کد خبر 27337
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۳

کوچ ورزشکاران ايراني و بازي کردن زير پرچم ديگر کشورها در حالي به سوي عادي شدن مي رود که مسئولان هيچ اقدامي براي رفع اين معضل ورزش انجام نداده اند.

به گزارش مشرق به نقل از فردا در پاييز 1389 و پيش از آغاز بازي هاي آسيايي گوانگجو محمد حسن ابراهيمي، شمشير باز اسلحه فلوره که به همراه تيم ملي ايران براي مسابقات جهاني راهي فرانسه شده بود با اين تيم به تهران بازنگشت و تلاش مسئولان براي پيدا کردن وي به جايي نرسيد.

از سوي ديگر همين چند وقت پيش بود که سامان طهماسبي کشتي گير تيم ملي فرنگي ايران به دليل بي توجهي مسئولان در غالب تيم ملي آذربايجان روي تشک رفت و روز گذشته در رقابتهاي بين المللي کشتي فرنگي جام وهبي امره ترکيه کشتي گير ايراني الاصل تيم آذربايجان به مدال طلا دست يافت.

در آخرين مورد و بعد از مينا علي زاده پاروزن دراگون بوت، مهدي جعفر زاده کاراته کار، محمد حسين ابراهيمي شمشير باز،‌احسان رجبي جودوکار و سامان طهماسبي کشتي گير نوبت به وحيد سرلک رسيد که از جودوکاران وزن -60 کيلوگرم کشورمان بود.

 وحيد سرلک در حالي به کشور آلمان پناهنده شد که مي گويد بي مهري مسئولان و قول هاي عملي نشده آنان موجب چنين حرکتي شد. وي همچنين معتقد است در تمرين ها و ترکيب ها چيزي جز مسائل فني مهم بود و چاپلوسي و تملق گويي حرف اول را مي زد.

سرلک طي اظهاراتي در شبکه اي در آمريکا عنوان مي کند که مربيان و مسئولان فدراسيون روز به روز وضعشان بهتر و ماشين هاي مدل بالا خريداري مي کردند. در حالي که ماه ها مي شده که اين ورزشکار پول خود را از فدراسيون جودو دريافت نمي کرده است.

وحيد سرلک جودوکار ملي پوش ايران که در مسابقات جهاني سال گذشته در وزن -60 کيلو گرم بهترين نتيجه تيم ملي ايران را با کسب مقام پنجم مشترک بدست آورده بود طي سخناني در اين شبکه مدعي شد با اجازه فدراسيون جودوي ايران در مسابقات بين المللي هامبورگ آلمان شرکت و بعنوان اولين جودوکار ايران با جودو کار صهيونيستي مسابقه داده است.

اين در حالي است که در سال 1384 از وحيد سرلک به عنوان ورزشکار جوانمردي که با نماينده رژيم صهيونيستي مبارزه نکرده تقدير شده بود.

اين جودوکار تيم ملي مدتي را بعنوان مدير رستوران تحت مالکيت يکي از مديران ارشد فدراسيون جودومشغول به کار بوده و جامعه جودو وي را نزديکترين ملي پوش به برخي مسئولان مي دانستند .

بنابراين گزارش پناهنده شدن ورزشکاران ايران که به نوعي آن را به فرار عضله ها مي توان تعبير کرد معضل جديد ورزش ايران است که به نظر مي رسد در بي توجهي مسئولان در آينده نيز شاهد حضور ورزشکاران ايراني زير پرچم کشورهاي بيگانه باشيم.