به گزارش مشرق به نقل از جهان، پدر ادبيات کودک و نوجوان ايران که در دو اثر ماندگار «قصههاي قرآن» و «قصههاي جهارده معصوم» را در کارنامه خود به يادگار گذاشته است، در معرفي پنجمين ستاره آسمان امامت و ولايت که خونش تضمين کننده دين جدش شد، هشت قصه روايت مي کند.
استاد مهدي آذريزدي مانند هر شيعه اميرالمومنين علي (ع)، ارادت خود به امام حسين (ع) مظهر آزادگي و شرافت را با برشمرن محبت او و بردادرش حسن بن علي(ع) در دل پيامبر آغاز مي کند.
وي داستان امام حسين(ع) را از روايت عزيزي در جان و دل پيامبر خاتم آغاز مي کند و با معرفي مروت و جوانمردي آن امام همام ادامه مي دهد.
بخش پنجم کتاب «قصه هاي خوب براي بچه هاي خوب» که به سيره زندگي اباعبدالله الحسين (ع) اختصاص دارد؛ با قصه عزيزان پيامبر آغاز مي شود و پايان اين قصه حديت جاويد پيامبر است که «هر کس آنان را دوست بدارد، مرا دوست داشته و هرکس ايشان را دشمن دارد مرا دشمن داشته است.»
آذريزدي فرازهايي از سيره زندگي امام حسين(ع) را با عناويني از جمله رخت عيد، آشتي و دلجويي، بنياد مهر، حق و حقدار، دستاويز بخشش، جواب متناسب و پياده در سفر حج با زبان قصه براي کودکان روايت مي کند.
اين نويسنده کودک و نوجوان تيزهوشي و زمان سنجي حضرت سيدالشهدا (ع) و همراهي با جانبان حق و مظلومين را به خوبي در اين قصه ها روايت مي کند و کودکان و نوجوانان را آرام آرام باتصوصري به مرتبه درک واقعه کربلا مي کشاند.
وي همچنين در برخي از اين قصه ها نقل هاي مختلف تاريخي از يک خبر يا حديث در مورد امام حسين (ع) را نيز بيان کرده است.
استاد آذريزدي که بعد از وفاتش در حسينيه دفن شد و هميشه از خاطره اذان گويي در دوران کودکي اش با حلاوت ياد مي کرد، براي نگارش اين هشت قصه از منابعي همچون اعلام الوري، جلاءالعيون، منتهي الامال، عين الحيوة، تاريخ عمادزاده، ارشاد مفيد، صلح امام حسن (ع) و ... سود جسته است.