کد خبر 24280
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۹

اسکيت ايران جزو رشته هايي است که در بازيهاي آسيايي گوانگ ژو نيز موفق به کسب مدال نشدند اما برخي حمايت هاي غيبي علي الظاهر باعث ثبات رئيس اين فدراسيون شده است.

به گزارش مشرق به نقل از آينده، در هفته هاي اخير انتشار برخي اخبار نگران کننده از رشته اسکيت، باعث شد تا احتمال برخي تغييرات در اين رشته مطرح شود، اما متاسفانه در اين حوزه اتفاقي نيافتاد تا با انتشار برخي تصاوير منتشرنشده از رئيس يک فدراسيون به عنوان يکي از منصوبين دوره مديريتي علي سعيدلو در ورزش، تلنگري به مسئولان ورزش زده شد که پيش از تلاش براي در اختيار گرفتن کرسي هاي فوتبال آسيا، همين کرسي هاي داخلي را اداره کنند.

تيم ايران متشکل از "نسا حسن ‌زاده" و "سارا زادمهر" در آذر 85 در پنجاه‌و يکمين دوره مسابقات جهاني اسکيت که با شرکت ‎1500 ورزشکار از 30 کشور جهان در دو گروه مردان و زنان در شهر بندري "مورسيا" در جنوب اسپانيا برگزار شد، در رشته اسکيت نمايشي خطي بانوان شرکت کرده است که دو نماينده ايران به ترتيب مقام دوازدهم و سيزدهم شدند، اما اين تنها دلمشغولي رئيس فدراسيون نبود.

وي که همراه تيم بود، اما در زمان رقابت ها، تنها به تماشاي مسابقات اسکيت نمايشي بانوان ايران نپرداخت و با دقت شاهد و ناظر رويدادهاي بانوان خوش پوش ديگر کشورهاي جهان بود که به واسطه نوع پوشش هاي خاص و نيمه برهنه اين بانوان، مجبور به محو کردن تمامي صحنه شديم.

مشخص نيست قرار بوده و قرار است تيم ملي ايران در اين بخش مسابقات نيز که آقاي رئيس ناظرش است شرکت کند؟! اگر فرض بر اين گذاشته شود که قرار است ملي پوش خانمي (!) در اين بخش شرکت نمايد، آيا رئيس فدراسيون، نقش ارزياب فني و سرمربي تيم ملي بانوان را داشته يا موارد ديگري باعث شده، اين صحنه ها را از دست ندهد؟

مشخص نيست آيا چنين اقداماتي در شان يک مدير جمهوري اسلامي است که با هزينه بيت المال براي امري مهم عازم مسابقات مي شود؟

نکته جالب آنکه اين رئيس فدراسيون سال گذشته در مجمع انتخاباتي شرکت کرد و پس از انتخاب، حکم رياستش توسط علي سعيدلو معاون ورزشي رئيس جمهور براي چهار سال آينده صادر شد و در اين مدت حتي شايعه حضور آقاي رئيس در اين مسابقات نيز مطرح نشد! اسکيت ايران جزو رشته هايي است که در بازيهاي آسيايي گوانگ ژو نيز موفق به کسب مدال نشدند اما برخي حمايت هاي غيبي علي الظاهر باعث ثبات رئيس اين فدراسيون شده است.

علي رغم عدم تمايل به انتشار اين تصاوير -با وجود در اختيار داشتن طي يک سال اخير- به واسطه برخي اخبار نگران کننده از فدراسيون مذکور،  بخش هايي از آنها منتشر مي شود تا شايد علي سعيدلو بيشتر به اين مهم پي ببرد که اداره ورزش در داخل کشور و گزينش مديران توانمند و داراي صلاحيت، اهميت بيشتري از کرسي هاي بين المللي همچون نايب رئيسي AFC دارد و اصرار بر حفظ مديران داراي مسائل خاص، مي‏تواند زمينه ساز انتشار مطالب حادتري باشد.