به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به کساني که در سال گذشته موضع سکوت داشتند، خاطرنشان کرد: دو نگاه نسبت به اين مسئله وجود دارد؛ برخي از ورود به ميدان بيم داشته و هنوز منتظر سود و منفعت آن هستند تا سپس اقدام کنند، هرچند اين دسته از افراد هيچ درکي نداشته و از اين رو نخبه نيستند.
وي با تأکيد بر اينکه بين لغزش نخبگان در دوران ما و صدر اسلام تفاوتي وجود دارد، يادآور شد: زمان حضرت امير و حضرت حسن عليهماالسلام دو تفاوت با عصر حاضر وجود دارد؛ اول اينکه تعداد نخبگان آلوده در دوران ائمه نسبت به جامعه فعلي بيشتر بود و تفاوت دوم اينکه در دوران صدر اسلام نگاه مردم به نخبگان است، يعني در آن زمان اگر نخبهاي ميلغزيد عدهاي را نيز با خود ميلغزاند در حالي که در دوران ما نگاه مردم صرفاً به رهبر است.
مدير مسئول روزنامه کيهان گفت: بنابراين اگر دوران ما نخبهاي بلغزد تنها خود او دچار لغزش شده و رفوزه ميشود و مردم مانند وي نميشوند چرا که نگاه مردم به رهبري بوده و اين امر از روي بصيرت آنها است.
*افرادي که با خيانتهاي خود دشمنان را اميدوار کردند بايد محاکمه شوند
وي در خصوص راهکارهاي التيام عوارض ناشي از فتنه 88 که برخي موضوع وحدت ملي و بعضي ديگر برخورد با سران فتنه را در اين رابطه مطرح ميکنند، گفت: وحدت داراي ملاکهاي مشخص است از اين رو بايد نقطه اصلي وحدت مشخص شود؛ تودههاي مردم با يکديگر وحدت دارند که نمونه آن حماسه 9 دي بود که نشان داد تودههاي مردم از خواص جلوتر هستند.
شريعتمداري با اشاره به محور وحدت خاطرنشان کرد: کساني که از وحدت صحبت کرده و به فرمايشات رهبري مبني بر جذب حداکثري و دفع حداقلي استناد ميکنند، جذب آنها مربوط به اقليت مخالف و دفع حداقلي آنها به دنبال دفع تودههاي مردم است که در واقع اين استناد غلطي است.
وي با تأکيد بر اينکه وجود وحدت ضروري است اما افراد آن مهم هستند، عنوان کرد: کساني که دست به خيانت و جنايت بزرگي زدند که طبق فرمايشات رهبري يکي از اين خيانتها اميدوار کردن دشمن است، بايد محاکمه شوند.
شريعتمداري با اشاره به اينکه تأخير محاکمه فتنهگران مربوط به مصالح نظام است، افزود: برخي رسانههاي بيگانه منظور از مصلحت را ترس نظام دانستهاند در حالي که بايد گفت چه کسي از سرلشکر بيلشکر ميترسد.
وي با بيان اينکه موسوي در اولين سخنراني خود در اسفند ماه 87 مدعي حفاظت از خط امام (ره) و به ميدان آوردن ارزشهاي به زمين مانده انقلاب و اسلام بود، گفت: موسوي اهانتکنندگان به ساحت حضرت ابيعبدالله عليهالسلام در روز عاشورا را مردان خداجو ناميد و طرفداران وي در روز قدس به نفع اسرائيل شعار داده و طبق سايت وزارت خارجه اسرائيل شعار «نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران» را مطرح کردند.
*اصرار خاتمي بر پشيماني طبق فرمول عقبنشييني تاکتيکي است
اين کارشناس مسائل سياسي ادامه داد: مجرمان بايد محاکمه شوند، اما فريب خوردگان که سرابي ديده و به دروغ بودن آن پي بردند اکنون پشيمان هستند، همانطور که در روز قدس و 13 آبان از 13 ميليون رأي دهنده خبري نبود لذا آنها جزء تودههاي مردم محسوب ميشوند.
مديرمسئول روزنامه کيهان اظهار داشت: حلقههاي سوم و چهارم جريان فتنه چنانچه دست به جرايمي زدهاند، اگر از آن توبه کرده و آن را اصلاح کنند، ميتوانند بازگردند اما تعداد اين افراد بسيار اندک است.
وي تصريح کرد: يکي از فرمولهاي تأييد شده که در شهريور 84 نيز وارد ايران شده مربوط به عقبنشيني تاکتيکي است؛ يعني وقتي جرياني با قوت رو به رو ميشود افرادي بايد با عقبنشيني تاکتيکي باقيمانده آن را جمع کنند، بنابراين خاتمي که اصرار ميکند ما جزء فتنهگران نبوده و پيشمان هستيم، از اين فرمول تبعيت ميکند اما وي بايد معذرت خواهي کند.
شريعتمداري با تأکيد بر اينکه رهبر انقلاب همواره بر موضوع مرزبندي با دشمنان تأکيد کردهاند، افزود: کساني که ادعاي پشيماني ميکنند با دشمن مرزبندي ندارند و اين امر دو دليل دارد؛ اول اينکه اقدامات آنها دست خودشان نبوده و ارادهاي ندارند.
وي به دليل دوم عدم مرزبندي فتنهگران با ضدانقلاب اشاره و عنوان کرد: علت دوم اين است که آنها به محض مرزبندي، ائتلاف خود را از دست ميدهند، حتي در حال حاضر گروههاي ضدانقلاب فتنهگران را به تمسخر گرفتهاند لذا ملت نيز به آنها اجازه تأييد مجدد و بازگشت به عرصه سياسي را نميدهد.
مدير مسئول روزنامه کيهان در ادامه به برکات حماسه 9 دي اشاره و عنوان کرد: فتنه 88 از برکات بزرگ الهي بود چرا که طبق آيه قرآن ممکن است از موضوعي اکراه داشته باشيد اما براي شما خير است لذا بايد به برکات آن توجه کرد.
شريعتمداري با بيان اينکه بازخواني ماجراهاي صدر اسلام اولين برکت حوادث سال گذشته است، ادامه داد: دومين برکت حوادث سال گذشته بازسازي دوران انقلاب براي نسل اول و دوم بود، بر اين اساس موضوعات فراموش شده به خاطر مردم آمده و تکاليف بر زمين مانده به اذهان خطور کرد.
* يکي از برکات فتنه 88 بازخواني تاريخ مستند انقلاب براي نسل سوم و چهارم است
وي سومين برکت فتنه 88 را بازخواني تاريخ مستند انقلاب براي نسل سوم و چهارم دانست و ادامه داد: آنها دوست و دشمن و راههاي موجود را براي برخورد با آنها شناختند.
مديرمسئول روزنامه کيهان بيان داشت: چهارمين برکت فتنه سال گذشته طلوع مجدد حضرت امام (ره) بود، چرا که يکي از فتنهگران نام مبارک ايشان را به عنوان پوشش استفاده کرده و ديگران نيز نظرات امام راحل را مطرح کردند، لذا در اين زمينه بايد از برنامههاي صدا و سيما قدرداني کرد.
وي برکت پنجم را بصيرتيابي وسيع مردم عنوان کرد و افزود: شعرها، طنزها و استعدادهاي زيادي در سال گذشته از سوي جريان جوان و حزباللهي بروز کرد که مايه تعجب همگان بود.
شريعتمداري افزود: در فتنه سال گذشته تودههاي مردم متوجه شدند که دشمن نخوابيده است، لذا همواره بايد هوشيار باشند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به اينکه دشمن حمايت مردم از نظام خود را با عنوان افراد لباس شخصيها معرفي ميکند، افزود: بايد از آنها پرسيد شما که از اسرائيل دستور ميگيريد، چرا يونيفرم اسرائيل به تن نداريد.
وي به ششمين برکت حوادث سال گذشته اشاره و تأکيد کرد: اين نکته بسيار حائز اهميت است و آن اينکه بر همگان ثابت شد که خامنهاي (مد ظلهالعالي) خميني (رحمتالله عليه) ديگر است.
مدير مسئول روزنامه کيهان عنوان کرد: برخي ادعا ميکنند که بسيجي فردي بدون ترمز است؛ اما زندگي و چرب و شيرين دنيا براي بسيجي ترمز نيست بلکه نظر رهبر براي آنها بهعنوان ترمز محسوب ميشود.
وي در خاتمه تاکيد کرد: فتنه 88 مرده است و سران فتنه از بين رفته و دچار مرگ مغزي شدهاند، هرچند فسيل متحرک هستند، اما در عين حال بايد مراقب فتنههاي ديگر بود؛ با حرکت مردم در 9 دي دشمن قطعاً ميداند که توانايي هيچ کاري را ندارد و همانطور که نشريه usa today گفت جنبش سبز آمريکا را در منطقه بيآبرو کرد.