** اول از همه انتخاب یکی از دانه هایی است که می توانید به کمک آن سبزه را درست کنید. گندم، ما، عدس و جو انتخاب هایی هستند که در مقابل شما قرار دارند. از هر کدام از این دانه ها یک نوع سبزه رویش می کند که البته همه آن ها مناسب سفره هفت سین هستند.
** بعد از انتخاب سبزه آن ها را در ظرفی ریخته و آب بخیسانید تا چند شبی به همین حالت باشند. دقت داشته باشید که در این مدت باید آب آن را چند باری عوض کنید تا خراب نشوند و دستمالی نم دار و نخی روی آن قرار دهید.
** پس از سبز شدن دانه ها دستمال را از روی آن بردارید و بگذارید تا به راحتی رشد کنند. اگر امروز قصد دارید سبزه را بیاندازید بهتر است از ماش یا گندم استفاده کنید اما اگر تا چند روز دیگر این کار را می خواهید انجام دهید می توانید از شاهی یا خاکشیر استفاده کنید که البته به زیبایی دیگر سبزه ها نیستند.
** در دوران عید هر چند روز یکبار نوک سبزه ها را کمی کوتاه کنید تا زیبایی خود را از دست ندهند و همیشه زیبا و یک دست باشند. همچنین در روز طبیعت سعی کنید سبزه خود را در طبیعت و در خاک قرار دهید . انداختن سبزه در رودخانه تنها آب رودخانه ها را آلوده و کثیف می کند.
** برای نگهداری از سبزه ها هیچوقت از مواد شیمیایی استفاده نکنید و همیشه به این نکته توجه کنید که باید روزی دوبار آن را آب دهید تا خراب نشود. طرح های مختلف مانند کاشتن سبزه در پوسته تخم مرغ می تواند یک ایده جالب برای سفره هفت سین باشد.