کد خبر 21008
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۸

محمد حيدري دبير بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر به تشريح بخش‌هاي مختلف اين جشنواره پرداخت.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از مهر، محمد حيدري در اين گفتگو که بدون حضور اصحاب رسانه‌هاي مختلف انجام شد گفت: رويکرد علمي پژوهشي و توجه جدي به ويژگي‌هاي اقليمي و بومي و همچنين توليد آثار با رويکردهاي اجتماعي معاصر، انعکاس ارزش‌هاي متعالي جامعه، تأکيد بر توسعه و ارتقاء تئاتر شهرستان و کشف استعدادهاي گمنام و جوان تئاتر کشور، ترجمه و عرضه شيوه‌هاي بديع و تأثيرگذار همراه با تمرکززدايي با رويکرد مشارکت بخش خصوصي از نکات اصلي اين دوره از جشنواره است.

وي با بيان اينکه جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر به عنوان بزرگ‌ترين و معتبرترين رويداد تئاتري کشور است اظهار اميدواري کرد با همدلي و تعامل همه خانواده تئاتر کشور اعم از تهران و مناطق و استان‌ها مختلف کشور شاهد برگزاري حرکتي جريان‌ساز و پويا در حوزه تئاتر کشور باشيم.

دبير جشنواره بيست و نهم ايجاد زمينه فرهنگي بين گروه‌هاي تئاتر داخلي و خارجي و نيز ارائه الگوهاي شايسته تئاتري براي هنرمندان جوان را از اولويت‌هاي جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر دانست و گفت: قطعا حضور گروه‌هاي نمايشي از ساير کشورها و رقابت آن‌ها با گروه‌هاي نمايشي داخلي و ايجاد بسترهاي لازم براي نگاه تطبيقي و مقايسه‌اي بين هنرمندان داخلي و خارجي بدون ترديد بر تئاتر ما تأثير مي‌گذارد و زمينه‌هاي رشد و پويايي تئاتر را فراهم مي‌آورد.

حيدري در بخشي ديگر از اين گفتگو درباره شرايط حضور در بازار تئاتر فجر گفت: اين شرايط به زودي از سوي روابط عمومي جشنواره اعلام مي‌شود. بنا داريم با همکاري گروه‌هاي نمايشي ساختار متفاوت و جذابي را براي بازار طراحي کنيم و احتمالا اين بازار هفته اول جشنواره برپا مي‌شود.

وي کيفيت‌گرايي را مهمترين شاخصه در انتخاب آثار اين دوره جشنواره دانست و گفت: معيار اصلي ما کيفيت آثار است. همه بخش‌هاي جشنواره را هيئت انتخاب مورد ارزيابي قرار مي‌دهد و هيچ گروه ديگري در انتخاب آثار دخالت ندارد.

دبير جشنواره بيست و نهم تئاتر فجر با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود حوزه تئاتر گفت: جشنواره تلاش دارد تا به بهترين نحو پاسخگوي نيازها و انتظارات جامعه تئاتري کشور اعم از تهران و شهرستان‌ها باشد و اين مرهون همدلي و حمايت خانواده تئاتر کشور و مديران و مسئولان ذيربط است.

حيدري در گفتگوي خود به تشريح سياست‌هاي بخش‌هاي مختلف جشواره نيز پرداخت.