کد خبر 323202
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۲

در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید.

ویژه نامه ضیافت مشرق:
 
طرز تهیه: گندم را پاک کرده و از یک روز قبل خیس کنید. گوشت را چند قطعه کرده و با پیاز درسته ، گندم خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود. گوشت ، گندم و پیاز را یک بار چرخ کنید و دوباره به قابلمه ریخته و کره را به آن اضافه کنید. در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید. در حدود ۶-۵ دقیقه آن را روی حرارت ملایم تفت دهید . روی آن را با شکر و دارچین تزیین کنید.
 
با گوشت بوقلمون و مرغ هم می توان حلیم پخت.
 
مواد لازم برای ۱۲-۱۰ نفر:
 
یک کیلو     مغز ران بی استخوان
یک کیلو     گندم
۴ عدد     پیاز متوسط
۱۰۰ گرم     کره
۵ لیوان     آب
یک قاشق مرباخوری      نمک
به مقدار دلخواه     شکر و دارچین
 
نکات تغذیه ای:
 
گندم از گروه غلات است.غلات به ویژه غلات سبوس دار دارای خواص زیادی هستند.
 
فیبر موجود در غلات سبوس دار باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماری های قلبی می شود که به دلایل زیر است:
 
- کاهش کلسترول خون  – کاهش فشار خون – کنترل قند خون و کاهش احتمال لخته شدن خون.
 
همچنین فیبر موجود در سبوس غلات برای پیشگیری از یبوست ، سرطان مثل سرطان روده بزرگ مفیداست.
 
غلات سبوس دار درای خاصیت ضد انگلی هستند و نیز از بروز حساسیت ها و عدم تحمل غذایی مثل سندرم روده تحریک پذیر، التهاب مفاصل و بیماری های عصبی جلوگیری می کنند.