وی اضافه كرد: در تحقیق از شاكی معلوم شد او رمز كارت خود را به كسی نداده، اما هنگام بررسی حسابش متوجه شده این مبلغ طی سه مرحله از حسابش برداشت و با آن خرید اینترنتی شده است.
با طرح این شكایت، تحقیقات پلیس فتا برای دستگیری سارق اینترنتی آغاز شد تا این كه ماموران چند روز پیش اطلاع یافتند، سارق فراری مرد جوانی است كه در جنوب شهر مشهد زندگی می كند.
دستگیری متهم
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی یادآور شد: در این مرحله ماموران فتا با هماهنگی قضایی، متهم را دستگیر و به پلیس فتا منتقل كردند، اما او مدعی شد تاكنون شاكی را ندیده و نمی داند چه كسی از حسابش سرقت كرده است.
كشف رایانه جاسوسی
در پی اظهارات متناقض متهم، ماموران فتا با بررسی رایانه او، متوجه شدند وی یك نرم افزار جاسوسی در سیستم خود نصب و از این طریق اطلاعات كاربران اینترنتی را سرقت كرده است. عرفانی خاطرنشان كرد: با كسب این اطلاعات، سارق اینترنتی اعتراف كرد با سرقت اطلاعات كاربران اینترنتی، پول آنها را سرقت می كرده است.
وی گفت: در تحقیق از متهم معلوم شد او با طراحی یك نرم افزار جاسوسی، آن را از طریق ایمیلی ناشناس برای كاربران اینترنتی در قالب تصاویر می فرستاده و هنگامی كه كاربران، ایمیل دریافتی را باز می كردند، نرم افزار جاسوسی با نفوذ در رایانه آنها ثبت می شد سپس هرگاه كاربر از طریق رایانه به بررسی حساب اینترنتی بانكی اش اقدام می كرده، نرم افزار جاسوسی فعال می شده و اطلاعات بانكی و رمز كاربران را به رایانه متهم منتقل و در آن ثبت می كرده است.
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی خاطرنشان كرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد، متهم با این ترفند به حساب كاربران اینترنتی دسترسی پیدا كرده و بارها با نفوذ به حساب این كاربران از حساب هایشان اینترنتی سرقت و در همان فضای مجازی خرید می كرده است.