موشه یعالون: به گروه های مستقر در جولان، چه اسد یا جهادی ها یا حزب الله هشدار می‌دهیم که خطوط قرمز ما را آزمایش نکنند، ما از منافع خود دفاع می‌کنیم. گویا سازمان های مقاومت از آزمودن خطوط قرمز آقای آدم‌کش ترسی ندارند.

گروه بین الملل مشرق- چند روز پیش منابع خبری از انفجار یک بمب تله گذاری شده در راه یک گشتی رژیم صهیونیستی در مرز «جولان اشغالی» خبر دادند (16/9/1392). بنابر گزارش «خبرگزاری فارس» به نقل از «خبرگزاری رویترز» این انفجار، اوّلین انفجار از زمان آغاز ناآرامی های سوریه، علیه یک هدف نظامیِ رژیم صهیونیستی بوده است.

با این وجود، «پایگاه خبری- تحلیلی دبکافایل» - وابسته به منابع اطّلاعاتی رژیم صهیونیستی- طیّ خبری ویژه، بخش های اصلی تری از این ماجرا را فاش نمود. «دبکا» در خبری با عنوان: "انفجار بمب کنارجادّه ای، سیگنال ممنوعه حزب الله و سوریه به اسرائیل بود"، نوشت: «منابع نظامی «دبکافایل» بصورت انحصاری گزارش دادند که بمب کنار جادّه ای که روز جمعه علیه یک واحد گشتی ارتش اسرائیل در حصار مرزی شمال «جولان» از بخش سوریه و در دامنه کوه «حرمون» کارگذاشته شده بود، بصورت از راه دور و از جناح سوری مرز منفجر شده است. هیچ کس آسیبی ندید. این بمب توسّط جبهه فرماندهی کلّ «احمد جبریل فلسطینی» فعّال شده بود، که به مثابه هشداری از سوی «بشّار اسد» و «حسن نصرالله» به اسرائیل برای دور ماندن از جنوب سوریه است».

بنابر ادّعای «وزیر جنگ رژیم صهیونیستی»، این رژیم طیّ ماه های اخیر در پوشش ارائه کمک های انسان دوستانه به روستاهای مرزی جناح سوریِ «جولان اشغالی»، فعّالیت های خود در این منطقه را افزایش داده بود. برخی از کارشناسان معتقدند که این کمک های بشردوستانه! تنها پوششی است برای گسترش اقدامات اطّلاعاتی- امیتی علیه نظام سوریه و «حزب ا... لبنان» که به تازگی، چتر امور نظامی خویش علیه اسرائیل را در «جولان» افزایش داده است. پیشتر، «پایگاه خبری- تحلیلی مشرق» طیّ گزارشی مفصّل، از افزایش وحشت و کابوس فرماندهان نظامی اسرائیل بخاطر گشوده شدن «جبهه جولان» توسّط «حزب ا... لبنان»؛ خبر داده بود.

گروهی که «دبکا» ادّعا کرده تله گذاری بمبِ از راه دور، توسّط آن صورت گرفته به اختصار به نام «جبهه فرماندهی کلّ» شناخته می شود. نام اصلی این سازمان نظامی- سیاسی، «جبهه مردمی برای آزادی فلسطین- فرماندهی کلّ» است که بطور عمومی بعنوان یک گروه چپگرا و ملّی گرای فلسطینی شناخته می شود و برای سال ها تحت رهبری «احمد جبریل» بوده است. گفته می شود که «جبریل» طیّ سالیان متمادی بعنوان خلبان در «نیروی هوایی سوریه» خدمت کرده و در حال حاضر در جنوب لبنان زندگی می کند. بنابر گزارش های رسانه ای، سازمان در فلسطین فعّالیت چندانی ندارد و عُمده اقدامات خویش را از سوریه و بصورت زیرزمینی هدایت می کند. همچنین، برخی از منابع رسانه ای ادّعا می کنند که «جبهه فرماندهی کلّ» توسّط ایران و «بشّار اسد» حمایت می شود.

این در حالیست که، طبق گزارش «رویترز»، «سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی» در توضیح انفجار روز جمعه گفته بود که، این انفجار در پی قرار گرفتن بمبی در سمت سوریه و سیم خاردارهای مرزی بوده امّا وی هیچ اشاره ای نکرده بود که کدام یک از گروه های سوری پشت این انفجار قرار دارند. علاوه بر این، «موشه یعلون» نسبت به نقض خطوط قرمز ارتش صهیونیستی در «جولان» هشدار داده و گفت: «به تمامی گروه های آن سوی مرز، چه نظام «اسد» یا گروه های جهادی یا «حزب ا...» یا هر فرد دیگری هشدار می دهیم که؛ خطوط قرمز ما را آزمایش نکنند، چون ما از منافع خود دفاع می کنیم».

در مجموع، به نظر می آید که رژیم صهیونیستی با ورود مستقیم به درگیری های سوریه بعد از حمله هوایی به چندین هدف در حومه دمشق- امروزه، در حال صرف هزینه های این حماقت سیاسی- نظامی خویش است. بارها فرماندهان و تحلیل گران نظامی- استراتژیک رژیم غاصب قُدس، ترس خود از تأسیس «جبهه جولان» بدست «حزب ا...» را اعلام کرده بودند و همانطور که «وزیر جنگ اسرائیل» گفته است، امنیت «جولان» از خطوط قرمز این رژیم است؛ خط قرمزی که گویا محور مقاومت منطقه، واهمه ای از به بازی گرفتن آن ندارد.

«جولان» بدلایل مختلف مِن جمله وجود «دریاچه طبریه» که بخش زیادی از منابع آب آشامیدنی رژیم صهیونیستی را تأمین می کند، جزء استراتژیک ترین مناطق برای این رژیم است. خیلی ها گمان می کنند، ارتش رژیم صهیونیستی فقط برای عملیات های گسترده علیه اهداف غیرنظامی و کودکان از طریق بمباران شدید و آتش گسترده تعلیم دیده است، خیلی ها خیال می کنند این ارتش حتّی برای مبارزه با گروه های چریکی و شبه نظامی مانند حزب ا.. لبنان نیز تربیت نشده، چرا که خاطرات «جنگ 33 روزه» و گزارش مفتضحانه «وینوگراد» همچنان به یادهاست؛ بنابر این شاید بهتر باشد این رژیم بجای درگیری با کودکان سنگ به دست کمی هم با گروه های چریکی روبرو شود، شاید «جولان» جای خوبی باشد، شاید.