او در این مصاحبه به استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات اشاره می کند و می گوید: اکثریت قالب اصلاحطلبان در تمامی گروههایش تلقیشان از کاندیدای اصلاحطلبی محمد خاتمی است و فکر میکنند شخص ایشان فرد اصلی کاندیداتوری اصلاحات است.
مهمترین محورهای گفتگوی حکیمیپور بدین شرح است:
- از نامه اصلاح طلبان به رهبری مطلع نیستم و فقط بازتاب این نامه را در رسانهها دیدم و شنیدم و میدانم کسانی که این نامه را تنظیم کردند از اعضای شورای هماهنگی اصلاحات نیستند.
- اگر نامه تنظیم شده به رهبری از سوی اصلاح طلبان در جهت تلطیف فضای سیاسی کشور باشد گامی موثری خواهد بود.
- اکثریت قالب اصلاحطلبان در تمامی گروههایش تلقیشان از کاندیدای اصلاحطلبی محمد خاتمی است و فکر میکنند شخص ایشان فرد اصلی کاندیداتوری اصلاحات است.
- اجماع اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری امری بسیار مهم است که باید حتما صورت پذیرد.
- اطلاع دقیقی از آنچه که در ذهن سید محمد خاتمی میگذرد ندارم اما آنچه که مهم میباشد این است که اصلاحطلبان خواستار نامزد شدن وی در انتخابات ریاست جهوری هستند.
- با کاندیداتوری سیدمحمدخاتمی در انتخابات همه اصلاحطلبان روی به اجماع حداکثری خواهند داشت.
- با کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاستجمهوری شرایط فرق خواهد کرد چرا که هاشمی همچنان که بین اصلاحطلبان اقبال رأیآوری دارد بین اصولگرایان نیز این چنین است.
- اجماع اصلاحطلبان بر کاندیداتوری محمدرضا عارف کار بسیار سختی به نظر میرسد.
- اصلاحطلبان در این انتخابات نمینشینند تا ناظر بر این انتخابات باشند و به دنبال تأثیرگذاری بر انتخابات هستند.
- ما تلاش خود را میکنیم که کاندیدایی که معرفی کنیم کاندیدای حداکثری اصلاحطلبان باشد.
- دنبال کاندیدایی هستیم که بتواند فضای تعاملی بین اصلاحطلبان ایجاد کند نه فضای تقابلی.
- اصلاحات به دنبال رقابت سالم است نه به دنبال تنازع و دعوا در انتخابات.
- به یک راهکار مناسب و مصوب برای نامزد انتخاباتی ریاستجمهوری برای رسیدن به نقطه مشترک میان اصلاحطلبان رسیدهایم.
-زمان گرفتن ایدههای جدید برای انتخابات به سر آمده است.
-بدنه کارشناسان اصلاحات بدنهای پر مایه، بسیار قوی و باتجربه است و میتواند در دولت آینده اصلاحات مفید فایده قرار گیرد و مطمئنا خرابکاریهای این هشت سال را خوب میتوانند ترمیم و بهبود بخشند.
- برای ما دولت، ائتلاف سهگانه، جبهه پایداری ومابقی جریانات وجناحهای اصولگرایی،اصولگرا هستند وهیچ فرقی با هم ندارند و همه اینها را رقیبان اصلاحات میدانیم.
- متأسفانه اصولگرایان از تجربیات تاریخی همین دهههای خودمان هم درس نمی گیرند.
- ما انتظار داشتیم که اصولگرایان که دولت را به دست گرفتهاند دیگر اشتباه اصلاحطلبان که موجب شکستشان شده است را تکرار نکند.
- اصلاحات یک جریان قانونی و معتقد به نظام حقوقی جمهوری اسلامی است واین جریان با هر جنبش و حزبی که مشی ساختارشکن وبرانداز داشته باشد چه در داخل و چه خارج از کشور مرز بندی خواهد کرد.
- جریان جنبش سبز از اول به دنبال مخالفت و براندازی با نظام نبود اما زمانی که این جنبش توسط جریان رادیکال اداره و مورد حمایت قرار گرفته شد تبدیل به یک جنبش رادیکالی شد.
- بحث ورود و تأسیس جنبش سبز از داخل اصلاحات یک بحث چالشی است و کمک به بحثهای امروز ما نمیکند و هیچ کمکی به آینده نیز نخواهد کرد.
- یادآوری نکات تجربی تلخ و منفی کار اشتباهی است بر اشتباهات ما میافزاید.
- سه ،چهارماه منتهی به انتخابات روزهای مهمی است برای ما تا بتوانیم ببینیم موضع دولت نسبت به این انتخابات چه میتواند و عملکرد اتخاذیشان چه می تواند باشد.
- اصلاحات به دو انتخابات پیشرو به یک اندازه نگاه جدی دارد.