وی افزود: حدادعادل، شخصیتی فاضل، دانشمند و علمی است که پیشینه مدیریتی اش نشان میدهد که فردی مدیر در امور اجرایی است و با تدبیر امور را جلو میبرد.
آشتیانی ادامه داد: حداد در مجلس ششم با قاطعیت در مقابل عملکرد باندی، انحصارطلبی و استبداد جریان سکولار ایستاد و در اداره مجلس هفتم بدون توجه به گرایش افراد در درون خانواده نیروهای انقلاب از تمامی نیروهای توانمند انقلابی استفاده کرد و همواره از عملکرد باندی و حرکت در حلقه بسته دوری میکرد.
وی اضافه کرد: عملکرد وی به گونهای بود که در تمامی سالهای مجلس هفتم و علی الخصوص در سال پایانی عملکرد مجلس هفتم و مدیریت آن مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفت که حضرت آقا از اداره مجلس با عنوان «عملکرد تحسین برانگیز» یاد کردند و حتی در ابتدای مجلس هشتم از نمایندگان خواستند مجلس هشتم مانند مجلس هفتم اداره شود.
نماینده مردم قم در مجالس هفتم، هشتم و نهم با اشاره به اداره عالمانه مجلس هفتم توسط حدادعادل، اظهار داشت: برخی قاطعیت را برخورد چماقی و پرخاشگری معنا میکنند در حالی که قاطعیت، ایستادگی بر حق مردم بدون پرخاشگری است. حداد ضمن ایستادگی بر حقوق مردم مانع از این بودند که دعوا و تنش در عرصه رسانه مطرح شود.
وی افزود: مشاهده میکنید که اکنون چگونه تضاد و تنش بیرونی بین روسای قوا، مشکلاتی را برای کشور موجب شده است و این در حالی است که آقای حداد در اداره مجلس، تضادهای بین مجلس و دستگاه اجرایی را با رایزنی و گفتگو حل میکرد تا با آرامش، منطق و اخلاق بتوان مشکلات مردم را پاسخ دهیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به روحیه حدادعادل در کارجمعی گفت: روحیه کار تیمی و احترام به خرد جمعی کاملا در پیشینه کاری و مدیریتی وی وجود دارد و در تمام امور قائل به این است که با کارشناسان اهل فن و همه جریانهای انقلابی مشورت کند و وقتی به نتیجه رسید بدون توجه به هیاهوها موضوع را جلو میبرد.
وی با اشاره به مناظرات تلویزیونی گفت: حدادعادل در تمامی رقابتهای انتخاباتی تلاش کرد تا از انقلاب و ارزشهای انقلاب حمایت نماید که در مناظرات هم مشهود بود بدون توجه به رای، از انقلاب و ارزشها به صورت اخلاقی و علمی دفاع کردند.
حجه الاسلام والمسلمین آشتیانی با اشاره به خاطرهای از مجلس هفتم گفت: یک روز که آقای احمدینژاد وزیر جدید معرفی کرده بود، نمایندگان تصمیم گرفتند به یکی از آنها رأی ندهند. رابطه دولت و مجلس در وضعت تنش آمیزی قرار گرفته بود و شرایط جوری بود که مجلس آمادگی تشنج را داشت و برخی از نمایندگان میخواستند واکنش تندی از سوی حدادعادل بیان شود که حدادعادل با یک شعر، فضای مجلس را از تشنج به آرامش کشاند.
وی ادامه داد: به محض اینکه آقای احمدینژاد وارد شد و در صندلی مقابل حدادعادل، نشست خطاب به وی گفت: «آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا» همه نمایندگان خندیدند و خود احمدینژاد هم خندید و التهاب مجلس کاهش یافت. بعدها در قم وقتی حدادعادل به دیدار مرحوم آیتالله مشکینی رفت به همین اتفاق در مجلس اشاره کردند و گفتند: «رادیوی من باز بود و مذاکرات مجلس را گوش میکردم این یک مصرعی که تو خواندی به اندازه یک کتاب در فضای مجلس مؤثر بود»