کد خبر 192774
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۲

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه رؤسای قوای مجریه و مقننه باید از پیشگاه رهبری و مردم عذرخواهی کنند، تأکید کرد: اتفاقات یکشنبه گذشته مجلس اساساً در مقابله با فساد نبود بلکه تنها یک بازی سیاسی بود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، علیرضا زاکانی صبح امروز در مسجد الله‌اکبر مشهد مقدس ضمن تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن اظهار کرد: در واقع راهپیمایی 22 بهمن در راستای تجلی حضور مردم در صحنه و اراده ملی برای میثاق مجدد با آرمان های امام و شهدا واعلام آمادگی در تبعیت از رهبری انقلاب است.

وی افزود: امسال هم علی رغم همه فشارها و تهدیداتی که نظام سلطه انجام می‌دهد انشاالله بار دیگر ملت با بصیرت ایران اسلامی در مقام دفاع از آرمان‌ها و شعار‌های اساسی انقلاب در صحنه حاضر می‌شوند.

*سه گروه مقابل اصولگرایان

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست در تشریح سه گروهی که مقابل اصولگرایان ایستاده‌اند، گفت: گروه نخست دوم خردادی‌ها هستند که شامل طیفی از افراط‌گرایان و در حقیقت دامن زنندگان به فتنه 88 می‌شوند و همچنین سایر افراد چون کسانی که از این اندیشه افراطی فاصله دارند هم جزو این گروه محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: آن‌ها استراتژی مشخصی را به شدت دنبال می‌کنند و آن این است که اولا همه اصولگرایان را در دولت آقای احمدی‌نژاد خلاصه کرده و ثانیا خدمات مثبت دولت نهم و دهم را نادیده بگیرند و کاستی‌ها، اشتباهات و اشکالات رفتاری و عملکردی را برجسته کرده و محصول حرکت اصولگرایی معرفی کنند.

زاکانی با تاکید بر اینکه پاسخ ما به این گروه این بوده که همه اصولگرایان در دولت نهم و دهم خلاصه نمی‌شوند، تصریح کرد: دولت خدمات زیاد و شایسته هم داشته است و اشکالات رفتاری و عملکردی در دولت نسبتی به اصولگرایی ندارد اتفاقا عدول از اصولگرایی و دقت در ارزش های بیان شده در قالب گفتمان اصولگرایی است که این اشکالات بزرگ را در دولت رقم زده و البته مورد قبول ما هم نیست.

وی یاد آور شد: اشکالات در دوران اصلاحات و سازندگی برعکس برگرفته از نسخه‌هایی بود که در این دوره‌ها عمل به آن‌ها سبب مشکلات جدی شد و اگر آن‌ها موفق می‌شدند که همه ظرفیت‌های گفتمانی و دستورالعمل‌های الگوی توسعه غربی را در عرصه‌های مختلف د جامعه پیاده کنند ما امروز شرایطی غیر امروز را داشتیم.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در مورد گروه دومی که در مقابل جریان اصولگرایی ایستاده نیز اذعان داشت: این گروه، جریان منتسب به آقای هاشمی هستند که در انسجام بین اصلاح‌طلبان هم نقش دارند و علاوه بر این تلاش می‌کنند از بین اصولگرایان نیز یارگیری کنند.

وی مسیر این گروه را همان مسیر دوم خردادی‌هایی دانست که به دنبال نشان دادن تصویر سیاه از جامعه و لزوم پیدایش یک جریان نژادگر است و یادآور شد: گروه سوم گروه انحرافی هستند که معتقدیم کم‌تعداد و بی‌ریشه‌اند اما با این حال اثرگذارند چرا که امروز در قدرت قرار دارند البته این گروه انحرافی را از پیکره خدوم دولت باید جدا کرد.

*اتفاقات یکشنبه گذشته مجلس نمونه‌ای از تصمیمات جریان انحرافی بود

سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه یک نمونه از تصمیمات جریان انحرافی را اتفاقات یکشنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: این ها با برنامه آن جریان را ایجاد کردند چرا که دو روز قبل به من گفته بودند که قرار است این اتفاق بیفتد و سایر نمایندگان از من می‌خواستند که چنین اتفاقاتی نیفتد اما مسئله استیضاح مسئله‌ای بود که تصمیم گرفته شده بود.

وی ادامه داد: حتی آن روز مکرر نماینده‌ها به رئیس جمهور مراجعه کردند که اجرا نشده و این مسیر دنبال نشود اما خوب باید توجه داشت که جریان انحرافی برای این مسئله برنامه داشتند؛ در عین حال نباید از خاطر ببریم که حضور یکپارچه مردم، خواص، نخبگان و جریان‌های دانشجویی در صحنه و نقد و اعتراض اساسی سبب عقب‌نشینی می‌شود.

زاکانی متذکر شد: ‌آن‌ها تصور می‌کردند با این اتفاق می‌توانند دوگانگی را مشابه مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 88 به وجود بیاورند در حالی که ملت با بصیرت ایران همان ملت دو سال پیش نیست و این اتفاق جواب عکس داد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شروع کننده این ماجرا آقای احمدی‌نژاد بود که باید نسبت به این مسئله عذرخواهی کند اما ادامه آن توسط آقای لاریجانی باید در دو بخش مورد تحلیل قرار بگیرد ابتدا سخنانی که در پاسخ به آقای احمدی‌نژاد بود و مسئله را به صورت کامل تبیین کرد که قابل تقدیر است اما بخش دوم دقیقا همان‌کاری بود که آقای احمدی‌نژاد کرد و به ‌نوعی مقابله به مثل بنابراین لاریجانی نیز باید از پیشگاه رهبری و مردم عذرخواهی کند.

زاکانی با تاکید بر اینکه گناه این دو نفر را برابر نمی‌دانم، افزود: یکی از ایراد‌های که به آقای لاریجانی وارد است این بوده که اگر طرف مقابل نکات نادرستی را بیان کرد طبق توصیه رهبری طرف دیگر باید سکوت کند و مقابل به مثل نکند.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه در بخش دیگری از این نشست در ارتباط با انتخابات سال آینده اذعان داشت: تا انتخابات 92 نیاز به آرامش داریم و رهبری فرموده‌اند هر کس در غیر این مسیر باشد خائن است؛ اتفاقاتی که در مجلس رخ داد دانسته یا نادانسته در این مسیر بود.

وی اضافه کرد: نباید این اتفاق را ناشی از موضوع استیضاح بدانیم چرا که به گذشته آن نیز باید توجه کنیم؛ در ده ماه فعالیت سازمان تأمین اجتماعی به دیوان اداری شکایت شده بود و دوبار 150 نفر از قضات آنجا رای به نادرستی این انتصاب داده بودند اما مدت‌های مدیدی با قانون بازی شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روز یکشنبه اساسا در مقابله با فساد نبود بلکه تنها یک بازی سیاسی بود، اظهار کرد: دستگاه قضایی نشان داده است که در مبارزه با مفاسد اهتمام دارد البته نمی‌گویم هیچ‌ کاستی ندارد بنابراین پیش‌داوری‌ها نباید مستمسک بی‌قانونی و حرمت‌شکنی شود و بستر سالم جامعه را ناآرام کند.

*مردم از تبعیض ناراحت‌اند/ مسئولین باید در خط مقدم سختی کشیدن‌ها باشند

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکهامروز مردم از تبعیض ناراحت‌اند، گفت: مردم معتقدند اگر قرار است سختی بکشند مسئولین باید در خط مقدم این سختی کشیدن‌ها باشند؛ اگر با فساد اقتصادی برخورد می‌شد شرایط امروز ما بهتر بود و اگر زیر ساخت‌ها مطابق با دشمنی نظام سلطه بود، خیلی از مشکلات امروز را نداشتیم.