به گزارش مشرق، راضيه تجار نويسنده در گفتوگو با پايگاه خبري حوزه هنري، اختصاص يک جشنواره داستاني به انقلاب اسلامي را يک اتفاق مبارک توصيف کرد و گفت: با توجه به اين که جنگ، جشنوارههاي مختلفي را به خود اختصاص داده است و جوايز مختلفي براي انتخاب آثار شايسته داستاني با موضوع دفاع مقدس، برگزار ميشوند، به نظر ميرسيد ادبيات داستاني انقلاب مغفول مانده و از همين رو بايد گفت که برگزاري جشنواره «داستان انقلاب» اتفاق خوبي در عرصه ادبيات داستاني است.
به اعتقاد اين نويسنده، انقلاب اسلامي بستري است که جنگ در آن رخ داده و از همين رو ادبيات انقلاب نيز مادر ادبيات جنگ محسوب ميشود و نياز به توجه بيشتري دارد.
وي با تاکيد بر ضرورت دائمي بودن فعاليت دبيرخانه جشنواره «داستان انقلاب»، اظهار کرد: جشنواره بايد در طول سال ارتباط موثر و مستمري با نويسندگان و مخاطبان خود داشته باشد و حتي ميتواند اين ارتباط را در حد مخاطبان برونمرزي گسترده کند.
نويسنده «آرام شب به خير» با اشاره به موضوع کلي جشنواره «داستان انقلاب»، اظهار کرد: اگر سياستگذاران جشنواره بتوانند تدابيري انديشيده و موضوعات جشنواره را در زيرمجموعه انقلاب، فهرستبندي و جزييتر کنند، راحتتر ميتوان نويسندگان را به موضوعات مغفول مانده در اين حوزه جلب کرد. براي مثال ميتوان تحت عنوان مواردي چون فعاليت منافقان، ورود امام (ره) و ... نسبت به جزييتر کردن موضوع داستاننويسي اقدام کرد.
يکي ديگر از مواردي که تجار به آن اشاره کرد، انتخاب داوران جشنواره بود که وي در اين باره گفت: حضور داوران شناختهشده در جشنواره، تنوع داوران در هر دوره نيز از مواردي است که به رشد کيفي جشنواره «داستان انقلاب» کمک بسيار ميکند.
وي در پايان جشنواره «داستان انقلاب» توانسته چراغي روشن فراروي نويسندگان نسل سوم توصيف کرد و افزود: همين که جشنواره توانسته چراغي را فراروي نويسندگان روشن کند، خوب است و به اعتقاد من نبايد به سرعت و پس از دو دوره منتظر اتفاق شگرفي بود و جشنواره در صورت استمرار است که ميتواند اثربخش باشد.
مراسم اختتاميه سومين دوره جشنواره داستان انقلاب ساعت 16 روز يکشنبه هشتم اسفندماه در تالار مهر حوزه هنري برگزار ميشود.
داوري بخش نوجوان اين دوره از جشنواره با معرفي نامزدهاي برگزيده، به پايان رسيده و داوران بخش بزرگسال نيز شنبه 30 بهمن ماه جلسه نهايي خود را برگزار خواهند کرد.