در شرایطی که باشگاه استقلال با بدهی میلیاردی دست و پنجه نرم می کند، چه استدلالی موجب اعزام کاروانی هشتاد نفره به عربستان سعودی می شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، این روزها شاهد انتقادات گسترده به اعزام هشتاد نفره کاروان تیم فوتبال استقلال به عربستان سعودی هستیم. موضوعی که با واکنش های دلسوزان و هواداران این تیم مواجه شده چرا که ابهامات مربوط به آن تا کنون با پاسخی قانع کننده همراه نبوده است.
اعزامی با این حجم از سوی باشگاهی که با بدهی های فراوانی همراه است، موجب شده تا شائبه و ذهنیت منفی برای مردم ایجاد شود که به راستی، آیا دلسوزی در سایر بخش ها و هزینه ها وجود دارد؟ اگرچه استقلال مشتی نمونه خروار از مدل مدیریتی در فوتبال کشور است؛ اما به راستی، در پس پرده چه می گذرد و پول های این رشته چگونه هزینه می شود؟ آیا در سایر بخش ها نیز این چنین بی حساب و کتاب عمل می شود؟


اگرچه استقلال مشتی نمونه خروار از مدل مدیریتی در فوتبال کشور است؛ اما به راستی، در پس پرده چه می گذرد و پول های این رشته چگونه هزینه می شود؟

× سکوت مشکوک در قبال ابهام بزرگ
موضوع هنگامی نگرانی دلسوزان را موجب می شود که با پاسخ قانع کننده مسئولان تیم آبی پایتخت همراه نمی شود. در شرایطی که موج بزرگی از انتقادات به این اقدام ایجاد شده، مدیران این مجموعه با پاسخ های کلی، بر این شائبه دامن می زنند که شاید اتلاف بیت المال صورت گرفته و امروز نیز تلاش برای پنهان کاری وجود دارد. اگر چنین مفروضی وجود نداشت، چرا پاسخی شفاف و دقیق داده نمی شود؟
بایستی مسئولان باشگاه استقلال که با مشکلات متعدد مالی روبرو بوده اند، در این زمینه پاسخی متقن و جدی به مردم ارائه دهند. چرا بایستی اعضای هیئت مدیره و گروهی از افراد دیگر که ارتباطی با این مجموعه ندارند، راهی چنین سفری شوند و میلیونی خرج آنها شود؟ اگر مجموعه استقلال اینقدر دارای تمکن مالی است، بهتر نیست بدهی های خود را پرداخت کند؟ اگر این میزبانی با هزینه باشگاه عربستانی بوده، قطعا رابطه ای یک سویه نبوده و بایستی از سوی مجموعه ایرانی نیز جبران شود. این به معنای اتلاف بیت المال در حالی است که تدبیر مدیریتی دلالتی بر آن ندارد.


در حقیقت، اعتراض های امروز به باشگاه استقلال، بهانه ای برای انتقاد از مدیرانی است که در مدیریت بیت المال، حساسیت نداشته و آن را به هدر می دهند

× استقلال، نمادی از فوتبال ایران
این ماجرا را می توان مشتی نمونه خروار دانست. باشگاه استقلال و چنین هزینه هنگفتی برای سفر شماری از اشخاص غیر مرتبط، حکایت از فوتبالی دارد که مدیریت آن ناتوان، هزینه بر و فاقد شایستگی برای جلوس بر صندلی ریاست است. آیا مجموعه ای که با بدهی سنگین و میلیاردی مواجه است، توجیهی برای چنین سفر پر شماری دارد؟ اگر دلیلی وجود داشته یا دارد، باید به سرعت اطلاع رسانی شود تا افکار عمومی، اینگونه در بهت و حیرت به سر نبرد؛ اما واقعیت فوتبال ایران همین است.
ماجرای باشگاه استقلال، نشانی از فوتبالی است که مدیریت آن به بن بست رسیده و مدیران آن، ناتوان در اداره مجموعه خود هستند. نگاهی به وضعیت عموم باشگاه ها نشان می دهد مدیران فاقد نوآوری و توانمندی بوده و صرفا به اداره تیم ها با بودجه دولتی مشغول هستند. در حقیقت، اعتراض های امروز به باشگاه استقلال، بهانه ای برای انتقاد از مدیرانی است که در مدیریت بیت المال، حساسیت نداشته و آن را به هدر می دهند.