وی افزود: در چند روز گذشته وزرای پیشنهادی مباحث و برنامههای خود را در فراکسیونها، کمیسیونها و دیگر گروههای تخصصی مجلس ارائه و دیدگاههای سیاسی و اهداف آینده خود را مطرح میکردند که در نهایت نمایندگان نتیجه این نشستها را در رأیهای اعتماد خود به وزرای پیشنهادی اعمال داشتند.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه سه وزارت آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات و ورزش و جوانان مرتبط با جوانان جامعه است، همین را دلیلی برای مهم و کلیدی بودن این سه وزراتخانه دانست و گفت: امیدواریم رئیس جمهور در پیشنهاد نفرات بعدی با دقت و نظرهایی که دارند، نامزدهای مناسبتری را معرفی کنند.
رهبر تأکید کرد: دیدگاههای مطرح شده سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، علوم و ورزش و جوانان با ملاکها و مقیاسهای نمایندگان انطبابق نداشت و تا حدودی به دور بود که این شاخصه خود نقش مؤثری در تعیین رأی نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی داشت.
وی ادامه داد: حضور در شکلگیری و نقش وزرای پیشنهادی در جریان فتنه یکی از شاخصههای مهم نمایندگان برای رأی اعتماد به این سه وزیر پیشنهادی بود و دلیل اینکه سه وزیر آموزش و پرورش، علوم و ورزش از مجلس رأی اعتماد نگرفتند حضور در فتنه 88 بود که عدم حضور آنان به صورت شفاف از طرف آنها مطرح نشد.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس به جلسات این فراکسیون با وزرای پیشنهادی اشاره و تصریح کرد: جلسات فراکسیون رهروان ولایت مطبوعاتی نمیشد چرا که یکی از جلسات داخلی مجلس به شمار میآید؛ ما در این جلسات چندین بار از این سه وزیر به صورت شفاف خواستیم که نظرات خود را در مورد فتنه 88 بگویند اما پاسخ آنها یا با واقعیت مرتبط نبود یا اینکه با شفافیت بیان نمیشد.