کد خبر 304535
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

متاسفانه مسئله بسیار مهم احیای مجدد فتنه گران، زدودن قبح ارتباط با بیگانه، بردن آبروی نظام و مسائلی ازاین دست در جریانات اخیر دانشگاه، دارد صورت می‌گیرد و این مسائل محیط را به شدت رادیکالیزه می‌کند. محیط رادیکالیزه دوقطبی‌شدن را درپی دارد که کار را به افراط می‌کشاند و این افراط با سیاست‌های دولت که به دنبال اعتدال است در تقابل کامل است.

به گزارش مشرق، حسن عباسی رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، درباره مطرح شدن دوباره عناصر فتنه درمحافل دانشجویی گفت: متاسفانه مسئله بسیار مهم احیای مجدد فتنه گران، زدودن قبح ارتباط با بیگانه، بردن آبروی نظام و مسائلی ازاین دست در جریانات اخیر دانشگاه، دارد صورت می‌گیرد و این مسائل محیط را به شدت رادیکالیزه می‌کند. محیط رادیکالیزه دوقطبی‌شدن را درپی دارد که کار را به افراط می‌کشاند و این افراط با سیاست‌های دولت که به دنبال اعتدال است در تقابل کامل است.

وی افزود: واقعیت این است که جناح نزدیک به نحله سبزها تلاش می‌کند که از فرصت پیش آمده در فضای وزارت علوم استفاده کند و مجدداً شرایط را به شرایط پس از سال‌های جریان دوم خرداد در دانشگاه‌ها ببرد. ولی تبعات این ساختارشکنی‌ها برای سیاست‌های دولت و وزارت علوم بسیار زیاد خواهد بود.

رئیس اندیشکده یقین گفت: فکر نمی‌کنم این موضوع آنها را به نتیجه برساند و مطرح کردن مجدد عناصر فتنه در صحنه دانشگاه‌ها برای احیای آنها و زدودن مسائلی که مربوط به آنهاست صورت می‌گیرد و تلاش می شود که وجهه از دست رفته آنها بازگردانده شود. اما چون این کار به شکل بدی در حال انجام است نتیجه معکوس می‌دهد و اتفاقاً انزجار را از این افراد بیشتر می‌کند.

عباسی در پایان اظهار کرد: این سیاستی است که ممکن است در وزارت علوم و دوره جدید آن باشد که آرام آرام فضایی را برای فتنه‌گران و سران فتنه بازکنند. اما این مسیری که بعضی تشکل‌های دانشجویی می‌روند برخلاف شعار اعتدالی است که دولت مدنظر دارد و موجب می‌شود حرکت‌های افراطی و ساختارشکنانه در کف دانشگاه‌ها مجدداً استمرار پیدا کند و همین موضوع به خودی خود به جای اینکه دولت را به فضای اعتدال بکشاند به افراط دچار می‌کند که شرایط بسیار خطرناکی برای دولت است و به ضرر وزارت علوم تمام خواهد شد.