به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از سپاه نيوز، سردار مجيد خراساني در حاشيه آخرين روز از نشست مديران و مسئولان سازمان بسيج سازندگي کشور اظهار داشت: با توجه به استقبال گسترده وزارتخانهها و سازمانها و همچنين درخواست سازمانها از بسيج، تاکنون 15 تفاهمنامه همکاري با آنها امضا و در سطح استانها به مرحله اجرا در آمده است.
رئيس سازمان بسيج سازندگي کشور افزود: اين اقدامات، توسعه عرصهها براي حضور دختران و پسران با سلايق مختلف را به گونهاي بسيار مطلوب فراهم کرده است.
خراساني ادامه داد: در همين راستا با بوميسازي طرحها، عرصههاي ملي از دو عنوان در سال 84 به 9 عنوان با بيش از 200 نوع فعاليت و آموزش در عرصههاي مختلف سازندگي در پايان سال 88 افزايش پيدا کرده است.
وي با اشاره به وزارتخانههاي همکار اينگونه طرحها در کشور افزود: از اين ميان ميتوان به وزارتخانههاي کشور، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزي، علوم، تحقيقات و فناوري، بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و کار و امور اجتماعي اشاره کرد.
خراساني درباره سازمانهاي همکاري کننده با بسيج سازندگي نيز بيان داشت: سازمان ملي جوانان، صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، جمعيت هلالاحمر، سازمان حفاظت محيط زيست، نهضت سوادآموزي، کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان اوقاف و امور خيريه جزو اين ارگانها و نهادهاي کمکرساني به مباحث سازندگي در حوزه بسيج هستند.
رئيس سازمان بسيج سازندگي کشور تاکيد کرد: در همين راستا آسيبشناسي فعاليتها به منظور رفع تبادل ضعف و تقويت نقاط قوت نيز زمينه ايجاد محيط شاداب، پرنشاط و جذاب براي جوانان و شرکتکنندگان در طرحهاي مختلف را فراهم کرده است.
وي درباره فعاليتهاي علمي، پژوهشي و تحقيقاتي سازمان بسيج سازندگي نيز بيان داشت: اين فعاليتها طي سالهاي اخير بيشتر مورد توجه اين سازمان قرار گرفته است.
سردار خراساني اظهار داشت: از جمله اين اقدامات، مطالعه تطبيقي شيوههاي غنيسازي اوقات فراغت جوانان ايراني جهان در عرصههاي سازندگي و مرکزي همايش علمي ـ ملي با عنوان نشست همانديشي بسيج سازندگي و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور است.
وي افزود: همچنين تشکيل کارگاههاي آموزشي و علمي براي مديران و کارشناسان، حمايت پايان نامههاي دانشجويي مرتبط و شناسايي عرصههاي جديد، متنوع و جذاب براي حضور حداکثري جوانان و همچنين آسيبشناسي مستمر فعاليتها از ديگر برنامهها در اين راستا است.
رئيس سازمان بسيج سازندگي کشور ادامه داد: در پايان برنامه پنجم توسعه، از هر دو جوان دختر يا پسر علاقمند به آباداني کشور، حداقل يک نفر در اوقات فراغت سالانه خود در عرصههاي سازندگي کشور مشارکت کند.
سردار خراساني به اثربخشي برنامههاي سازمان بسيج سازندگي اشاره کرد و اظهار داشت: غنيسازي اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، ترويج فرهنگ کار و تلاش، کسب تجارت شغلي و مهارتي، تقويت توانمند فردي و گروهي و کمک به تثبيت کارآمدي نظام از برکات طرحهاي سازندگي کشور است.
کد خبر 26745
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۳
رئيس سازمان بسيج سازندگي از امضاي بيش از 15 تفاهمنامه همکاري در زمينههاي مختلف سازندگي در کشور با وزارتخانه و سازمانها خبر داد.