کد خبر 312399
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴

کوچک‌ترین ایمپلنت پزشکی بی‌سیم به اندازه یک دانه برنج توسط محققان دانشگاه ماساچوست در آمریکا برای درمان بیماری‌های مزمن ساخته شده است.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، محققان دانشگاه آکسفورد در آمریکا یک ایمپلنت پزشکی بی‌سیم طراحی کرده‌اند که قادر به شارژ بدون سیم است و در بدن انسان تعبیه می‌شود؛ این نوآوری یک ضربان ساز کوچک است که به اندازه یک دانه برنج ساخته شده است و با اینکه بسیار کوچک است اما قدرت زیادی دارد و موجب تسکین بیمارانی می‌شود که میگرن یا دیابت دارند زیرا با قرار دادن این ایمپلنت در بدن آنها زندگی لذت بخش و با سلامتی خواهد بود.



این وسیله به یک باطری مجهز شده و نیازی به متصل شدن به دستگاه دیگری را ندارد، به صورت بی‌سیم شارژ می‌شود، طول عمر آن زیاد است، بسیار کم حجم است و جای کمی در بدن را می‌گیرد.



شارژ دستگاه‌های الکترونیکی بدون سیم کار جدیدی نیست اما این دستگاه کوچک امکان و توانایی ارسال انرژی زیر پوست و بدون خطر را داراست و این کار می‌تواند نشان دهنده کارهای بزرگ در پزشکی باشد.

پزشکان می‌توانند شروع به تجویز این نوع ایمپلنت‌ها برای بیماری‌های مزمن مانند میگرن یا دیابت کنند؛ تیم تحقیقاتی در حال حاضر برخی از آزمایشات را بر روی حیوانات انجام داده و مرحله آزمایش بر روی انسان به زودی انجام خواهد شد.

بعد از ارزیابی‌ها این تکنولوژی با تعداد زیاد در دسترس خواهد بود.





مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس