به گزارش مشرق به نقل از مهر، سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، چهارمين جشنواره فيلم شهر را با هدف جلب مشارکت هنرمندان فيلمساز به شهر و موضوعات شهري با رويکرد محوري شهري انساني براي انسان شهري و با عنايت به الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت با اتکاء به مفاهيم شهري انساني شامل شهر- ايمان اخلاق، شهر- آگاهي و عقلانيت، شهر- سلامتي و نشاط و انسان شهري شامل شهروند- شناخت و بهرهمندي از خدمات، شهروند- احترام به حقوق ديگران و شهروند- همراهي و مشارکت از 24 تا 29 ارديبهشتماه سال 1390 به صورت رقابتي برگزار ميکند.
اين جشنواه شامل سه بخش اصلي (مسابقه سينماي ايران)، بخشهاي ويژه ( محله، دانش آموزي، دانشجويي و ...) و بخشهاي جنبي (نکوداشت، نمايشگاه و .... ) است. در بخش مسابقه سينماي ايران مسابقه فيلمهاي سينمايي بلند ايراني، فيلمهاي کوتاه، آثار بلند و نيمه بلند مستند، آثار انيميشن، تيزر و آثار بلند ويدئويي برگزار ميشود.
در بخشهاي ويژه جشنواره فيلم شهر، در سه حوزه مسابقه محله، مسابقه آثار دانش آموزي و مسابقه آثار دانشجويي کلاسهاي آموزشي برگزار و از ساخت آثار در چارچوب موضوعهاي شش گانه جشنواره حمايت و مسابقه اين بخش برگزار ميشود. جشنواره فيلم شهر بخشهاي ديگري همچون نکوداشت، برپايي نمايشگاه، نشستهاي جنبي و.... را در قالب بخش جنبي خواهد داشت.
سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به آثار برگزيده جشنواره، جوايز نقدي به ارزش 20 تا 150 ميليون ريال اهدا ميکند. احتمال افزايش تعداد جوايز هر بخش به درخواست هيئت داوران وجود دارد.
سازمانها و نهادهاي تابعه شهرداري و حوزه خدمات شهري بهترين آثار خود را در چارچوب مقررات جشنواره و با هماهنگي دبيرخانه انتخاب و جوايزي به برگزيدگان اهدا ميکنند. براساس مقررات اين دوره از جشنواره فيلم شهر کليه آثاري که از ابتداي سال 1388 توليد و در دوره قبلي جشنواره متقاضي حضور در جشنواره نشده باشند ميتوانند در اين دوره شرکت کنند.
مهلت تحويل فرم تقاضاي شرکت و نسخه بازبيني آثار به دبيرخانه جشنواره تا پنجم اسفندماه است و نسخه اصلي آثار انتخاب شده (فيلم 35 ميليمتري و يا دي وي کم) حداکثر تا اين تاريخ ميبايست تحويل دبيرخانه جشنواره شود. پس از تحويل آثار به دبيرخانه امکان خارج نمودن آنها از جشنواره وجود ندارد.
فرم تقاضاي شرکت ميبايست به مهر و امضا تهيهکننده يا صاحب اثر رسيده باشد و تحويل آن به معناي قبول مقررات جشنواره است. در هر نسخه بازبيني و يا نسخه اصلي نبايستي بيش از يک فيلم ضبط شده باشد. فيلمهايي که فاقد استاندارد فني و کيفيت قابل قبول باشند، در جشنواره نمايش داده نخواهند شد و دبيرخانه جشنواره در قبال آسيبهاي احتمالي ناشي از ارسال نامناسب آثار مسووليتي ندارد.
صاحبان آثار همراه با تحويل نسخه بازبيني فيلمهاي خود ميبايست دو قطعه عکس کارگردان و حداقل سه قطعه عکس صحنه فيلم را تحويل دبيرخانه جشنواره دهند. درج نام فيلم و کارگردان برروي نسخه بازبيني و پشت عکسها ضروري است.