در پاسخ به این سؤال که "حدود 3 سال پیش در همین برنامه شما از جنبش سبز ایران و آقای میر حسین موسوی حمایت کردید آیا تلاش برای تشکیل چنین شورایی به این معناست که شما دیگر از جنبش سبز حمایت نمی‌کنید؟" گفت: «جنبش سبز خیلی فراتر از یک اعتراض به نتیجه انتخابات بود این فرصتی بود که مخالفان رژیم باید از آن استفاده می‌کردند. مهم‌ترین مسئله در آن زمان این بود که این جنبش حفظ شود... »

پهلوی در ادامه با پرده برداشتن از خیانت برخی از اصلاح طلبان داخل کشور در هم‌سویی و همکاری با اپوزیسیون خارج نشین برای تشکیل شورای ملی آن هم با هدف عبور از جمهوری اسلامی گفت: «امروز بخشی از اصلاح طلبان دیروز که دیگر اعتقادی به اصلاح نظام ندارند به نوعی می‌خواهند به این حرکت وصل شوند. بعضی از نمایندگان و عوامل دیگری از آن‌ها پشتیبانی خود را از تشکیل چنین شورایی اعلام کرده‌اند و خود به دنبال چنین تشکلی هستند.»

 این سلطنت طلب در ادامه براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را یک امر کلیدی خوانده افزود: «اما یک امر کلیدی که نباید هرگز فراموش شود این است که این نظام باید تغییر کند .... ما به دنبال آن هستیم که اساس این نظام را زیر سؤال ببریم نه آنکه به دنبال تغییرات در غالب این نظام باشیم ... هدف ما انحلال این نظام است هدف ما تغییر این نظام است ما انحلال طلبیم اصلاح طلب نیستیم ...»

مجری بی بی سی در ادامه در واکنش به خیال بافی های رضا پهلوی از او پرسید: «این کارِ شما را مشکل‌تر می‌کند به دلیل اینکه آن‌هایی(اصلاح طلبان) که در داخل کشور طرفدار اصلاح نظام بودند و حتی به قانون اساسی هم پایبند بودند و به مراتب طرفداران بیشتری هم در داخل کشور داشتند نتوانستند کاری بکنند آن وقت شما می‌گویید می‌خواهید نظام را منحل کنید و یک نظام جدید سکولار برقرار کنید. شما فکر می‌کنید کسی در داخل کشور از شما پشتیبانی خواهد کرد؟» که وی با دستپاچگی و با طفره رفتن از پاسخ به این سؤال گفت: «این سؤال را باید شما از مردم بپرسید اگر اصلاحات جواب می‌داد که مشکل حل بود و الآن بعد از 15- 20 سال مشکلی دیگر نبود.»