به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، بنگلور از شهرهای پر سر و صدا و با آلودگی صوتی زیاد در هند است به طوری که در مناطق تجاری این شهر میزان سر و صدا از 90 دسیبل فراتر میرود.
میزان آلودگی صوتی در مناطق مسکونی شهر بیش از 80 دسیبل است که این عدد بسیار بیشتر از استاندارد ارائه شده از سوی کارشناسان یعنی 60 دسیبل است.
آلودگی صوتی بیشتر باعث افزایش میزان استرس در میان انسانها، پرندگان و سایر حیوانات میشود. مطالعات اخیر که از سوی گروهی از دانشجویان با همکاری کارشناسان موسسه دولتی کنترل آلودگی موسوم به «انستیتو کارناتاکا» انجام گرفته نشان میدهد استرسهای ناشی از آلودگی صوتی بر روی عادتهای شکار و جفتگیری پرندگان تاثیر میگذارد.
به گزارش ایسنا به نقل از نیو ایندین اکسپرس، در واقع پرندگان قربانیان اصلی آلودگیهای صوتی در شهرها هستند. این سر و صداها باعث میشود پرندگان قادر به تشخیص سیگنالهای جفتهای خود نشوند.
این کارشناسان هشدار دادند که در صورت ادامه روند فعلی، جمعیت پرندگان کاهش یافته و پرندگان نادر با خطر انقراض مواجه میشوند. آلودگی صوتی همچنین سبب آسیب به حیواناتی نظیر قورباغهها و پروانهها نیز میشود.
کارشناسان حیاتوحش در هند هشدار دادند که در صورت تشدید آلودگی صوتی در شهرها انواع پرندگان از جمله گنجشگها و برخی دیگر از حیوانات شهرنشین ممکن است شهرها را ترک کنند و یا حتی با خطر انقراض نسل مواجه شوند.