در ادامه اين اقدامات و براي تاثيرگذاري بيشتر بر افکار عمومي، هفتهنامه تايم در شماره اين هفته خود، از تصويري ناخوشايند و ترحم برانگيزي استفاده کرد تا ادامه حضور نظامي آمريکا در افغانستان را ضروري جلوه دهد.
تايم با انتشار تصوير دختري افغان که بيني و گوش وي توسط خانواده شوهرش به جرم فرار از خانه و با حکم دادگاه طالبان بريده شده است، اين سوال را پرسيد که: چه اتفاقي ميافتد اگر ما افغانستان را ترک کنيم؟!
تايم اما در تحليل خود، به اين ابهام پاسخ نداده که ايالات متحده با وجود حضور 9 ساله خود در افغانستان، چرا برخلاف ماههاي اول حمله عليه طالبان، طي سالهاي اخير از سرکوب آنها سر باز ميزند و اجازه داده که شبهنظاميان تندروي طالبان، با بازگشتن به قدرت قادر به اعمال قوانين سختگيرانه عليه مردم شوند؟
تايم همچنين در اين خصوص که طالبان توسط ايالات متحده براي مقابله با شوروي سابق به وجود آمده و تجهيز شده، اظهارنظري نکرده است.
گرچه حضور اين روزهاي نيروهاي ناتو به رهبري آمريکا در افغانستان به بهانه "جلوگيري از تسلط دوباره طالبان در اين کشور و نابودي آنها" عنوان ميشود اما در سال اخير ميلادي و با شکستهاي فراوان اين نيروها در افغانستان، برخي گزارشها از طرح موضوع صلح با طالبان در کاخ سفيد و حتي حذف نام رهبران آنها از ليست تروريستهاي سازمان ملل حکايت دارد.
نگاهي به اعتراضات مردم افغان به کشتهشدن غيرنظاميان در جريان حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکايي، نشان از آن دارد که مردم افغانستان به همان اندازه که از حضور و سلطه طالبان وحشت دارند، به همان ميزان نيز از حضور نيروهاي آمريکايي در کشورشان ناخشنود بوده و در عذابند.