وي افزود: در اين فيلم مفاهيم ارزشي و ديني لحاظ و به سوژه خوبي اشاره شده است.
عضو فراکسيون روحانيت مجلس تصريح کرد: ساخت فيلم در خصوص روحانيت کار سختي بوده و به دليل حساسيتي که در اين قشر وجود دارد و نگاهي که مردم به اين قشر دارند و اين قشر را محترم ميدارند طبيعتا ساخت چنين فيلمي با يک ظرافت خاصي همراه است.
رسايي خاطر نشان کرد: فيلم " رسوايي" ديالوگهاي خوبي دارد و به موضوعات مختلف از قبيل امر به معروف و نهي از منکر، توکل و توسل، نحوه برخورد با مردم و يا نحوه برخورد مردم با موضوعات در اين فيلم ديده شده است.
وي در ادامه تصريح کرد: از ديگر قسمتهاي مثبت اين فيلم بحث سير و سلوک عملي است به طوري که شخصيت اين فيلم شخصيتي نيست که گوشهگير بوده و با گوشهگيري به دنبال تعالي باشد بلکه در متن جامعه بوده و به دنبال رفع مشکلات مردم است.
نماينده تهران ادامه داد: در روايات نيز مهمترين شاخصهايي که براي سير و سلوک عملي ذکر شده است رسيدگي به وضع و مشکلات مردم است و از روحانيت حقيقي نيز انتظار همين است که در بين مردم بوده و براي رفع مشکلات مردم گام بردارد.
وي تاکيد کرد:با توجه به نكات مثبت فيلم رسوايي، اما در اين حال اشكالاتي هم در اين اثر سينمايي ديده ميشود.
اين نماينده مجلس خاطرنشان كرد: بنده از ابتداي شروع به ساخت اين فيلم در جريان ساخت بودم و حتي فيلمنامه را هم مطالعه کرده بودم.
گفتني است؛ فيلم "رسوايي" به کارگرداني، نويسندگي وتهيه کنندگي مسعود دهنمکي و با نقش آفريني اکبر عبدي، محمدرضا شريفي نيا، الناز شاکردوست و .....در سي ويکمين جشنواره فيلم فجر اکران شد.