عضو شورای عالی بنیاد باران می‌گوید ملک‌عبدالله شاه عربستان، علاقه فراوانی به خاتمی دارد.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

***

از تسلیم‌طلبی تا همراهی با آشوبگران ... و حالا انقلابی!

روزنامه کیهان نوشت: رئیس دولت اصلاحات پس از سالیان طولانی جفا و خیانت، انقلابی شده است.
خاتمی اخیرا در دیداری گفته: من بارها گفته‌ام ما انقلابی هستیم. اصلا ما همانی را می‌خواهیم که انقلاب و امام می‌خواستند.
وی درباره تحولات در دو دهه اخیر منطقه می‌گوید: بعد از جنگ، دو واقعه مهم رخ داد که هر دو با محوریت آمریکا بود، یکی اشغال افغانستان و دیگری اشغال عراق، اما نتیجه چه شد؟ در هر دو جا دشمنان ملت ایران و انقلاب اسلامی نابود شدند و از پا درآمدند.

وی ادامه می‌دهد: ما یقین داریم یکی از اهداف مهم آمریکا، ایران بود. همچنان که دیدیم نومحافظه‌کاران ایران را محور شرارت نامیدند و شاید حمله مقدمه این بود که عرصه را از دو سو بر ایران تنگ بکنند اما خداوند چه کرد؟ هر دو جا به نفع ما بود. در عراق، صدام رفت و حکومت مردمی همراه ما بوجود آمد.

وی گفت: این دو حادثه هم که به نظر می‌رسد هدفشان ایران بود و شاید برای مرحله سوم ایران مورد نظر بود یا لااقل می‌خواستند علیه ایران اقدام کنند و ایجاد ناامنی در ایران بیشتر شود و آمریکا و ناتو همسایه ما باشد، این برنامه‌ریزی شده بود و الحمدلله بالعکس شد. از این چه می‌فهمیم؟ عظمت ایران، عظمت ملت ایران که یکی از نشانه‌های عظمتش همین انقلاب اسلامی است.وی درباره حصر سران فتنه و سکوت خودش در این باره گفت: در مورد رفع حصر اصلا سکوت نشده بلکه احساس می‌کنیم هر چه صحبت بکنیم کار بدتر می‌شود تلاش واقعا صورت گرفته نمی‌دانیم چطور شد که تحقق پیدا نکرد.

اگر بنا بر اذعان خاتمی، هدف آمریکا از آمدن به منطقه، ایران بود باید پرسید که چرا دولت‌ خاتمی و شخص وی انواع خوش‌خدمتی‌ها را به آمریکا به ویژه در ماجرای اشغال افغانستان انجام دادند و بعدها از دولت آمریکا به خاطر محور شرارت خواندن ایران گلایه کردند؟ آیا معنای انقلابی بودن این است؟! ثانیا اگر آمریکا در منطقه شکست خورد، تصادف نبود بلکه ایستادگی نظام جمهوری اسلامی- با کارشکنی‌های افراطیون مدعی اصلاحات- و ملت ایران در برابر تهدیدهای آمریکا بود که اتفاقا طیف خاتمی در مقابل آن جا زده بود و حامیان و هم‌طیفان وی در مجلس، نامه جام زهر تسلیم را تدارک کرده بودند.

خاتمی در فتنه نیابتی سال 88 نیز تا روز آخر آشوبگری سرویس‌های بیگانه پای آشوبگران و فتنه‌گران ماند در حالی که در خلوت بارها اذعان کرده بود در انتخابات 88 تقلب نشده است. بدین ترتیب وی در فتنه دوشادوش کسانی ایستاد که اتفاقا انقلاب و امام را بر نیابت از آمریکا و اسرائیل و انگلیس هدف قرار داده بودند.با این همه خیلی رو می‌خواهد که کسی با مختصات خاتمی اکنون ادعا کند انقلابی است یا همانی را می‌خواهد که امام و انقلاب می‌خواستند!


شکایت مهدی هاشمی از رسایی

روزنامه آرمان نوشت:  تقريبا يك سال از انتخابات سال92 مي‌گذرد؛ انتخاباتی که به معني واقعي كلمه يك حماسه ارزشمند بود. حضور گسترده مردم در انتخابات رياست‌جمهوري يك نشانه بود؛ نشانه اینکه در اين دوره شاهد پيروزي يك «نگاه» بوديم؛ پيروزي يك «خواست»، يك خواست عمومي نسبت به پايان «تندروي». اين خواست و نگاه در بين اكثر راي‌دهندگان موج مي‌زد البته اين انتخابات بازندگاني نيز داشت. «تندروها» بهترين نامي است كه مي‌توان بر شكست خوردگان اين انتخابات گذاشت که این هم به مشی‌ آنها برمی‌گردد. اين تندرو‌ها را نیز مي‌توان به دو دسته تقسيم كرد؛ تندرو‌هايي كه مرتب بر طبل بي‌اعتمادي مي‌کوفتند و تندروهايي كه با برچسب زدن بر بزرگان درصدد گوشه‌گير كردن آنها بودند. حضور آيت‌ا... هاشمي و نقشي كه وی در انتخابات92 بازي كرد نشان‌دهنده اين بود كه تلاش‌ها براي گوشه گير كردن اين ذخيره انقلاب ناكام مانده است. يكي از روش‌هاي تخريب آيت ا... تخريب خانواده و فرزندان وي بود اما به نظر مي‌رسد جريان اعتدال قصد پايان دادن به اين رفتارها را دارد. روز دوشنبه سيدمحمد عليزاده طباطبايي وكيل پرونده مهدي هاشمي از شكايت وی از مهدي رسايي نماينده مجلس نهم خبر داد.

سيدمحمود عليزاده طباطبايي از صحبت‌هاي اخير رسايي نماينده تهران در مجلس درباره مهدي هاشمي كه در رسانه‌ها انتشار يافته، به‌شدت انتقاد كرد. ايرنا نوشت؛ وکیل خانواده هاشمی گفت: حمید رسايي به دفعات مطالب كذب بر زبان رانده و ما از اين نماينده شكايت كرده‌ايم و انتظار داريم تا رسيدگي شود؛ چرا بايد اين فرد هر حرفي بزند و كسي با وي كاري نداشته باشد؟ وی درباره پرونده موكلش نيز اظهار داشت: هنوز خبر جديدي در اين زمينه نيست؛ در اين باره بايد از قوه قضاييه سوال شود و منتظريم به ما اطلاع دهند.

سكه تندروي ديگر ارزش ندارد

اما نماينده تهران در مجلس چه گفته بود که باعث این واکنش شده است. حميد رسايي طي تذكري در جلسه علني مجلس از عدم برخورد قوه‌قضاييه با مهدي هاشمي انتقاد كرد. در بخشي از نطق وي به نقل از خبرگزاري مجلس آمده است: «وقتي مردم مي‌بينند پرونده سنگين شفاف آقازاده‌هاي يك خانواده خاص در دستگاه قضايي قفل مي‌شود و سخنگوي دستگاه قضا يك سال است كه در مصاحبه‌هاي مطبوعاتي خود هيچ جواب قانع‌كننده‌اي براي آن ندارد، باور نمي‌كنند كه دادگاه احمدي‌نژاد از روي عدالت است و اين نه تنها براي دستگاه قضا بلكه براي نظام اسلامي سمّ است. تذكر بنده خطاب به دستگاه قضايي و هيات رئيسه محترم مجلس است. همكاران محترم و ملت شريف ايران، اصول 19 و 20 قانون اساسي به صراحت مي‌گويد كه مردم از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و نژاد هيچ كس سبب امتياز او نمي‌شود.» حال كه يك سال از روي كار آمدن دولت تدبير و اميد مي‌گذرد رويكرد مردم نشان مي‌دهد سكه تندروي ديگر ارزش ندارد. فعالان سياسي بر اين باورند كه تهمت و افترا براي انحراف افكار عمومي فاقد ارزش است.


علاقه ویژه جنایتکار منطقه به مدعی مبارزه با خشونت!

روزنامه کیهان نوشت: عضو شورای عالی بنیاد باران می‌گوید ملک‌عبدالله شاه عربستان، علاقه فراوانی به خاتمی دارد.
محمد صدر در مصاحبه با نامه‌نیوز از رابطه خوب ملک‌عبدالله و خاتمی خبر داد و گفت: پادشاه عربستان علاقه فراوانی به آقای خاتمی داشت. بارها ملک عبدالله به من گفت که خاتمی را برای حج به عربستان بیاور. عبدالله گفت اگر این سفر انجام شود من تمام کارهای خود را رها خواهم کرد و همراه خاتمی، لباس احرام خواهم پوشید و اعمال حج را انجام خواهم داد. این موضوع محقق نشد اما خاتمی چند سفر کاری موفق به عربستان داشت.
وی همچنین گفته است: من در زمان اصلاحات بارها به عربستان سفر کردم، چه در زمان فهد و چه در زمان ملک عبدالله و پیام‌های خاتمی را به آنها رساندم. یادآور می‌شود خاتمی یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال 88- که به آشوبگری 8ماهه اصلاح‌طلبان فتنه‌گر انجامید- و بدون اینکه سمتی داشته باشد، به عربستان رفت و با ملک عبدالله ملاقات کرد. بهانه این سفر شرکت در نشست موسوم به شورای تعامل ادیان بود آل‌سعود در حالی‌که با استفاده از عناصری چون خاتمی و مهاجرانی ادعای گفت‌و گوی ادیان را مطرح می‌کردند که طی 2 دهه گذشته با حمایت مالی و مذهبی و رسانه‌ای جریانات سلفی و تکفیری تندرو، مقدمات اختلافات شدید مذهبی در جهان اسلام و قتل‌عام میلیون‌ها انسان مسلمان به دست تکفیری‌ها و جریان‌هایی نظیر طالبان و القاعده و... را فراهم کردند و به جنگ نیابتی درون جهان اسلام به نیابت از آمریکا و رژیم صهیونیستی دامن زدند.
شاه خونخوار عربستان از متهمان اصلی جنایت و نسل‌کشی در عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، مصر، بحرین و یمن است.
بنا بر برخی گزارش‌ها استخبارات سعودی یک میلیارد دلار برای موفقیت فتنه سبز سرمایه‌گذاری کرده بود. بعدها اسنادی از وزارت خارجه آمریکا لو رفت که ضمن آن ملک‌عبدالله در مذاکره با مقامات آمریکایی با ابراز نگرانی درباره موج بیداری اسلامی گفته بود سر مار در ایران است و باید سر آن را کوبید.


ساخت مستند احمدی‌نژاد

روزنامه اعتماد نوشت: بيشتر از آنكه شبيه يك فيلم باشد، به يك تلافي سياسي شباهت دارد؛ مشابه «احمدي‌نژادي» مستند «من روحاني هستم» هم در راه است. همه‌چيز روشن است، منتقدان دولت يازدهم براي رييس اين دولت فيلم ساخته‌اند و حالا منتقدان دولت نهم و دهم براي رييس آن دولت‌ها فيلم مي‌سازند؛ «در روياي بهار» در برابر «من روحاني هستم». به قول معروف چيزي كه عوض دارد، گله ندارد. اين دو سه ماه گذشته گلايه و شكايت زياد بود، اما به جايي نرسيد. هيچ‌كس نتوانست جلوي موسسه‌يي كه گفته مي‌شود مجوز فعاليت هم ندارد را بگيرد. قوه قضاييه اصرارش بر اين بود كه اگر مشكلي در كار مستند «من روحاني هستم» يا موسسه سازنده آن وجود دارد، اول از همه دولت بايد شكايت كند تا امكان پيگيري وجود داشته باشد. دولتي‌ها هم خيلي علاقه‌يي به شكايت نشان ندادند. شايد هم حق داشتند. وقتي منتقدان دولت توقيف مطبوعاتي چون 9 دي كه توسط شوراي نظارت بر مطبوعات صورت گرفته بود را به «ديكاتوري دولت يازدهم» نسبت مي‌دادند، تكليف شكايت از مستند «من روحاني هستم» ديگر مشخص بود.

با اين وضعيت تنها يك راه باقي مي‌ماند و آن اينكه هواداران دولت خود آستين همت را بالا بزنند و مستند را با مستند جواب دهند. حالا آنها براي پاسخ «مستند» خود به منتقدان دولت سراغ سوژه‌يي رفته‌اند كه چند سالي است حتي خيال هواداران پر و پا قرص سابق خود را هم آشتفته كرده است؛ محمود احمدي‌نژاد. كسي كه آمدن و رفتنش براي اصولگرايان بسيار گران تمام شد. شاخه جوانان حزب ايران 8 سال رياست او بر دولت‌هاي نهم و دهم را در 45 دقيقه خلاصه كرده‌اند. ناگفته پيداست كه در اين مستند چه چيزهايي گفته خواهد شد؛ سخناني از همان جنس گفته‌هايي كه بعد از خانه‌نشيني يازده روزه او نُقل محافل سياسي بود؛ از گم شدن درآمدهاي نفتي و پرونده‌هاي ريز و درشت فساد اقتصادي گرفته تا افزايش تورم و بي‌انضباطي‌هاي مالي دولتي كه رييسش مي‌گفت «پاك‌ترين دولت تاريخ است». البته به نظر نمي‌رسد كه شاخه جوانان حزب ايران مانند سازندگان مستند «من روحاني هستم» آنقدر آرشيوهاي قوي و مدارك خاصي داشته باشند كه بتوانند پرده از وقايعي چون همان خانه‌نشيني 11 روزه رييس دولت در بهار سال 90 يا برخي شايعات درباره مذاكرات هسته‌يي در دوره وي بردارند.
همين دو هفته پيش كاظم جلالي، رييس فراكسيون رهروان مجلس گفته بود: «در اين شكي نيست كه گروه سازندگان از يك آرشيو قوي برخوردار بودند و اينكه چطور آنها به اين آرشيوها دسترسي داشتند را من اصلا در جريان نيستم و البته مهم است كه اين قضيه مشخص شود». هنوز مشخص نشده كه سازندگان «من روحاني هستم» چطور به نسخه‌هايي چون مكالمات خصوصي محمد جواد ظريف با محمد البرادعي در جريان مذاكرات سعدآباد دست پيدا كرده‌اند. خبر اين فيلم «در روياي بهار» را جمشيد ايراني، رييس كميته سياسي جبهه اصلاح‌طلبان اعلام كرده است. او گفته «اين اثر هنري بر مبناي همان رويكرد انتقاد به صورت شناسنامه‌دار تهيه شده است». فيلمي كه سفرهاي استاني، سخنراني‌ها و شعارهاي احمدي‌نژاد به همراه عملكردها و رفتارهاي او را به تصوير مي‌كشد. حالا با اين وضعيت صف اكران فيلم‌هاي مستند سياسي در دانشگاه‌ها شلوغ و شلوغ‌تر مي‌شود. منتقدان دولت هنوز دو قسمت ديگر از فيلم «من روحاني هستم» را نمايش نداده‌اند.
آنها هم اگر بيايند نبرد سياسي – سينمايي داغي شروع خواهد شد. نبردي كه طرف منتقد دولت همچنان در آن قوي‌تر به نظر مي‌رسد. زاغه «فرهنگي» آنها فعلا پر از «مهمات هنري» است؛ همين ديروز مدير موسسه سفيرفيلم در گفت‌وگويي با خبرآنلاين خبر داد كه 18 اثر بلند و 70 فيلم كوتاه ساخته شده در آرشيو اين موسسه موجود است. اينها البته همه غير از مجموعه‌هايي چون «دكتر سلام» و نمونه‌هاي مشابه ديگري است كه در موسساتي غير از موسسه سفير فيلم ساخته شده‌اند. گفته شده كه مستند «در روياي بهار» به زودي در دانشگاه‌هاي كشور نمايش داده خواهد شد، نمايشي كه بيش از محتواي آن واكنش منتقدان دولت يازدهم و هواداران محمود احمدي‌نژاد نسبت به آن مهم به نظر مي‌رسد. همين چند روز پيش عليرضا زاكاني، از هواداران سرسخت سازندگان «من روحاني هستم» گفته بود كه هر كسي مي‌تواند براي شخصيت‌هاي سياسي كشور مستند بسازد و آن را نمايش دهد، به شرط آنكه «دروغ» نگويد. با اين مقدمه آيا بعد از اكران مستند «در روياي بهار» سازندگان آن به قلب واقعيت درباره احمدي‌نژاد متهم خواهند شد؟


مکتب نیاوران خاستگاه اعتدال نیست

روزنامه وطن امروز نوشت: محمد هاشمی‌طبا، عضو حزب کارگزاران در حاشیه مراسم ختم پدر سعید لیلاز در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره خاستگاه بحث اعتدال و اینکه برخی مکتب نیاوران را خاستگاه آن می‌دانند، به فارس گفت: خیر، مکتب نیاوران نیست؛ اصولا اسلام به اعتدالگرایی گرایش دارد و تندروی این جریان همچون طالبان و گروهک‌های تکفیری است. هاشمی‌طبا با بیان اینکه جریان اسلام و ائمه(ع) اعتدالگرا و عقلگرا هستند، درباره زمینه شکل‌گیری اعتدال خاطرنشان کرد: بحث اعتدال از قبل بوده و جدید نبوده و بسیار قدیمی است و آن هم تبعیت از سیره ائمه و پیغمبرمان است.  وی درباره اهداف شعار اعتدال و اینکه آیا اهداف آن بعد از یکسال محقق شده، گفت: کوشش می‌کنند محقق شود.  هاشمی‌طبا درباره همایش اعتدال که قرار است به مناسبت 24 خرداد برگزار شود، تصریح کرد: حتماً از بودجه دولتی در این همایش استفاده نمی‌کنند.


درخواست جان کری از ایران

روزنامه شرق نوشت:  جان کری، وزیر خارجه آمریکا، بار دیگر از دولت ایران خواست که امیر میرزایی‌حکمتی را آزاد کنند. به نوشته این بیانیه، خانواده حکمتی در آمریکا سختی بسیاری را به‌دلیل نبود او برای مدت طولانی تحمل کرده‌اند. من با احترام درخواست می‌کنم که دولت جمهوری اسلامی ایران، آقای حکمتی را آزاد کرده تا او بتواند به خانواده‌اش در آمریکا بپیوندد. امیر میرزایی‌حکمتی پس از بازداشت و پخش اعترافات تلویزیونی وی از سوی دادگاه انقلاب به جرم جاسوسی برای دولت متخاصم به اعدام محکوم شد که بعدتر این حکم به 10 سال حبس تبدیل شد.


ممانعت از ورود راستگو به دانشگاه تهران به خاطر رأی به قالیباف؟!

روزنامه وطن امروز نوشت: اولین همایش تجلیل از برترین‌های حوزه مسؤولیت‌های اجتماعی عصر روز دوشنبه به همت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در تالار ابن‌سینای این دانشگاه برگزار شد و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه تهران، علوم پزشکی، مسؤولان وزارت علوم، رئیس دانشگاه تهران، مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران و جمعی از اعضای این شورا حضور داشتند.   به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این مراسم از محسن نایبی به عنوان مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه و جمعی از هنرمندان و مسؤولان حوزه فرهنگی و اجتماعی مانند معصومه آباد (عضو شورای شهر)، هابیل درویش (مدیرعامل مترو)، پرویز پرستویی، افسانه بایگان، کامران نجف‌زاده، علی کریمی، پوران درخشنده و جمعی دیگر از مسؤولان اجتماعی تقدیر شد.   گفتنی است، در این مراسم قرار بود به صورت رسمی و با دعوت قبلی از الهه راستگو، رئیس کمیته مشارکت اجتماعی شورای شهر تهران تجلیل شود اما شنیده‌ها حاکی است ساعاتی قبل از آغاز مراسم از حضور وی ممانعت به عمل آمد و مراسم تقدیر از نمایندگان زن شورا بدون حضور راستگو برگزار شد! با اتفاقی که روز دوشنبه در دانشگاه تهران افتاد باید منتظر ماند و دید چه کسی مسؤولیت ممانعت از حضور راستگو در دانشگاه تهران را به گردن می‌گیرد؟ آیا ممانعت از ورود الهه راستگو به دانشگاه تهران به دلیل رای دادن به قالیباف در انتخابات شهرداری
تهران بوده است؟!

در مراسم تشییع مه‌آفرید خسروی چه گذشت؟

روزنامه اعتماد نوشت: مراسم ترحيم مه‌آفريد اميرخسروي در تهران لغو شد. اين خبر را غلامعلي رياحي، وكيل خانواده اميرخسروي اعلام كرد و گفت كه مراسم ختم مه آفريد در روستاي محل تولد وي در رودبار برگزار خواهد شد. غلامعلي رياحي در توضيح مراسم تشييع مه‌آفريد اميرخسروي به پيام نو گفت: «مراسم تشييع جنازه آقاي اميرخسروي روز شنبه در محل بهشت زهرا انجام شد و يك سلسله حاشيه‌هايي داشت و شعارهايي در آن مراسم داده شد. البته نيروي انتظامي حضور داشت و درگيري خاصي به وجود نيامد. در حاشيه مراسم يكي دو نفر از كارگراني كه نسبت به مه‌آفريد علاقه‌مندي نشان مي‌دادند، بازداشت شده بودند كه بعدا با اخذ تعهد از من و همين طور برادر مرحوم امير خسروي آنها را آزاد كردند.»وي ادامه داد: «حاضران در تشييع جنازه بالغ بر هزار نفر بودند و مراسم كفن و دفن صورت گرفت. بعد از آن من و برادر مه‌آفريد احضار شديم. روز شنبه به ما اعلام كردند كه چون مراسم تدفين مه آفريد اميرخسروي حاشيه‌هايي داشته، بنابراين مراسم تهران را كه قرار بود روز سه‌شنبه در محل سعادت‌آباد برگزار شود لغو خواهد شد مگر اينكه شما مسووليت آن را بپذيريد. به دليل اينكه ما نمي‌توانستيم اين تعهد را بدهيم قبول نكرديم.»به گفته وكيل مه‌آفريد اميرخسروي «بعد از اين صورتجلسه‌يي تنظيم شد كه خانواده مه‌آفريد اميرخسروي حق نداشته باشد كه مراسم تهران را برگزار كند». رياحي در ادامه توضيح داد: «ولي در همان صورتجلسه ذكر شد كه در رودبار و روستاي محل تولد مه‌آفريد برگزاري مراسم بر اساس ضوابط اشكالي ندارد. اين صورتجلسه توسط من به عنوان وكيل خانواده اميرخسروي و برادر آن مرحوم و سه نفر از مقام‌هاي امنيتي امضا شد.»رياحي در پايان درباره مراسم ترحيم مه آفريد در رودبار نيز گفت: «امروز از خانواده مه آفريد خبر دادند كه در رودبار هم مشكلاتي براي اجراي مراسم ختم مه‌آفريد به وجود آمده است و چون من بوشهر هستم از كم و كيف ماجرا خبري ندارم.»

مجوز خاص يک مسئول براي درآمدهاي اختصاصي برخي دستگاه ها

روزنامه خراسان نوشت: در حالي که بر اساس ماده 64 قانون محاسبات عمومي اعتبارات مصوب از محل درآمدهاي اختصاصي تا آخر سال مالي در حدود وصولي درآمدهاي مربوط، قابل تعهد و پرداخت مي باشد و مانده وجوه اعتبارات از محل درآمد اختصاصي مصرف نشده هر سال بايد تا پايان فروردين ماه سال بعد به خزانه برگشت داده شود، بر اساس ابلاغيه يک مسئول ارشد اجرايي، برخي دستگاه هاي دولتي مي توانند درآمد اختصاصي مذکور را تا پايان تيرماه سال بعد هزينه کرده و اسناد آن را به خزانه ارسال کنند.


متهم فساد 3 هزار میلیاردی دستیار معاون رئيس جمهور!

روزنامه کیهان نوشت: «معاون رئیس‌جمهور به احترام قانون که مه‌آفرید خسروی متهم اصلی پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی را به چوبه دار سپرد، معاون خود را بر کنار کند.»
سایت انتخاب که از دولت حمایت می‌کند با انتشار این مطلب نوشت: یکی از متهمان پرونده مذکور حمید-پ  قائم‌مقام سابق بانک مرکزی و از جمله مدیران دولتی است که در جریان رسیدگی به پرونده تخلف بانکی 3 هزار میلیاردی بازداشت و سپس با قید وثیقه آزاد شد.
وی در بحبوحه رسیدگی به اتهاماتش و در دی ماه سال 91 با حکم معاون وقت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئيس‌جمهور (در دولت دهم) به عنوان معاون برنامه‌ریزی این معاونت منصوب شد و نشان لیاقت گرفت.
انتخاب افزود: پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، نوبخت معاون برنامه‌ریزی رئيس جمهور در اقدامی عجیب، ضمن ابقای آقای «پ» به عنوان «معاون برنامه‌ریزی»، چند سمت مهم دیگر به وی داده است.
 نامبرده در حال حاضر با حفظ سمت، در پست‌های مختلفی چون «رابط دولت و بانک توسعه جهانی» و همچنین نماینده نوبخت در شورای گفت‌وگو مشغول فعالیت است. این اتفاق در شرایطی به وقوع پیوسته که نوبخت از مجموعه فعالیت‌های نامبرده در دولت گذشته مطلع بوده و انتصابات وی به این سمت‌ها در همان ایام، محافل خبری را دچار حیرت کرد.
در ادامه این تحلیل آمده است: با اعدام مه‌آفرید مطالبات جامعه برای برخورد با متهمان دیگر این پرونده شدت یافته و طبعاً آقای نوبخت باید در این مورد پاسخ دهند که در چنین شرایطی که مه‌آفرید به چوبه دار سپرده شده، چرا باید یکی از متهمین این ماجرای ننگین، معاون ایشان باشد؟ این انتظار از آقای نوبخت است که اگر ایشان را به دستگاه‌های قضایی معرفی نمی‌کند، لااقل برای جلوگیری از بدنام شدن دولت نسبت به برکناری وی اقدام کند.
یادآور می‌شود اخیراً صادق زیباکلام از مدعیان حمایت از دولت نیز در مصاحبه با شفاف‌نیوز اعدام مفسد اقتصادی 3 هزار میلیارد تومانی را زیر سؤال برد و اتهامات نامبرده را گنگ و نامفهوم اعلام کرد.