کد خبر 279490
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۲

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: سودآوری بیشتر برخی از تولیدکنندگان منجر بر تولید و عرضه محصولات کشاورزی فربه و فاقد کیفیت می‌شود.

به گزارش مشرق، سید راضی نوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: باید با برنامه‌ریزی صحیح و جامع به سمت تولید محصولات کشاورزی ارگانیک رفت، و میزان مصرف سم و کود شیمیایی را به حداقل رساند.
 
وی با بیان اینکه سودآوری بیشتر تولیدکننده نباید تهدیدی بر سلامت فرد و جامعه باشد تصریح کرد: با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته امروزی می‌توان رشد کمی و کیفی محصولات را بدون آنکه سلامت و کیفیت آن دستخوش تغییرات شود افزایش داد.
 
نماینده مردم شوش دانیال استفاده از کودهای طبیعی که می‌تواند سازگاری بیشتری با محصولات کشاورزی داشته باشد را مثبت ارزیابی کرد و افزود: بیش از 80 درصد از کودهای شیمیایی تولید داخل کشور و فقط 20 درصد واردات است.
 
وی خاطرنشان کرد: چنانچه کودهای وارداتی بتواند کیفیت محصولات را افزایش دهد و از نظر سلامت در آزمایشگاه‌های تخصصی بررسی و تأیید شود قابلیت عرضه و فروش خواهد داشت.